Aquarius i Leo kompatibilnosti

Vodenjak je jedanaesti znak Zodijaka obilježava simbolom vodonoša a Leo je peti znak Zodijaka simbolizira lav. Aquarius je zrak znak dok Leo je požar znak. Intelektualni, maštovit ali u suprotnosti su odlike koje predstavljaju Aquarius. S druge strane, Leos su velikodušni, srdačan, ali zapovjednički. Što je rezultat Aquarius i Leo kompatibilnost? Neka nam se pogled.
Aquarius i Leo Kompatibilnost; Aquarius i Leo prijateljstvo kompatibilnost je bolje nego njihovu ljubav kompatibilnost. Kao prijatelji, poslovnim suradnicima ili partnerima, oni oblik vrlo lijepo ekipa zajedno. Energija i entuzijazam od Leo uskladiti s idejama i kreativnosti Aquarius čini ih jednostavno neusporediv. Obojica su odani, odani, strastveni, žude za novost, a time dovode u životu. No u slučaju ljubavi kompatibilnosti, stopa kao prosjek, ni vrlo kompatibilni, niti nespojive. Iako su obje, Aquarius i Leo su fiksni znakovi, oni imaju potpuno različite prirode. Leo je vrlo pun ljubavi, pompozan i dramatičan, a Aquarius stalno mijenja raspoloženja i faza samoće. Obje ove Ned znakovi također imaju zajedničke osobine u poput njih su vrlo društven i prijateljski. Oboje, Aquarius i Leo imaju vrlo kreativni um i puno entuzijazma isprobati nove stvari. To dovodi do jake početne privlačnost između njih. Oni su privlače međusobno za njihovu različite prirode. Leo voli inteligencije i inovativne ideje Vodenjaka i Aquarius zauzvrat voli fun loving i toplim prirodu Leo. Aquarius i Leo napraviti odličan par u društvena okupljanja i kompatibilan krevet prijateljima. U ovoj početnoj fazi, Aquarius i Leo ljubav kompatibilnost je jednostavno prekrasan i oni činiti se poput napravio-za-jedni-druge.
Međutim, kako vrijeme prolazi, tu počinje sukob za vlast. Kako su oba znakovi fiksne znakova, nitko od njih nije spreman podnijeti druge. Leo, kao lav, je rođeni lider i voli šef okolo. S druge strane, posljednja stvar Aquarius žele je netko dominirati njihovu životu i obuzdati svoju individualnost. Leo je vrlo dramatično, treba puno pažnje i divljenja i vjeruje više u fizičke aspekte 'ljubavi. Aquarius ima sasvim drugačije prirode. Njegov erratic raspoloženja i pomalo dalekih prirode mogu povrijediti Leo. Iako Aquarius je inteligentna i inovativna, On se brine manje o monetarne dobitke, uspjeh i moć. U točno nasuprot način, Leo voli uspjeh, moć i sve raskoši u životu. Ponekad, naizgled sramežljivi Aquarius i svibanj činiti kukavički u Leo. Neka nas imaju pogled na Aquarius i Leo kompatibilnost između parova.
Aquarius Čovjek i Leo Woman kompatibilnosti; Aquarius muškarca i Leo žena trebaju razumjeti, kompromis i naučiti puno to izraditi ovaj odnos rad. Leo žena treba sjetiti da joj Aquarius partner uzeti olovo i ne pokušati zauzdati svoju slobodu. Aquarius Čovjek zauzvrat trebali razumjeti da je njegov Leo žena treba ljubav, brigu i podršku. On treba zapamtiti da diveći njezina volja napraviti joj vrlo ljubavi i posvećen supruga. Leo Žena također treba zapamtiti da ostavljajući Aquarius čovjek imaju njegov put učinit će ga vrlo šarmantan partner i tamo nikada neće biti tupa dan zivota.
Leo Čovjek i Aquarius žena kompatibilnosti, Tu će biti puno inicijalne atrakcija u ranim godinama, kao i Aquarius žena smatra najljepša žena u zodijaku. Ali taj odnos također će raditi samo ako su oba od njih potruditi. Leo treba voditi provjeriti na njegov dominira and bossy prirodu i razumjeti njegove Aquarius partnera potrebu za slobodom i samoćom. Aquarius Žena zauzvrat trebali razumjeti joj Leo partner's potrebu za ljubavlju i intimnosti. Jedna stvar zajedničkog između ovaj par je njihov društven prirode.
To je sve o Aquarius i Leo kompatibilnost. Kao završnom napomenu, da se može samo reći da ako su oboje izbjegli njihovu borbu za vlast, oni mogu stvoriti prekrasan odnos koji ima šanse da traju dulje.