Kako privući Leptiri

Leptira osnovi kukcima, no razliku od većine svojih rođaka, te one su lijepe, ima jedva običan Jane u ovoj liniji insekata. Leptir tijelo je podijeljeno u tri dijela (glave, toraksa i abdomena), šest spojeno nogu, četiri krila, par antene, egzoskeletu i smjesa oči. Tijelo je pokriveno sitnim osjetilnim kose. Grudni koš sadrži mišiće koji čine prilogu noge i krila potez. Svi to ne može napraviti leptira zvuk dovoljno atraktivan, ali je sve zbraja kad lepršanje krila onih koje se prikazuju jarkih boja. I ovo je upečatljiv prikaz koji većina ljudi želi u svojim vrtovima. Pa, onda, neka se dobiti na 'Kako privući leptire'. Pročitajte više na četiri faze razvoja leptira.
Leptir je boje; Kako Leptir dobiti svoje boje? Neki su samo jedan, dok su neki cijelu paletu boja. The nijanse su toliko intenzivan da se lako može provesti sate promatrajući ih. Leptir u boji se odlikuje svojim minute skalama. Leptir skale pigmentirane with melanina koja im daje njihovu različite nijanse smeđa, crna, au nekim, žute od melanin, a mikrostrukture vage su odgovorni za blues, zelenila i reds.
To je strukturni Boje princip koji omogućava pomak boje i pojavljuju se intenzivnije. Kada svjetlo koherentno je raspršeno po fotonička kristalno prirodu skala, svjetlo dobiva prošao kroz transparentan, multi-slojevite površine, što je rezultiralo refleksije koje više intenzivirati leptir krila boje. Kombinacija leptira strukturne, pigmentni boju i prelijevanje u duginim bojama stvoriti zanimljive efekte kada je leptir krila mijenjati boje dok se kreće svojim krilima i svjetlost prolazi pod različitim kutovima. A ono što dobijete je leptir sa jednim ili više živih boja.
Kako privući Leptiri, Leptiri se nalaze posvuda. Oni će podrhtavanje gdje su dobili nektar, slatki šećerni tekućine oni isisati pomoću cijevi naziva surla. Oni seliti previše, kao što je svijetlo narančasto-i-crna monarh leptira koji putuju vrlo udaljenost svake jeseni i vratiti se svakog proljeća položiti jaja. Dakle, ako boravak u njihovu migraciju putu, ili mjesto koje je dom za njih, a zatim privlači leptira u vaš vrt će dokazati da se vrlo lako. Pročitajte više o tome što učiniti leptira jesti.
Leptiri su privukla na cvijeće da su nektar biljke, i svijetle u bojama. Jeste li ikad pitali zašto neki vrtovi imaju više leptira od drugih, unatoč imaju isti broj cvetova. Odgovor leži u kvaliteti vaše cvijeće, većina hibrida ne sadrži nektar that leptiri žele pa čak i uživati. Tako su stanje poljskog cvijeća ili domaće vrste. Još jedna važna napomena je u interesu biti sigurni da ste oboje, proljeće kao i jesen cvijeće. Proljetni cvjetovi će se osigurati nektar za leptira dolaze iz zimskog sna, dok jesen cvijeće će vam pomoći leptira izgraditi svoje rezerve za zimu zimski san.
Također možete osigurati plodno tlo za njih, ali biti spreman nositi se s oštetiti gusjenica može pružiti. Osobe koje su doživjeli u privlačenju leptira u svom vrtu i savjete protiv upotrebe pesticida na cvijeće, ne samo da utječe na kvalitetu nektar, ona djeluje kao da ih odbija. I to je bolje da raste cvijeće u malim skupinama a ne pojedinačno, leptiri dobiti privlači pobune boja. Azaleas, Daisy, Salvia, bugenvilije, leptir grm, mlječika, različak, Coreopsis, daylily, svemir, komorač, Dianthus, Globus amarant, vrtni sljez, Impatiens, petunije, tithonia, potočarka, maćuhica, Black Eyed Susan biljke, alyssum, Viburnum, cinija , asters, floks, candytufft, itd su neke od cvijeća koje će se dodati puno boje u svoj vrt, i dovesti u leptira. A jednom kada počinju dolaziti u, ne zaustavljaju na tome, dovesti u hummingbirds previše.
Leptira odličan oprašivača koje pomažu povećati ne samo cvijet, već proizvodnje voća i povrća. Slijedite jednostavno pravilo koje trebate znati 'Kako privući leptire u vašem vrtu', više cvijeća, više nektar, više nektar, više leptira!