Ugrađeni Tick Uklanjanje

Kada smo čuti riječ "Tick ', strah o jednoj od najgorih bolesti poznate kao' Lajmska bolest 'dolazi u naš um. Bakterija se zove Borrelia burgdoferi uzrokuje dreaded Lyme bolest koja traje 1 do 2 tjedna da izlagati simptome. Simptomi bolesti uključuju Lyme "bull's eye 'osip, groznicu, glavobolju, bolove u mišićima i zglobovima.
Netko može biti zaraženo Lyme bolest i ne imati simptome, ili imaju povišenu temperaturu i simptome slične gripu bez osipa. Bakterije će se širiti putem zaraženih osoba i tijelo nakon nekoliko dana osipa širiti na druge dijelove tijela, prebacuje bol kreće zgloba joint, srcu ili živci mogu biti skloni upala i ako se ne tretira dovoljno brzo, može rezultirati oteklina, mentalne promjene teške joint poremećaja, trajno oštećenje srca i neurološki poremećaji nekoliko mjeseci od infekcije.
Dakle, morate se pitate zašto sam opisala ovu užasnu bolest u članku pod nazivom ugrađen krpelj uklanjanje. Pa je razlog da to učinite je da, Lyme bolest prenosi putem ugriza krpelja. Postoji preko 200 vrsta krpelja u Americi i su najaktivniji tijekom proljeća i ljeta. Od tih mnoge vrste krpelja, jelena krpelja ugriza odašilje Borrelia burgdoferi i oko trećine jelena krpelja nosi Lyme bolest. The Dermacentor spp. krpelji su nositelji drugog groba bolesti, Rocky Mountain pjegavi tifus. Tako, strah ugovaranja bolest grips umove ljudi koji su ugrizao ili znate nekoga tko je ugriza krpelja.
Da bi se izbjeglo preosjetljivosti reakciju i ne dopuštajući bakterija za ulazak u tijelo, vrlo je važno da se krajnje mjere opreza za uklanjanje ugrađen krpelja. Mnogo puta djeca i odrasli, čak ga je ugrizla krpelji postaju nervozni. Vrlo je važno da ostanu mirni i ukloniti krpelja što je prije moguće. Ako se pitate kako ukloniti ugrađeni krpelj, zatim pročitajte o daljnjoj razumjeti ispravan način za ugrađene krpelja uklanjanje iz ljudskog.
Kako to Maknuti Ugrađeni Tick?
On je vidio da krpelji mogu sami pričvrstiti na bilo koji dio ljudskog tijela. Krpelji vole da se pridaju na područjima od tanke kože poput prepona, pazuha, gležnjeva, skalp, itd. Sljedeći postupak pomoći će vam razumjeti različite korake koji su uključeni u ugrađen krpelja uklanjanje iz čovjeka. , Prva i glavna stvar da je smiri. Ako je netko ugrizao, čine osobe opustiti i prevladati tjeskobu. Ako ste sami zagrizao, ne dopustite strah oblak vaš um i s mirnim umom slijedite sljedeće korake. , Morate ispitati mjestu ugriza vrlo pažljivo. Obratite pažnju na veličinu krpelja. If označite is nabrekle, to jest, masti i okrugla, to znači da je tamo dosta za neko vrijeme i nalazi se na hranjenja krv s oduševljenjem. ; Sada, uzeti par pinceta ili forceps i shvatiti krpelja. Polako podići štetočina do krpelj usta odvaja iz kože. ; Pobrinite vas povući nježno i čvrsto. Ne drkati označite kao uloženi glave mogu ostati prijavljeni u koži. , Nakon što ste pažljivo su odvojeni krpelja iz kože, stavi ga u kontejner sigurno i ne dirati. Ovo će biti koristan kao liječnik svibanj potreba da identificirati vrsta i liječiti žrtvu. ; Navlažite čistu pamuk u alkohol i obrišite područje da ga dezinficirati. Očistite pincete previše s alkoholom, tako da ona postaje sterilizirati. Operite ruke sapunom s dezinficijensom. , Kako to Maknuti Ugrađeni krpelja glavu?
