Hidratantni sapun za ruke

Moisturizers su potrebne za svaki dio tijela, u svako godišnje doba. Ali, posebno u zimama, a posebno za ruke, razlog za to bude suho vrijeme. Sadržaj vlage u zraku smanjuje tokom ove sezone koji čini kožu suhom. Naše ruke su jedan od onih dijelova koje dolaze u dodir s vodom, često. To čini ruke više za kosu. Ovaj problem se može lako riješiti s hidratantnim sapun za ruke. Kao što ime sugerira, ovi sapuni sadrže hidratantne osobine koje uz čišćenje, držati ruke moisturized također. Kako je ranije navedeno, postoji tona hidratizirajućim na tržištu, ali jedan je najbolji za vas? Odgovor na to će biti sapun koji sadrži najmanju količinu kemijske tvari. To se može jako težak zadatak, tako da je bolja opcija je da napravite svoj vlastiti hidratantni sapun za ruke. Nakon nekoliko hidratantni sapun za ruke receptima za vas. Više o njegu kože.
Moisturizing Hand Sapun Recept # 1; sastojaka, vode, 1 žličica glicerina (više o glicerin sapun recepti), 1tbsp meda, 1 bar sapun (6oz); Proces
Prokuhati jednu šalicu vode i držati na stranu. Škripa bar sapun, u male pahuljice. Kada ste gotovi s cijelom sapun, ona sipati u mikser. Dodajte čašu vode, a bič. Dodaj drugi ½ šalice vode na sobnoj temperaturi i promiješati u miješalica. Dodaj u med uz glicerin. Dobro promiješati. Dopusti smjesu da odstoji oko 15 minuta. Kad je hladan, bič opet. U ovom trenutku smjesu treba biti oko 2 šalice. Ulijte hladnom vodom do mješavine postaje 5-6 šalica, bič opet. Ulijte smjesu u kontejnere i neka kul za sat vremena. Zatvori kontejneri nakon sat vremena, sapun će se više zgusnuti se. Samo protresti prije upotrebe dobro. To je također jedan od antibakterijski sapun za ruke hidratantna recept. Više na lice hidratantnu recept.
Hidratantni sapun za ruke Recept # 2; sastojaka, 3-5 kapljice Vanilla eterično ulje, 3 kapi eteričnog ulja avokada, 2 žlice Castilla sapuna, 1 ¼ šalice vode, ½ žličice maslinovog ulja, 4-6 kapljice eteričnog ulja citrusa ; procesa
To je jedan od najjednostavnijih tekući sapun za ruke hidratantna recept. Sve što trebate učiniti je, kombiniraju sve sastojke pomoću mjernu čašu, i uz pomoć lijevka, to sipati u dozator. Your tekući sapun je spreman! To ne čine dobro sapunica. Također možete dodati bilo koji miris na njega. Citrus i mirisi dobro.
Moisturizing Hand Sapun Recept # 3; Sastojci: 1 kap naranča boje hrani, ¼ šalice destilirane vode, ¼ šalice pune masti u prahu milk1 redovne veličine bar sapun, sapun kalupa, 1 / 8 žličice ulja Miris breskve; proces
Možete pripremiti sapun plijesni ili čak i kupiti ih u svakom plovila trgovini. Sprej tanki sloj povrća kuhanje sprej preko kalupa i staviti na stranu. Sada rasturati sapun, možete koristiti veću sira za tu svrhu. Ukoliko ne želite koristiti sir ribež, možete jednostavno izrezati sapun na vrlo sitne komadiće koristite oštar nož. Sada topline vode na laganoj vatri. Kada se voda malo se zagrijava, umiješajte u naribani sapun, sve dok se ne otopi. Nakon potpuno istopi, izvadite s vatre i dodati sve preostale sastojke. Pomiješajte dobro, dok ne oblikuje glatko smjesu. Svoju prirodnu sapun je spreman! Sipati u pripremljene kalupe sapun i dodirnite nježno pustiti da prođe mjehurići. Ostavite da se skup, za oko jedan dan, prije nego koristeći. Više o njegu kože: losione za njegu tijela i moisturizers.
To su neke od hidratantni sapun za ruke recepte. Uz pomoć ove recepte možete se riješiti onih sapuna koji tvrde da su sto posto prirodan, kada oni sadrže jake kemikalije! Ako ste izradu sapuna po prvi put, to je bolje da samo jedan sapun bar uz pomoć nekog od navedenih najbolji hidratantni sapun za ruke recepte. Pokaže li perfect što možete napraviti onoliko koliko žele.