Masni lice

Iako prirodna zaštitna ulja za lice također poznat kao sebum svibanj su formulirani u prirodi kako bi zaštitili kožu, osobe koje pate od problema uporni masnu i masnu kožu lica zasigurno se ne slažete sa mnom. Za njih, višak ulja na lice znači da se nositi s problemima acne, blackheads i pimples dosadan one koje samo odbijaju otići. Zarobljene sebuma na površini kože privlači prljavština i prašina i čini lice izgledati dosadno i jako masnu.
Pa što uzrokuje masnu lice? Pa, genetike, kontrola rađanja pilule, hormonska fluktuacije tijekom menstrualnog ciklusa i trudnoće, svi igraju ulogu u sekreciji višak sebum. Tijekom adolescencije, hormon poznat kao androgenih potaknuti lojne žlijezde i izazvati prekomjerno sebum proizvodnja. Pravilno njegu kože je pravilo knjige kada ste pate od masnu, masnu kožu. Ovdje su neke masne lice rješenja koja su sigurni će vam pomoći dobili osloboditi od taj sjaj i masnoću na vaše lice.
Kako da biste dobili osloboditi za masnu lice?
Perite lice; Iako možda zvuči cliched, ali činjenica je da je čišćenje vaše lice je najbolji prirodni lijek za masnu lice. Masna, masnu kožu, tendira da privuku više prašine i prljavštine koja može dovesti do neželjene mrtve kože i začepljene pore. Ovo je jedan od primarnih razloga za razvoj acne i blackheads as well. Pranje lice najbolje s blagim antibakterijski sapun tri puta dnevno i odgovarajuću njegu kože lica pomaže ukloniti višak ulja i prljavštine s lica, tako ostavljajući je čista i zdrava. Čišćenja lica mlijekom pomaže ograničiti višak sebum proizvodnja. Također možete miješati dvije i pedeset osam sandalovina kapi ili lavande ulje za čišćenje lica učinkovito. Pročitajte više na dnevnu rutinu njegu kože za masnu kožu.
Citrus ulja; agrumi eterična ulja dodani Aloe vera gel, vještica ljeska i ostali biljni losion baza može pomoći u liječenju problema masnu kožu, a izbjeljivanje agent u tim ulje pomaže smanjiti acne spotova i maraka. Dva do tri kapi eterična ulja primjenjuju na lice pomaže pobijediti sjaj i ulje za masnu lice. Pročitajte više na masnu lice kontroli.
Pročistite je off, žičana četka Blagi piling ili proizvod formuliran za masnu kožu pomaže da se depresija udaljen mrtve kože koja začepljuje pore. Važno imati na umu da previše piling proizvoda nadražuje kožu i završiti izradu kože proizvode više nafte. Možete napraviti svoju vrlo vlastiti lica šikara kod kuće miješanjem 1 žlica badema brašna, 1 žlica zemlju limuna i 4 žlica mlijeka i trljanje vaše lice s njom. Korištenjem ovakve blage lica šikara tri do četiri puta tjedno pomaže vratiti ravnotežu vlažnosti kože. Pročitajte više na masnu kožu piling.
Korištenje Blagi Toner, dok je piling ne pomaže u održavanju mrtve kože od začepljenja pora, koristeći blage tonera ili adstrigentno je bitna za poboljšanje kože lica cirkulaciju i poboljšanje njegove teksture. Adstrigentno maramice ili posebne ulje blotters pomoći da uklonite višak ulja s lica. Izbjegavajte pretjerano sušenje kože s tim proizvodima kao što to može potaknuti proizvodnju zaštitnih ulja na lice. Dodavanje 3-4 kapi ulja od kamilice za vodu čini odličan facijalne toner za masnu, masnu kožu.
Njega lica Maske; Lica maske pomažu u smirivanju koži i apsorbirati višak ulja. Glina maske su odličan način za smanjenje viška ulja s lica. Stvaranje vlastite domaće maske je odlična ideja ne samo spašava veliki dolara ili eura, ali i izbjegavanje nuspojava kemijskih kozmetičkih proizvoda. Pomiješajte jednu čajnu žlicu meda s bjelanjak, pola žličice soka limete, a neki Valjarevo zemlji. primijeniti ga na vaše lice i ostavite ga na 15 minuta prije umivanja s hladnom vodom. Masiranje kožu wheatgerm ulja ili sok od krastavca tuče sjaj i masnoću od masne lica. Masiranje sirovo papaja o licu ili mješavina Valjarevo zemlje i jogurt može pomoći smanjiti nafte i spriječiti acne bijeg.
Više o:; masnu Face lijekovi; masnu Face Početna lijekovi; jednostavan masnu lice lijek je da se izbjegne korištenje na bazi ulja kozmetiku ili moisturizers sadrže maslac ekstrakti i mineralna ulja. Provjerite jeste li primijeniti gel krema za sunčanje na temelju od najmanje SPF 15 prije koračni na otvorenom. Aktuelno mattifying proizvodi, sintetički tematska retinoids, glikolne i salicilna kiselina u kozmetičkim proizvodima pomaže smanjiti nafte i sjaj svoje lice.