Blow suhu kosu Straight

Najbolji način da dobijete taj savršeni puhati suho je da imaju prave proizvode za njegu kose i alati za to. Ako je Vaš prirodne kose teksture je ravno, onda je puno lakše ispraviti vaše kose. For kovrčavu kosu, to je malo teže za suhu kosu puhati ravno. Ekstremni topline može oštetiti kosu, što ga na suhom i krhak. Pa tako i vlastito njegu kose treba poduzeti postaviti za kosu na niske topline.
Alata potrebnih za sušenje Blow Hair Straight, sušilo za kosu, koja dolazi s srednje topline postavke, veslo četkom, Velika isječke odvojiti hair, sušilo za Mousse, Smoothening serumu kako bi uklonili frizziness. ; Kako Blow suhu kosu Straight, Prije nego što šampon kosu, razmrsiti kosu sa širokim nazubljenim češljem. Pobrinite se da uzmu sva Kinks iz vaše kose, kao što će vam pomoći uvojke svoje kose. ; Šampon kosu i nanesite regenerator, koja pomaže u ravnanje i smoothening kosu. Postoji niz marki koje možete izabrati iz, koji će odgovarati vašim potrebama. Pročitajte više na kosu ispravljanje šampona. ; Četka kosu prstima i zatim puhati suhe kose na nizak stupanj, dok se kosa je gotovo 90 posto suha. ; Particije kosu na 5 inča duboke dijelove i sigurno ih s isječcima. Bulji u potiljku, uzmi dio kose i četku s korijena do kraja, povlačenjem dijela prema ramenima. Sada pomoću kosu s mlaznicom prilogu, udarac suhu kosu. ; Uvijek usmjerite prema dolje sušilo za kosu, tako da kožicu ležati ravno jedni protiv drugih. To daje elegantan izgled. Četka kroz donje kosu, tako da se toplina iz sušare izravno izložena vaše kose. Puhati suho vrhu vaše kose jednom ste završili sušenja donjoj vaše kose. Držite uniformi napetosti, dok koristite četkicu za dobivanje jedinstvene teksture kose. , Biti siguran to držati kosu barem 4-5 inča udaljen iz kose, inače mogli završiti sa žrtvom kose. Nastavite puhati sušenja dio kose dok se potpuno izravnala. , Kao što ste završili jedan dio kose, vrlo pažljivo pustiti da padne natrag. Izbjegavajte dodirivanje tom dijelu dok se u potpunosti ohladi. Ponovite ovaj postupak za sve dijelove ispraviti vaše cijeloj dužini kose. , A sada primijeniti smoothening serum da se brine o svim frizziness. Ne primjenjivati ​​smoothening serum preblizu na svoj skalp, ili ćete završiti s šepati hair. Uz to, ako ištanje to stvoriti volumen vaše kose, udarac suhu kosu naopako. , Ovdje je popis udarac sušenja proizvoda koji se preporučuju za različite tipove kose i tekstura. ; Gusta dlaka: treba Gusta dlaka teže proizvode poput gela, kreme i visoke čvrstoće pjenu. ; Tanku kosu: tanku kosu najbolje radi s lakšim proizvode kao što su pjenu ili laka za kosu. , Valovita kosa: Za valovita kosa koristiti gelovi, tekućine i vrhnja styling proizvoda. ; Ako želite puhati kovrčavu suhu kosu, a zatim uvijek koristite šampon posebno dizajniran za kovrčava kosa napraviti puhati sušenjem lakše. Koristite kvalitetan odmor-u-uređaj da ukroti kosu, kao i kovrčava kosa je sklonija kovrča. Slijedite isti koraci za udarac suha kao da je za ravnu kosu. Ako želite više volumena, nježno podignite vaše kovrče, dok puhati sušenja. Pročitajte više o tome kako puhati suho kosa ravno.
Okruglom četkom je bitno za stvaranje hairstyles da zahtijeva volumen i teksturu, dok veslo četka koristi za one hairstyles da ima gladak i ravno izgled. Za savršene frizure puhati suho koriste odgovarajuće četke. Topline iz fenom čini cuticles kose 'otvaraju', pa uvijek primijeniti blast hladnog zraka do kosu koja je udarac sušen pomoći glatka cuticles, pomažući stil set. S pravim udarac suhu kosu četkom, moguće je dobiti vaše san frizuru i zasjeniti svakomu u bilo prigodu.