Backyard Landscaping na proračun

For Backyard landscaping na proračun programa, sve što trebate su neke dobre ideje, a izbor jeftinih stvari, pogodan za uređenje. Ako imate malu dvorištu, ne pregledna s previše stvari. Važne stvari valja imati na dvorištu, mjesto za sjesti i opustiti, kamena ili cigle put, udoban stolac i šarene i lijepe biljke. Ovdje su neke od ideja dvorištu krajobraznog da bi ste započeli u dvorištu makeovers.
Ideje za jeftin Landscaping
Biljke: Za dvorištu krajolik dizajn, biljka šarene biljke u srednjim lonce. Nema potrebe trošiti na velike veličine postrojenja, kao i srednja postrojenja će vas koštati manji i kako vrijeme prolazi ove biljke će rasti velika u veličini. Kupite jeftine i šarene bilja kao što su dan ljiljanima, Viburnum, Nikko plava, nevena, delphinium, Clematis, alyssum, itd. za ukrašavanje dvorištu ideje.
Kamene staze: Stvaranjem kamena staza, dvorištu će izgledati ljepše i organiziran. Stone staze su odlična ideja za male dvorištu dizajna. Plan iz trase kamena staza. Ocistite put, i to kopati do dubine od 5 cm sa lopata, navlažite tlo na putu i to nabijati dolje. Stavite tkaninu krajolik, a zatim stavite dva inča pijeska na stazi i opet nabijati pijesak. Konačno, položiti stijene i popuniti praznine s pijeskom, i opet je nabijati dolje.
Namještaj: Kako biste stvorili prostor za sjedenje u vrtu, gdje se možete opustiti, napraviti nadstrešnica. Mjesto neke namještaj za trpezarije pod krov. Use plaži namještaja poput stolice ili recliners gdje možete sjesti i uživati ​​čitanja knjige ili slušanja neke glazbe. Ako imate mjesta možete napraviti prekrasan drveni ili metalni lukovi, penjalice i rasti na njega. Da biste stvorili romantično mjesto, instalirati klupu ispod stabla i biljke cvjetnice biljke oko nje. Također možete uživati ​​povjetarac ljeti visi viseća s drveta. Imate li djecu, možete objesiti ljuljačka za njih. Znati više o tome, ideja uređenje dvorištu za male okućnice.
Voda Tijelo: plivački bazen je način previše skupo za dvorište landscaping na proračun. Ako možete izgraditi ribnjak, to će dodati lijep dodir na svoj jeftin landscaping dvorištu program. To je dobra ideja da imaju neku vrstu vodnog tijela, u svom dvorištu, jer će poboljšati prirodnu ljepotu vašeg dvorištu. Možete napraviti mali vodopad u svom dvorištu, za upute pročitati, kako izgraditi zatvoreni vodopad. Ukoliko mislite da čak i to je skupo, držati velike veličine zdjele i stavite plutajući ljiljani ili lotuses u njoj, i stavi neke Guppy riba. Ribe će zadržati vodu čistom i napraviti posudu izgleda još više boja.
Rasvjeta: Za rasvjetu krajolik, dodati malo vise svjetla ili svijeće, u svom dvorištu. Koristite jeftine svijeća citronele kao oni će izgledati lijepo i držati bugova daleko. Ako imate večeru u svom dvorištu s obitelji ili prijatelja, držati hrpa citronella svijeće, i učiniti večer ljepši. Možete objesiti neki jeftini svjetiljke u vrtu za poboljšanje rasvjete.
Korisni savjeti, Uvijek, posjetiti više od dva rasadnika biljka, prije nego što kupiti biljke za jeftin landscaping. Uvijek možete cjenjkati sa trgovac, na niže cijene. ; Posjetite tuđih dvorišta, da bi dobili više ideja. Uvijek možete tražiti ideje i pitati ih o jeftinim mjestima kupiti landscaping materijale. ; Posjetite knjižnice i check out knjige na dvorištu landscaping. Potražite biljke, uređenje materijal, krajolik dizajnira, itd. da bi dobili bolji uvid; umjesto da kupuju šljunak iz trgovine, kupi ga od kamenolomu gdje ćete dobiti jeftinije. ; Provjerite u vašem gradu ili županiji za besplatno malč web stranice, možete koristiti ovu zagrtati biljke za vaše stabala i biljaka. ; Pazi za prodaju garaža, mnogo puta su vrtlarstvo alate u dobrom stanju. , Za dvorište landscaping na proračun, pokušajte imati "šareni miks 'stvari teme. Možete zatražiti od vašeg prijatelja i rodbine za stvari koje ne koriste, na primjer, tražiti namještaja ili lampi ili nešto atraktivno mislite da možete ponovno koristiti za ukrasiti svoj dvorištu. Potražite stvari u svoju kuću i garaže koje ne koristite više, poput namještaja, boja starog platna komada, jastuci, lampe, posude, staklene boce, itd. Koristite ove stvari zajedno s navedenim idejama za uređenje dvorišta na proračun, a ćete imati lijepu dvorištu!