Smirnu nafte

Znanstveno poznat kao commiphora myrrha, smirnu je grm koji raste do veličine malog stabla. Pripada obitelji Burseraceae. Njegov SAP je izvađen metodom poznat kao kuckanje, a ostatak je crvenkasto smeđa smola prikupljaju. Tapping uglavnom se obavlja pomoću specijaliziranih alata s urezima dva inča napravljen na kori stabla. Smirnu jednom odvodom, odiše oblačan SAP that stvrdne jer izlazi u zrak. Zbirka tvrdokorna SAP može se pojaviti tijekom razdoblja od nekoliko dana. Neki od faktora u obzir prilikom prisluškivanja Smirnu su - u intervalu od prisluškivanja, zbirke razdoblje i mjesec kada dodirnete je pokrenuo. Smirnu ulje se dobiva iz desni procesom destilacije. Unatoč svojoj loš okus, zdravstvene prednosti Smirnu eterično ulje su bezbrojne.
Povijesni značaj Smirnu
Smirnu seže dug put u povijesti. It je opsežno koriste Egipćane kao balzamiranje pomast za očuvanje mrtvih od propadanja. Djelovao je kao anti-mikrobne agenta i pod uvjetom sa karakterističnim ugodan miris, svojstva koja promovira korištenje Smirnu kao balzamiranje agent. Rimljani bili su poznati da se spali Smirnu in pogreb pyres kao tamjan. Smirnu također bio korišten zajedno sa tamjan in parfemima i bio je prilično visoko cijenjena. Smirnu također smatra važnim spomenuti u kršćanstvu, kao 'čin primanja smirnu "odnosi se na primanje sakramentalnog ulje, svetim uljem, što je mirisna with or Smirnu obično naziva iz kojih smirna teče ulje. Također je bio korišten u Kini i Indiji i to je bio korišten kao tamjan u Kini, a kasnije se koriste u tradicionalnoj kineskoj lijekova. U Indiji, smirnu je služila kao tamjan u različitim religijskim obredima. Također možete pročitati na tamjan koristi.
Smirnu ulje Prednosti; Smirnu ulje poznato je da su anti-bakterijske i anti-gljivične svojstva i stoga, nalazi primjenu u modernom dan lijekove, a posebno preventivne zdravstvene zaštite proizvoda. ; Smirnu ulje koristi uključuju uporabu u paste za zube i ispiranje usta kao iu oralnu njegu proizvodima istina usta ulcers i grla iritacija. Njegova antiseptička svojstva omogućuju Smirnu da se koristi kao sastojak u tematska pomasti za liječenje protiv manjih ogrebotina i kože bolesti. ; Smirnu ulje je također smatrati kao učinkovit tvar u liječenju probavnih tegoba, kada se koriste u malim količinama kao teška doziranje smirne ulja, kao što su između 2 i 4 grama može dovesti do proljeva, kao i bubrega iritacije. ; Kao maternice stimulans, smirnu može se koristiti za promicanje normalne menstruacije. ; Smirnu također koristi uključuju tretman bronhijalne zagušenja i sinusa probleme. ; Smirnu također koristi u proizvodnji Fernet, tradicionalnog biljni napitak, konzumira nakon večere. ; Smirnu ulje za kosu ima značajnu imovinu jačanja korijena kose time, sprečavanje gubitka kose. ; Smirnu ulje za kožu ima određene atribute, kao čudo ulje djeluje kao adstrigentno i pomaže pravilan mišićnih kontrakcija od kože. ; Smirnu ima imao veliki značaj kroz povijest, jer je rekao da se jedan od darova koja je donio beba Isusu tri mudraci. Također je korištena za pomazati razapetog Isusa oživjeti svoje tijelo nakon raspeća. Smirnu je pronašao ponovio spominje u starim knjigama diljem svijeta za njegovo korištenje kao tamjan. Smirnu ulja koriste u tradicionalnim lijekovima je poznat kao dobro. Nastavlja biti koristiti u biljni proizvodi kao i alternativne lijekove. To je sve o Smirnu ulje i njegove koristi.