Sandalovina pasta za Acne Scars

Sandalovina, dobiveni iz Santalum stabla, dobro je poznat kao biljka i po svojim ljekovitim svojstvima i mirisno. To je uglavnom nalaze u dijelovima Indija, Indonezija, Australija i na Pacifiku otočje. Sandalovinom u prahu i eteričnog ulja sandalovine koristi u cijelom svijetu za različite svrhe, no pronalazi veliku korisnost kože njegu kože i njegu zbog raznih korisnim svojstvima da sadrži. To se može koristiti i za unutarnju kao i vanjsku primjenu i može se koristiti u kombinaciji s drugim sastojcima njegu kože i eteričnih ulja. Sandalovina pasta za acne ožiljaka je poznato da su radili čuda. Razna svojstva sandalovina čine ga vrlo učinkovit u uklanjanju ožiljaka i za prevenciju od scarring. Pročitajte više na tipova acne ožiljaka.
Sandalwood Zalijepi za acne ožiljaka - How it works
Mnogi od vas možda biti izvjedljiv sandalovina puder dobar za kožu i ako da, kako? Sandalovina paste, praha ili ulja imaju antiseptično, protuupalno, cicatrisant, dezinfekcijsko sredstvo, ublažavajući i adstrigentno svojstva koja čine ga odličan za korištenje na koži i za njegu kože. Što se tiče acne scar uklanjanje tiče, koristeći sandalovine tu bi mogao biti koristan zbog svojih svojstava cicatrisant. Ovo svojstvo sandalovina pomaže umiriti kožu i nestaju sve ožiljaka, mrlja i mrlje na koži. Također ima tendenciju da rade bolje kada se koristi u sprezi s drugim sastojcima kože njegu. Osim acne ožiljaka, sandalovina zalijepiti za kožu je također koristan u feding protežu spotova oznaka ožiljaka, mrlja i tamnim mrljama. Other sandalovina paste koristi uključuju prevenciju acne i pimples, zaštitu od štetnih zraka sunca, tan odstranjivanje, itd. Pročitajte više o tome da biste dobili osloboditi acne ožiljaka, naravno.
Sandalovina pasta za lice Recepti
Sandalovina zalijepiti se može pripremiti na brojne načine koristeći različite sastojke za acne lijekova scar kuće. Sastojci treba koristiti imajući na umu vašem tipu kože i težini od acne ožiljaka. Ovdje su neke recepte koristeći sandalovina paste za acne ožiljaka.
Sandalovina Zalijepi i Crna Gram Paste; Sandal drvo prah u kombinaciji s crnom grama praha u tijesto može biti vrlo korisna u uklanjanju acne ožiljaka. Grind crni grama leća u brusilica u fini prah, pomiješati s jednakom iznosu od sandala drvo puder, dodajte malo mlijeka i meda i miješati u finu pastu. Primijeni to na području pogođene acne ožiljaka i ostavite ga preko noći. Perite s mlakom vodom sljedećeg jutra.
Zalijepi sandalovina i ruža vode; sandalwood paste napravio dodavanjem ruža vode to je možda najbolji home pravni lijek za acne ožiljaka. Mix sa žlicom sandalovine praha s nekoliko kapi ruže vode i dodajte glicerina da ga kao. Dobro dok se ne pretvara u gustu masu i zatim ga primijeniti na području pogođene acne ožiljaka ili na cijelom licu i vratu. Neka to ostane oko trideset minuta i zatim ga operite mlakom vodom. Također možete dodati bilo etarskih ulja ovom zalijepiti za više učinkovitost i bolje rezultate.
Sandalwood Zalijepi za pimples; sandalwood zalijepiti za pimples treba pripremiti dodavanjem neki ulje čajevca i kurkuma do sandalovinu prah. Dodajte neke mlijeko na ovu smjesu da ga smoothen i primijeniti ovaj ujutro nakon pranje lice dobro. To tijesto treba biti primijenjena čim licu mjesta bubuljica za to da rade učinkovito.
Sandalovinu Zalijepi i šafrana, sandalwood paste i kurkuma su na snazi ​​nisu samo za acne ožiljak uklanjanje već i za prevenciju akni i bubuljica breakouts. Primjena sandalovina zalijepiti pomiješana s kurkuma na acne sklone kože može pomoći puno u prevenciji ožiljaka. Nanesite to na dnevnoj bazi, držati ga na 15 minuta i oprati hladnom vodom. Pročitajte više o acne ožiljak uklanjanje kućica lijekova.
Sada kada znate prednosti sandalovina paste za acne ožiljaka, možete koristiti sandalovina prah dobiti jasan kože. Pobrinite koristite samo dobre praha kvalitete sandalovinu tako da ne imati bilo bolesne efekte na vas kožu.