Formalno Etiquette Pravila

Ukoliko vas je pozvao da budu prisutni u svakom formalnom okruženju, morate držati neke vrlo važne stvari na umu. I te stvari su dobre manire; to biti dok je pozdrav ljudi, nakon što je obrok, nošenje prikladne odjeće, ili samo u razgovoru s gostima. Poznavanje ovih formalnih etiketa pravila je vrlo bitno kako bi se izbjegle neugodnosti i ljudi imaju loš dojam o vama. Ako ste pozvani na jedan formalni događaj u drugoj zemlji s različite kulture, to je predložio da pročitate odgovarajući formalni etiketa knjiga za znajući što su stvari koje morate izbjeći radiš. Neka nam raspraviti neke vrlo osnovne formalnih etiketa pravila.
Etiketa traženja formalnog Podešavanje
Odgovarajući Haljina, to je vrlo važno da nosite odgovarajuće haljina ako ste pozvani ići na formalno postavljanje. Ako se događaj prije šest u večernjim satima, pravi dress code kod muškaraca bio bi tamnom odijelu s bijelom košuljom i kravatom. Za žene, da bi se krajem poslijepodneva nositi ili kazalište odijelo. Ali ako događaj se održava poslije šest, a 'crna kravata "treba uzeti u obzir. A crna kravata ne znači samo crnu kravatu s bilo trošenje. Za muškarce, to se odnosi u jednim ili dvokrevetne grudi smoking nosili s crne svile luk kravatu. U slučaju žena, duge večernje nositi ili večer odvaja se mogu smatrati. Nošenje i poliranih-crne kožne cipele je standard za obuću u formalnim postavke. Ako su žene nose rukavice, to je sugerirao da ih se od prije Rukovanje s ljudima.
Po dolasku, kada upisujete, muškarci trebaju predaju svoje vanjske odjeće, kao što su šeširi, kišobran, rukavice, itd. ček asistent. Ako on dolazi s dama suputnika, otišao bi joj vodič za predaju joj odjeća i pribor za provjeru asistent. Po ulasku u mjestu gdje se događaj održava se, najprije morate pozdraviti i upoznati ljude i predstaviti sebe s njima. Ne ući u i samo početi piti i jesti.
Pozdrav; Pozdravite domaćina, a zatim dati prikladan dar za tu prigodu. Ako niste sigurni je li to donijeti dar ili nije, bolje je da biste dobili neki, kao i darove su uvijek prihvatljiva. Pozdrav While čovjek, trebate ponuditi desnu ruku s dlan okrenut bočno. Dok pozdrav žena, te bi trebao ponuditi svoju desnu ruku s dlanom prema gore, nježno držati žene prstiju i podignite malo. After pozdrav domaćina, ne započeti uzimanje o poslovnim pitanjima, ili bilo kojim drugim pitanjima. Pročitajte više na rukovanje etiketa.
Sjedenje, kada je riječ o sjedenje na večeru stol, to je loše manire sjesti pred domaćin zahtjeva da to učini. Ako ne, predao je mjesto kartice, odaberite pravilan sjedalo i stajati u blizini da ga dok se zahtjev za sjesti nije napravio. Ako ste sa svojim pratnjom, od vas će biti odgovoran da joj pomogne sjesti i ustati iz svoje mjesto.
Dining, a to je glavni dio, gdje je većina formalnih etiketa pravila su da se koristi. Ne premjestiti standardnih tablica postavljanje. Ako žena ima ruke rukavicama, oni bi trebali biti uklonjeni i postavljene na krilu, a ne o stolom za blagovanje. Ne premjestiti svoje blagovaona tanjur za hranu za što služili. Također čine ga točku da se ne žvaču hranu stvaranje buke, i ne govore dok imate zalogaj u ustima. Koristiti odgovarajuće stavke za podizanje namirnice. Ako niste sigurni o tome koje predmete treba koristiti kako, čekati da netko da ga koristiti, a zatim ih slijede. After hrana je više, ne premjestiti ploče i ostali pribor. Pročitajte više na pravilan blagovaona etiketa.
Pročitajte više na:; Ured Party Etiquette, Dining Etiquette, nakon događaja je više, ne propustite susret domaćina i Hvala mu / joj na gostoprimstvu. Ovo su neke od vrlo općenitih formalnih etiketa pravila koja treba slijediti kako bi se izbjegle neugodnosti u formalni događaj. Samo slijedite etiketa i lijep i ugodan vrijeme na prigodu.