Internet svibanj pa dogoditi da uložene šef krpelja ostaje prijavljeni u koži. Nemojte paničariti. Samo slijedite korake navedene dolje. , Koje je potrebno poduzeti žrtve na hitnoj u bolnici. ; Ovdje liječnik može anestezirati područje s infiltracijom 1% xylocaine. , Korištenje skalpelom blade, liječnik može ostrugati usta fragmenti. , Provjerite da li ste se krpelj tijelo zajedno, kao što će biti korisno za liječnike identificirati vrste krpelja i nastaviti s liječenjem uboda krpelja skladu s tim. ; Dos i Don'ts za Embedded Tick Uklanjanje od ljudi
Trebate držati na umu ove savjete vezi uklanjanjem ugrađen krpelj iz tijela, jer će pomoći spriječiti prijenos bakterija u tijelo. , Nikada ne dodirujte krpelja s toplinom, upaljene cigarete, spaljena utakmicu, vazelin, odstranjivač laka za nokte, ili druge kemikalije. To samo iritirati će markirati i čine ga natrag iz rane. Ovo će uzrokovati ubrizgati praska sline that podmazuje njegove usta dijelove i pomaže izvucite unatrag-suočava Kritike. Ovaj slina sadrži bakterija za Lyme bolest ili Rocky Mountain pjegavi tifus koje svibanj dovesti do infekcije u žrtva. ; Uvijek Nježno izvucite krpelja i nikad ga ukloniti okretanjem krpelja tijelo. To će otkinuti krpelje tijelo iz ugrađenih usta i dijelovi usta ostat će ugrađen u kožu. Ti nikada ne bi trebao prstima umjesto pincete ". If označite is nabrekle i ako ga stisnuti prstima, krv i slina sadrži bakterije će biti gurnula u ranu, što rezultira infekcijom. ; Nakon skidanja sigurno ugrađen krpelj, operite područje ugriza s antiseptik. Alkohol koriste, kao što će učiniti izložena tkiva nabubri i istjerati rane. Dakle, sve bakterije koje mogu biti prisutne u ranu će biti ubijeni alkoholom. , A nakon uložene krpelj uklanjanje, mjesto krpelja u malom kontejner koji može biti zapečaćena. Mjesto mokri pamuk u kontejner koji će spriječiti sušenja na krpelja tijela. Provjerite jeste li oznaku vrijeme i datum krpelja uklanjanje. Ovo će biti vrlo korisno za liječnike identificirati krpelj i liječiti žrtvi uz ispravan lijekova. , Ako ste razmišljati o uzimajući osloboditi od krpelja, nikada ga isprati u WC. Ne zna se jesu li krpelji može pobjeći od septičkih jama ili ne. Dakle, zamotati krpelja u tkivu ili pamuka natopljenom u alkohol i spali ga. ; Možete čak zamotajte krpelj u komad trakom, tako da nikada može pobjeći ili ga utopiti u kontejner ispunjen s alkoholom i raspolagati off sadržaja.Možete pročitati više informacija o tome kako da biste dobili osloboditi od krpelja. ; Možete izbjeći putovanja u krpeljni područjima podložnim i pitati djecu da ne ulaze duboko travnatim područjima kao što su krpelji mogu ih ugristi. Ako živite u području skloni krpelja, trebali biste uvijek nositi odjeću koja pokriva vaše ruke i noge. Provjerite jeste li Vežite manžetama i hlače su tucked u čarape i čizme. Uvijek biste trebali provjeriti sebe i djece nakon dolaska kući iz vani za prisustvo krpelja. Možete čak i primijeniti označite odbijajući koji sadrži DEET i dalje reapplication svakih 1 do 2 sata za maksimalnu zaštitu. No ako vas uopće ili netko oko vas je ugrizao krpelj, ne paničarite. Nikada istisnuti krpelja i odmah ukloniti krpelja kao što je spomenuto u koraka koji uključuju ugrađeni krpelj uklanjanje. Te bi trebao potražiti liječničku pomoć nakon uklanjanja krpelja, čak i ako ne pronađete dijelovi usta ostavio iza sebe.
Uvijek sjetiti, duže krpelja ostaje ugrađen u tijelo, to će pokazati da se vrlo opasna situacija za žrtve. Stoga, ostati oprezan i odmah provoditi mjere za uklanjanje krpelja ugrađen.