Uklanjanje zidna tapeta iz žbuke zidova

Novi wallpaper u žbuke zidova može pretvoriti dosadno dosadno zidovima svoje kuće u atraktivne one. To može dati svježe zakup života unutrašnjosti projektiranje kuće. Da bi se postigao taj novi izgled kuće, prvi ono što treba učiniti je ukloniti pozadinu od gipsa zidova. Možete napraviti mukotrpna i dugotrajna pozadina gnjavažu besplatno po tome da neke pripreme unaprijed. Držite sav namještaj na jednom mjestu udaljena od zida. Možete ih skupiti u središtu sobe i pokriti ih sa plastičnim folijama. Uklonite sve zidne zavjese i drugih takvih zidne dekoracije iz zida. Držite električne prostorije isključen bi se osigurala sigurnost.
Kako ukloniti zidna tapeta iz žbuke zidova?
Postoje neke male alate koje bi trebali držati spreman s tobom kada ćete ukloniti pozadinu od gipsa zidova. Oni su papirom, nožem za mješanje, pozadina britva scrapper i bodovanje alata. Trebate jednog ili više od tih alata, a koriste neki od sljedećih tehnika maknuti pozadina od gipsa zidovima. Pročitajte na home poboljšanja.
Kemijsko Stripping: Uklanjanje pozadine pomoću ove tehnike je moguće samo ako je pozadina koja se trenutno Strugajući. Otpustite svakog trake pozadinu od bilo jedan kutak zid pomoću kit nož, a zatim povucite ga polako čuvanje pozadinu na kut od 15 stupnjeva s temeljnim zidom. Većina vremena, to se događa da se gornji sloj pozadine dolazi od papira i prateći ostaje iza. Provjeriti ako je to podloga papir može se oguli ili ne. Ako da, onda morate slijediti isti način maknete papir. Pročitajte više o tome kako ukloniti pozadinu.
Upotreba Pozadina uklanjanje otapala: Ova tehnika je vrlo učinkovit u uklanjanju ne-Strugajući pozadinu. Također se može koristiti za uklanjanje prateći papir lijevo nakon uklanjanja gornji sloj pozadinu. Podijelite zid u male odjeljke i potopiti jednog dijela na vrijeme s toplom vodom i pozadina rješenje za uklanjanje. Kemikalije prisutne u otopini će omekšati se ljepilo za tapete. Kao rezultat toga, nježno struganje u natopljene radu će maknete pozadina lako. If pozadina je sastavljena neke neporozni materijala poput vinil, morate napraviti rupice na površini pozadinu uz pomoć grubo šmirgl papir ili bušenje alat. Ovo će osigurati prodor tekućine rješenje koje zauzvrat će otpustiti do ljepilo. Pročitajte više na pozadina uklanjanje savjete.
Korištenje Wallpaper Streamer: To je uređaj koji služi u svrhu uklanjanja pozadinu od gipsa zidova. Ukoliko nemate vrpca pozadinu uklanjanje u kući, možete ga koristiti na najam osnovi. Sastoji se od crijeva kroz vruće pare koja se šalje na metalnu ploču. Vruće pare mora se primjenjivati ​​od vrha zida. Kad je metalna ploča je prisutan na površini na zid, para prodire u pozadinu i papir, kao i temeljne ljepilo postane mekan. Uzmi strugalica pozadina brijača i očistiti labav pozadinu. Sada prešli na susjedni dio i slijedite isti postupak. Wallpaper zastavicu mogu ukloniti pozadinu čak i od najupornijih područja. Ipak, mora se rukovati vrlo pažljivo jer kondenzirana tople vode iz pločice može drip off i uzrokovati opekotine. Pročitajte više na pozadinu vrpca - kako koristiti.
Nakon uklanjanja zidna tapeta iz žbuke zidova, morate se oprati zidova temeljito s toplom vodom i vlažnom spužvom, kako bi se jasno od preostalih komada pozadina od žbuke zida. Prirodno je da se neke ogrebotine ili manju štetu na površini zida, dok uklanjanjem starih pozadina zidova od gipsa. Te bi trebao popraviti štetu onih prije stavljanja novu pozadinu.