Lav Tetovaže značenje

Lav tetovaže su dio mnogih kultura i civilizacija kao što su Afrika, Bliski Istok, Indija i čak i Mediterana. Kralj džungle jednom vladao zemlje ne samo u Serengeti, no zemlje na jugu Europe. Lavovi su također dio umjetnosti i mitologiji kineski i japanski.
The naknade lav curi i lava tetovaža značenja u brojnim kulturama bio znak plemića. Taj Kralj životinje se smatra kao "Kralj kraljeva" u rano kršćanstvo. Dakle, Isus je bio predstavljen lava i lav postao je simbol svetog Marka. Kralj zvijeri spominje u Bibliji mnogo puta i 'svitanje novog doba' je zastupa Lion polaganje s jagnjetom.
Lav je simbol autoriteta, pobjeda, hrabrost, ponos, snagu, hrabrost, pravednost, zaštita, pravednost, lukav i božanski solarne energije. Stoga, mnogi lava tetovaža dizajne izgledaju puno poput Ned Lav također zastupljena kao jedan od dvanaest zodijaka znakova, Leo. Pročitajte više o zodijak tetovaže.
Značenje Lion tetovaže
Postoji mnogo značenja lava tetovaže. Ljudi koji se odluče na tetoviranje lav želi dobiti snagu u svojim životima. To je uglavnom davati signale za moć i vlast. Želite li saznati više o tome što učiniti lava tetovaže znači? Onda nek mi je objasniti da ste u malo više detalja.
Jedan od značenja lava tetovaže ima svoj temelj u priči bajka 'The Wizard of oz'. Priča ima karakter kukavički lava, koji je želio hrabrost cijeli svoj život. Stoga, oni koji su malo prestrašen u svom životu i žele nešto poboljšao njihove hrabrosti, značenje tetovaža lav sigurno će im pomoći skupiti neke hrabrosti.
Vi svibanj želite odabrati sjedeći lav dizajn, koji je cool i regal u izgledu. Poput lava tattoo znači da ste osoba koja je zadužena za svoju snagu i moć. Da bi se steći poštovanje, ne trebate pokazati zube. A lav tetoviranje u napadu poza, ima različito značenje. Poput lava tetovaže značenje daje out signal da nećete sramiti daleko od stoji do sebe.
Lav tetovaža značenja su također način predstaviti svoju astrološki znak Lav. Leo tetovaža je simbol bića toplu srca osoba, koja je velikodušan, mila i malo bossy, malo zaštitnički i TAD arogantan. U slučaju kršćanstva, lav tetovaže značenje postaje ikona pravde i snage. U budizmu, značenje lava tetovaže simbolizira znanje i mudrost. To je prikaz lava prijestolju poznat kao Simhasana, prijestolje mudrosti. U hinduizmu predstavlja Gospodina Krishne, zbog svoje zrači energiju i auru.
Su Egipćani koristili simbol dva lava sjedi leđa uz leđa predstavljati ravnotežu. Lav kipovi su bili smješteni izvan mnogo svetih mjesta predstavlja starateljstva. Dakle, lav tetovaže značenje hold true za vrline zaštite i sigurnosti. Mač i lav simbol snage islama i jedan od najpopularnijih dizajna u Perziji.
To je sve o muški lav, kralj zveri. No, ne smijemo previdjeti tattoo dizajna koji predstavljaju svoje bolje polovice, lavica. The lavica je povezana s mjesecom i starog Egipta, ona je bila simbol materinstva. The lavica je zastupao kao majka božica koja je dala rođenje svega što postoji. Postoji još jedna legenda među brojnim pričama o kralju Arturu, da izgubljeni grad Lyonesse ili 'ona-lava se nalazi samo izvan grada od Cornwalla.
Vi svibanj željeli pročitati više na:, Lav Tattoos za žene; Tiger tetoviranje dizajni, Lav tetovaže značenja u osnovi predstavljaju moć, svijest, besmrtnost i hrabrosti. To je simbol ponosa i hrabrosti. Kraljevska brijeg dizajn značenje lava tetovaža je pokazati plemića. Crveni lav povezan je s kršćanskim vitezovima Francuskoj za vrijeme križarskih ratova. Koji god vaš razlog iza lav tetovaže značenja to će također biti snažno oružje izražavanja kroz body art. Strpljivo and thoughtfully razumjeti osnovno značenje lava tetovaže i odabrati jedan koji će doista predstavljaju vaš stil i osobnost. Vi samo možete dobiti na žestoke glavi tetovirane, ili ići u moćni cijelog tijela lava tetovaža. A lav tetovaža nije samo simbol kralja džungle, a blue-čistokrvan vladara.