Sjenilo za mrki Eyes

Oči su jedan od najljepših značajke naše lice. Žene s smeđe oči su bestowed s prirodnim smeđe leće. Poklopci (Eye-kapke) pokrivaju pomenute leće mogu be uređenih lijepo s raznim bojama sjenilom za mrki oči. Dok odabiru pravo hladu za vaše sjenilom, trebali držati u umu vašu kožu ten. Boja trebaju dopunjavati oba oči kao ten. Za žene s puti, svijetlih boja su prednost, a za one s tamnoputa bi trebao izgledati za neke duboke boje. Pročitajte više na bi savjete za smeđe oči.
Eyeshadow boja za smeđe oči
Oni s smeđe oči imaju nekoliko opcija odabrati iz kada je riječ sjenilom selekcije. Nakon boja su neke od najboljih oka sjeni smeđim očima.
Brown: Za žene s smeđe oči, smeđe boje sjenilom je najpopularnija. Međutim, nijansu smeđe treba odabrati ovisi o vrsti Vaše smeđe oči. Oni s svijetlo smeđe oči trebali bi se odlučiti za oči, gdje raspon boja spada u između srednje do tamno smeđe nijanse. Ako je boja u očima su tamno smeđe, svijetlo ili srednje tonovima smeđe bi se trebalo opredijeliti. U slučaju da je boja očiju je srednje smeđe boje, te bi trebao nositi svjetlo ili tamno smeđe oči sjena.
Purple: Ovo je izvrstan izbor boje za oči i za one koji imaju jedinstvenu kombinaciju smeđe oči i maslinovog ton kože. Mnoge žene odabrati ovu boju, jer upotpunjuje kombinaciju maslinovog kože i smeđe oči jako dobro. To se može koristiti osobe s drugim tonovima kože, kao dobro. Međutim, ljubičasta sjena oči ne bi trebao biti jako tamnu nijansu. Svjetlo i srednje nijanse purpurne boje naglašava smeđe oči jako dobro. Možete eksperimentirati sa sivim ili metalnim purples i mogu vas uvjeriti da nećete osjećati razočarana.
Siva: Ovo je još jedan prirodnu boju oka sjena koja odgovara smeđe oči. To je uglavnom je izabran od strane onih koji žele imati dimi izgled. Dark i srednje nijanse sive se obično koriste na smeđe oči. Međutim, ako je svjetlije nijanse sive očarava više, onda možete ga koristiti kombiniranjem s tamnim i srednjim tonovima sive. Pročitajte više o pištanje and dima s dimljiv očiju.
Ostali Boje: Druga dva sjenilom boje za smeđe oči da su prilično često koriste su zlato i ružičasti. Možete koristiti bilo koji od ova dva nijansi boja na smeđe oči. Zelena i plavom oku sjena također može koristiti na smeđe oči. Međutim, jedan mora biti extra oprezni dok pronalaženju pravo nijanse plave ili zelene boje sjenilo za mrki oči. Ili drugo, vi svibanj kraj gore regretting Vašeg eksperimenta. Ako su oči tamno smeđe boje onda svjetlo za srednje nijansi može primijeniti, ali za svjetlo smeđe oči je da se bilo tamno ili srednje nijansi.
Eye Shadow Savjeti za smeđe oči
Evo neke jedinstvene savjeta kako primijeniti eyeshadow za smeđe oči koje mogu naglasiti vaše prekrasne smeđe oči i pomoći vašoj izgledati stand out u gomili:; Svjetlo nijanse sjenilom može dati prirodni izgled za oči dok tamnije nijanse dodati dramatičan učinak na smeđe oči. , Dati prirodni izgled u oči, pravi izbor boja za sjenila su smeđe, breskva, svjetlo roza, tupe i šampanjac. , Da bi vaše oči izgledaju svijetle, ružičaste sjenilom je najbolji izbor za vas. Bilo koje boje sjenilo koje imaju svjetlucanje također može poslužiti istoj svrsi. ; Za dimi učinak na oči, koristite sive sjene sa sivim očima eyeliner. , Kada se natječete svjetlo sjenilo nijanse, to bi trebalo početi od trepavica do obrva. ; Za brzi ali jednostavno oku bi se za smeđe oči, koristite pastel sjenilom with svjetlucanje cijelog kapka. Primijeniti tamnu nijansu eyeliner na gornjem poklopcu samo. Zatim se primjenjuju dva sloja tamno siva ili smeđa maskara nakon curling up trepavica i da ste spremni. ; Kako izvući maksimum se usredotočite na svoje lijepe smeđe oči, trebali biste ostatak šminke minimalne. Sviđa mi se primijeniti neutralni nijanse na usnama, a obraze. Također možete se odnose na to kako primijeniti šminka za oči. , Nadam se da ste pronašli ovaj članak na sjenilo za mrki oči koristan. Osnovni cilj ovog članka je da vas dok odabiru najbolje boje sjenilom za mrki oči za posebne prigode da vaše oči izgledaju najljepših očiju na svijetu. Međutim, to ne znači da morate strogo držati s tim nijansama svih vremena. Vi ste slobodni eksperimentirati s raznim bojama i nijansama označite smeđe oči kao što želite.