Dye tamnu kosu

Obojiti tamne kose može biti prilično lukav. Čovjek mora igrati sigurno s tri nijanse svjetliji nego što imate. To je vrlo jednostavno boje tamnu kosu lakši i kao čeznuti kao te ići na dobar frizer, možete sigurno boja tamne kose plave ili neke druge boje koje može zadovoljiti. Jedina gnjavaža with bojanje tamne kose je svjetlije nijanse boja nisu toliko očite i to na tamnu kosu. Pa neki imaju tendenciju da se pribjeći izbjeljivanje kose, a zatim bojanje kose ponovno na željenu boju. Rezultat je suho oštećena kosa da sada nalikuju sijeno, zahvaljujući neke sulude ideje bojanje kose. Tako da očito nešto što možemo učiniti da boja tamna kosa, neka je saznati što je to.
Kako obojiti tamnu kosu?
Ako želite obojati tamnu kosu svjetlije, možete to učiniti bez izbjeljivanja. Tako možete otići na dva načina o tome. Bilo idete u frizerski stilski i neka njezin rad joj magiju na kosu ili idete na svoj lokalni dućan i kupiti dobra dlaka bojanje kit namijenjen za tamnu kosu i doći do posla. Za potonji pristup trebate dobiti somethings spremni kao vazelina, rukavice, češalj i zdjelu miješati boje za kosu. Usput će vam trebati najmanje zapremine 40 developer.
Morate znati da, ako želite obojati kosu bilo hlada, posljedica će biti drugačiji oblik what maybe prikazano na spremniku boje kose. Nemojte kriviti kozmetičke tvrtke za to, boja kose na tamne kose je uvijek nekoliko nijansi tamniji od ono što je zapravo trebao bi se pojaviti. Na taj način držati to na umu kad idete kupiti vaše kose boja. Ukoliko želite tamna kosa plava boja, a zatim zapamtite ako ga je topao plavo hladu, to će biti vidljiva samo u suncu. Pročitajte više na bojanje kose ideje.
Tako da započnete bojanje proces, prvo šampon kosu za uklanjanje ulja i prljavštine koji svibanj imati sama smješten na kosu. Zatim nanesite žele na čelo i uši, ovo je previše izbjeći umire kožu uz kosu. Zatim nosite rukavice i miješati u mješavine boja kose while prati upute. Tada koristite češalj, dio vaše kose i nanesite boje jednako, ostavljajući na za dobar 45 minuta ili koliko vremena pakiranje boje kaže. Kasnije, operite kosu i to stanje dobro. Once kosu suši, ćete primijetiti promjenu boje. Na taj način te vidjeti, to je moguće boje tamne kose bez izbjeljivanja.
Obojena Kosa: Njega
Budući da je kosa tamna, šanse su da boja će uvenuti off lako ako ne uzeti dobru njegu vaše kose. Sjeti se da uvijek koristite boju jačanje šampon ili regenerator. Slijedite dobru rutinu njege kose. To je uvijek najbolje imati intenzivnu uređaj tretman za kosu jednom tjedno. To se može obaviti kod kuće s nekim jaja i jogurt, ili majonezu. Ako ste bojanje posvijetliti tamnu kosu, imajte na umu da to može biti učinjeno, naravno, i bez ikakvih kemikalija. Možete oprati kosu s malo limunovog soka i to postupno će olakšati vaše kose. Neke žene čak i zaklinju se meda.
Pročitajte više na:; Dye tamne kose Crvenog; Dye Tamno smeđa dlaka; Dye tamne kose plavuša, pa ovo je mjesto gdje ja znak. Dye tamne kose bez straha i ne bojte se eksperimentirati. Jedite dobro i redovito vježbate, to će pomoći kosu oporavio od oštećenja bojanje kose.