Kupaonica dizajni na proračun

Kupaonica je manji prostor u odnosu na ostale prostorije u kući. Stoga, kupaonica pregradnja ne će biti teška na vašem džepu. Postoje mnoge inovativne i kreativne dizajne koje se mogu provoditi za kupaonice dizajne na proračun. Neka nas pogledajte neke ekskluzivne ideje za kupaonicu dizajna na proračun.
Kupaonica Design Ideje o proračunu; možete pokušati mnogo načina dati Vašu kupaonicu stilski i trendovski izgled. Možete zamijeniti svoj ispraznostima kupatilo ili pokušajte s nekim cool dodaci poput mirisnih svijeća, neke etničke ručnici, svijetlo koraljima i školjkama, ili funky tražite fixtures kupaonicu rasvjeta, vješalice, kuke, šipke i zidne zavjese umjetnosti. Za više informacija o kupaonicu pregradnja ideje čitati kupaonicu pregradnja ideje.
Oblikovane Tuš štap, možete dobiti zakrivljene tuš štap u odjela, ili popust trgovine. Je po cijeni između $ 60 - $ 100. These zakrivljene šipke tuš svakako će dati Vašu kupaonicu elegantan izgled. Također možete kupiti dvostruko zakrivljena tuš štap, koji će Vam omogućiti da imaju liner i kupatilo tuš zavjese zajedno. Naći ćete ovim zakrivljene šipke tuš u mnogim upscale hotelima i sofisticiranim i lječilišta. Ovo je jedan od najatraktivnijih i elegantan kupaonica ekskluzivne dizajne na proračun. Više o kupatilo tuš ideje.
Vinilni Flooring; vinilni podovi je dobro rješenje za obnoviti svoju kupaonicu s. To je vrlo korisno za kupaonice dizajni na proračun i jeftin izbor za kupaonicu podnice. Međutim, mnoge vrste vinil pločica izgleda expensive poput mramora i keramičkih pločica podnice. Instaliranje vinil pločice je puno lakše u odnosu na druge vrste pločica kao što ne treba za injektiranje / gips ili smjesa za instalaciju ili fiksaciju. Možete odabrati oguliti i držati crijep mogućnost da bi postupak instalacije mnogo lakše i brže. Prije svega, operite pod lijepo i pustiti da se potpuno osuši. Zatim možete položiti pločice na podove. Međutim, izgled neće činiti se biti vrlo uredan, stoga određene dijelove pločica morat će se smanjiti za pravilan završiti. Poželjno je da izrezati ih iz mjesta gdje to nije vidljiv ili vidljiv kao, iza WC sjedalo ili ruba ormare. Nakon što ste izrezali potrebne pločice možete početi sa postupkom piling i lijepljenje. Peel stražnjem dijelu pločice i staviti pločice na podu u skladu s Vašim izgled. Budite oprezni tijekom izgled. Pazite da linije su ravne i ne postoji jaz između dva pločice. Uvijek se preporuča držati sve pločice na podu vidjeti izgled prvi i zatim držati ih. Više o tome kako položiti kupaonica pločica.
Zidno slikarstvo, slikarstvo naglaskom zid u kupaonici je jedan od najboljih dizajn kupaonica ideje na proračun. To će transformirati svoje redovne i dosadno dekor kupaonicu i dati ekskluzivan izgled. Možete odabrati živopisnih boja koja će upotpuniti boju tuš zavjese. Možete staviti umjetnički ogledalo ili umjetničko djelo na zidu naglasak bi se poboljšala njezina izgleda i privući pažnju na to. Color ostalih zidova vaše kupaonice u svjetlu nijanse. Izbjegavati bojanje svih zidova kupaonice u tamnim i odvažnim bojama kao što će učiniti vaš prostor kupaonice izgledaju manji nego što uistinu jest. Možete ići za dizajnera svjetiljke za taj zid previše. Ovo je jedna od jeftine i ekskluzivne kupaonice dizajne na proračun. Više o kupaonica ideje boje boje.
Ovo su neki jeftin i trendy dizajna kupatilo na proračun. Pokušajte ove ideje i preobraziti dosadno i dosadan kupaonicu u stilski spa.