Aromaterapija recepti za depresiju

Kao što ime sugerira, aromaterapija je vrsta liječenja koja spada u kategoriju alternativne medicine. To čini uporaba eteričnih ulja koja su spojevi izvedeni iz biljaka. Većina ljudi suradnik Aromaterapija za njegovo korištenje kao relaksacija terapija, ali se također koristi kako bi se osloboditi medicinske uvjete. Antimikrobna svojstva eteričnih ulja učiniti ih koristan u liječenju zaraznih bolesti. Čitajte na aromaterapija uljima.
U novije vrijeme, korištenje eteričnih ulja koja se koriste u boli, tjeskobe lijekove i Alzheimerova bolest je odrastao u popularnosti. No, Iako je svibanj činiti osigurati siguran alternativni tretman opciju, znajte da eterična ulja su vrlo moćan i hlapljive tekućine, a time se trebaju koristiti s krajnjim oprezom. Jedan od njih je savjetovao da nikada ne koristiti nerazrijeđeno eteričnih ulja na kožu bez korištenja nosilac ulja. Dok su ove aromaterapija recepte za depresiju treba pomoć, nemojte ih koristiti kao zamjena za odgovarajuće medicinske tretman.
Aromaterapija Recepti za pomoć s Depresija
Pomiješajte 1, 1 kap eteričnog ulja ruže, naranče 1 kap eteričnog ulja, 3 kapi eteričnog ulja sandalwood, Blend 2, 1 kap eteričnog ulja lavande, 3 kapi eteričnog ulja grejpa, 1 kap ylang ylang eteričnog ulja, uputa, Ako želite koristiti jedno od mješavina u difuzorom, zatim pomnožiti količinu svakog ulja 4, koja će vam dati oko 20 kapi mješavine. Nakon miješanja ulja smjese koje ste odabrali, ulijte smjesu tamnu bocu stakla u boji, i okrećite bocu između dlanova. Slijedite upute koje dolaze s difuzorom, i dodajte odgovarajući broj kapi na njega.
Bath Recipe za blage depresije; 2 kapi Bazilije eteričnog ulja; ¼ šalice Honey (ili bademovo, canola, soje i safflower ulje); 1 kap Grejpfrut eterično ulje; 3 kapi Lavandino eteričnog ulja; 2 kapi Geranium eteričnog ulja; 3 kapi Ylang ylang esencijalne ulje, Upute, kombinirajte eteričnih ulja s medom. Napunite up kade s toplom vodom i zatim ulijte u ulju i meda smjesu. Nježno bućkati vode s vašim rukama, a zatim potopiti u kadica za 20 do 30 minuta.
Aromaterapija Masaža recept za blage depresije, 2 kapi Bergamot eterično ulje, 2 tblsp slatki bademovog ulja, 2 kapi Geranium eteričnih ulja, 1 žličica pšenične klice ulje, 2 kapi Bazilije eteričnog ulja, 8 kapi esencijalnog ulja lavande, 8 kapi ylang ylang eteričnog ulja, uputa, miješati eterična ulja zajedno i da ih prelijte u tamnu staklenu bocu. Zatim dodajte u slatko bademovo ulje i ulje pšeničnih klica. Roll boca između dlanova da se miješaju. Jednom ili dvaput na dan, masaža male količine ulja na stražnjem dijelu ruke i grudima. Udisati esencije iz vaše ruke nakon primjene na koži. Pročitajte o aromaterapije ulja za masažu.
Vi ćete biti na najbolji položaj za korištenje eteričnih ulja nakon što razumjeti što ulje služi za ono što radi. Ovdje su neke pokazivače:; Kapi paprene metvice i limuna ulja rekao je da su unaprijedili osobe memorije. ; Velika prirodna aroma recepturu jurnjava daleko blues je 3 kapi eteričnog ulja naranče, zajedno s 2 kapi đumbira. , Jedan mogu učinkovito pozabave acne s lavande i tea tree ulje. ; Potjerati nesanice, i dobrodošli dubokog spavanja s kapi rimske kamilice, Clary kadulja, bergamot ulja. ; Dok to ne svibanj krpati slomljena srca, toplo ruža i sandalovina ulja mogu pomoći olakšati bol. ; Tražite reljef iz menstrualnog grčevi s kapi od bombona, čempresa i lavande ulja. ; Poboljšati vaš imunitet s kapi eukaliptusa, borova i bombona ulja. ; Smanjite razinu stresa s umirujućim kapi rimske kamilice, lavande i vetiver ulja. ; Pročitajte više na:; Aromaterapija Carrier Ulja; Aromaterapija Recepti za Stres; Jednom opet bih željeli naglasiti da je važno slijediti svim mjerama sigurnosti dok koristite ove ili bilo druge aromaterapiji receptima za depresiju. Umjesto lijek, koristiti eterična ulja potaknuti emocionalno blagostanje, i nikada ih koristiti kao alternativne medicine.