Pletenica crne kose frizura

Pletenice su formiran kada tri sekcije kose su plele zajedno. Oni su općenito izgleda dobro na African American žene. Zbog svoje raznovrsnosti i sposobnosti da daju osobi nove jedinstvene izgled, oni su također nosili ljudi širom svijeta.
Crne kose pletenica frizura
Pletenica crne kose stilova prvi nastao u Africi, nakon čega afrički Amerikanci su ih nosili na drukčiji način, uz jedinstveni stil. These frizure su prikladne i za muškarce, kao i žene. Pletenice se može pretvoriti u različitim stilovima i uzoraka da vam cool izgled. Štoviše, s gledanjem dobra, također ne treba brinuti o upravljanju vaše kose. These frizure samo treba neki iznos od kose njegu i održavanje. Proces izrade pletenica može dugo trajati, no nakon što se crne kose pletenice, frizura može se mijenjati na mnoge različite obrasce da imaju prilagođeni izgled, bez potrebe da unbraid.
Najpopularniji pletenica crne kose frizura
Cornrows, a to frizura sastoji se od kose izrađene u pletenice koje su postavljene vrlo usko na kožu. When pletenice su na glavi, oni izgledaju kao redovi kukuruza na polju, pa je njihova ime 'cornrows'. Oni se mogu postaviti u više različitih dizajna cornrow kao cik cak, kružni, i nekoliko drugih stilova. This frizura je uglavnom prikladan za djecu i mlade ljude. Međutim, u nekim slučajevima, žene se možda radije da ga nositi. Pročitajte više o cornrow pletenice stilova.
Micro pletenice: "Ovo crne frizure su također naziva kao nevidljivi ili pixie pletenice. Micro pletenice omogućuju kose da imate prirodno kretanje, uz pružanje mogućnosti nošenja različitih obrazaca. Micro pletenica frizura jednostavno su izrađeni od pletarskih vrlo mali dijelovi kose. Nosio ovaj frizuru se ne preporučuje za osobe koje imaju suhu ili krhki kosu, jer ne odgovara te s takvom kosom.
Kratki Single pletenice, Kratki singl pletenice su najbolji frizura za African American žene koje imaju kratku kosu. Ova frizura daje vrlo uredan i profesionalni izgled žene. Sastoji se od pletenice koje su izrađene od kose, koja je do ramena. Ukratko jedan pletenice, ukoliko želite možete staviti beads na krajevima.
Pletenice guste, a to frizura odnosi se na sve od kose se opleten u veliku pletenicu koja mogu ostati opušteni, ili tkani u sebi kao kolač. Glavni pletenicu can isplesti na mnoge druge kompliciraniji način. U ovoj frizuru, cijela kosa se koristi kako bi pletenicu, a ne samo pojedine dijelove.
Stablo pletenice, frizuru stablo pletenica je također jedan od popularnih crne kose gajtan frizura. U ovom frizura, stilista kosa će cornrow svim Vašim prirodne kose na vlasište, a zatim tkati prirodne kose na retke. To će Vam omogućiti da imati bilo kakve frizuru koja želite. Tree pletenice su jedan od najboljih crne kose gajtanom tkati stilova za African American žene.
Other pletenica frizura, Mikro cornrow frizure su mješavina mikro pletenice i cornrows, koji su napravili na kratke ili duge kose. S prednje strane, to će izgledati kao cornrow, i od iza onda bi to izgledalo kao jedan mikro pletenice. Dugo jednom pletenica frizure su na kosu malo ispod ramena. The pletenice su slične onoj kratkih jednog pletenice, ali na duže kose.
Pročitajte više na:; Crna Pletena frizura i kosu tkati stilovi; African American Hair Pleter stilova; Pletenica frizura za crne žene: "Ovo su samo neke od crne kose gajtan frizura. Naći ćete mnogo različitih vrsta, kao što je micro pletiva, pređa pletenice, brave, itd.