Obrva Threading Upute

Drugi dan sam otišao to moj prijatelj je mjesto za boravak više i bili smo ima loptu vrijeme. Upravo tada, jedan od mojih drugih prijatelja, koji su nas se pridružio za boravak preko, sama primijetila u ogledalo i skoro pustiti vrisak. Mi ju je pitao što se dogodilo i kao da u glup ispovijedi rekla da su joj obrve bile su blizu nalikuje vjeverici je grmovit rep. Iznenađenje noći došao preko onda, barem za mene. Prijatelj od minirati tko je bio domaćin onda je rekao da to nije velik posao, ona će nit joj obrve. Bio sam prilično impresioniran i upitao kako to učiniti obrva threading i ona raspoloženo se rastali s ovim krajnje important znanja u ovom suvremenom svijetu. Nakon što sam dobio vise od obrva navoja upute, bio sam oduševljen. To je razlog zašto sam mislio sam mogao podijeliti s sve žene vani. Ovdje je riječ!
Kako se na Thread obrve, da biste započeli s vama će trebati pamuka i kože toner. Sada ćemo započeti. , Izrežite komad pamuka na način da ćete dobiti 24-inčni žal. Slijedite ove do vezanje završava na takav način da se formira krug. ; Coil nit okolo sve prstiju i palca obje ruke, a zatim ih otvoriti. Nakon toga, koristeći svoje prste i palac, mijenjati krug nit u pravokutnik ispred vas. ; Oko centra uganuće nit približno 10 puta. Sada s rukama ispred sebe i odvojeno, string bi trebao izgledati nešto poput abecede 'X' sa središtem se upletena dio. ; Upletena dio nit mora biti gurnula na tik uz proširenje palca i prsta lijeve ruke. Istovremeno, u blizini prste svoje desne ruke na palac. ; Ponovite korak po ranije prebacivanje ruke. Učinite ovo dok ne postignu lakoćom u to. ; Pozicija konac na koži, dok je osigurati da upletena dio niti je samo na strani kose koji želite riješiti. Slijedite ovaj laganim pomicanjem upletena dio niti uz kožu u bočno kretanje, kako bi se uhvatiti za kosu. Bočno kretanje ili mogu biti lijevo ili desno, koji god način ti si više udoban. Nakon što trap kose u tom uviti, samo ih izvaditi. ; Tamo! Mislim da ovo nije bio tvrd, zar ne? Ovo su osnovne upute navoja obrve, koje su najčešći danas. Zapravo, to je osnovni aspekt oka šminka. Tu je međutim, još obrva navoja tehniku, odnosno na način da oblikuje obrve, što je možda nije tako komplicirano kao navoja. To je tweezing. Kako ste to učiniti? neka ¡ť s pogledajte.
Oblikovanje obrva with Pinceta Ti će trebati par pinceta, kreon, obrva matrica, oka četka, obrva prah i gel. Nakon što ste sastavili to, to je ono što bi idealno željeli raditi. , Prije svega znak s kreon o tome gdje želite obrve za početak i kraj. , A sada položaju matrica podstava gore unutarnjem uglu matrica s ranije napravio bijele mrlje. ; Kroz matrica rupa, četka za kosu prema obliku matrica. To se mora učiniti pažljivo, jer ovdje ti bi trebao napraviti kosa skrenuti ili zavijutak na način želite da bude. ; Dalje je praćenje matrica obris. Uzimajući bijela olovka, trag obris oblika obrva. A ovdje bi se držati podalje stencil i onda tweeze kose koja je izvan trag linije. Ti gotovo su učinili u ovom koraku. Oznaka linije i kosa su tweezed. Ali nismo posve učinio još. Zbog toga, mjesto matrica ponovno i nanesite malo gela na obrva obrve. Četkom obrva koristeći četkicu kao u koraku 3. Koristite puder na dodir rep prostor malo. Konačno, uklonite matrica. ; Blago ocrtava cijeli obrva koristeći kreon. Oblik obrva will dobro get definirane to. , Na kraju, neka je pogledati neke minute i često zaboravlja trikove da se bave obrve se to navoja, tweezing ili drugi mudri. Za više informacija o oblikovanju obrva, obrva oblikovanje pročitajte savjete.
Eyebrow Threading Tips, Riječ prilično lako sjetiti i čak ne mogu obrve navoja, sigurno može koristiti ove savjete kako vijoriti svoj spoznaje o eyebrow Threading ima! , Kada počinju off na obrve gaze, latiti se dio između obrva. Zatim prijeđite na vrhu i dnu čelo, stvarajući željene debljine obrva. ; Idi nježan, dok radite na dnu obrve, to je više osjetljiva tamo. Da biste spriječili bolove i peckanje i zatvoriti pore ostavio zbog uklanjanja folikula dlake, koristite kože toner odmah nakon navoja. ; Obrve koje nagnutom prema gore, može dati dojam da ste frowning i ljuti. Dakle, ne uklanjanje dlaka previše na vanjskim uglovima. , Nakon što su učinili i imate rijetke dlake na obrve, koristite kreon, dovoljno oštar popuniti prazninu s brzim i svjetlo potezima. Pročitajte više savjeta o ljepoti. ; Kada praksi, obrva navoja upute se nije tako teško slijediti. I molimo vas poduzeti odgovarajuće oko njega dok to. Siguran sam da nakon ove duge rasprave o tome kako oblikovati obrve i konac, to će biti torta hoda! Oh i da, to će biti bez podizanja obrve! Što reći!
Sve Best!