Pelenski frizure

Nositi off crne drjemljiv hairstyles, prvo jedan mora biti darovitih s lijepim African American kose. Iako oni mogu biti teško upravljati ali to je mala cijena za platiti za divno načine može stil takve kose. Vrlo je lako eksperimentirati s različitim crnim frizurama jedanput ste dobili stos. Tako se pogled na neke jednostavno i otmjen pelena frizura navedene u nastavku.
Pelenski frizure za muškarce
Ove kratke pelenskog frizura za muškarce su idealni za radna mjesta, najbolji dio je da su tako lako upravljati.
Cornrows: Ovi su najpopularnije crni muškaraca's hairstyles. Najbolji dio o njima je da jedan može učiniti ih bilo način, što mislim reći da, može pletenica kose pogledati korporativne ili može stil ih u više zabave razigran način. Kada je riječ cornrow stilova za muškarce, nebo je granica. Možete odlučiti za ostavu dizajna i izgleda. Pročitajte više o tome kako učiniti cornrows.
A tamo-amo: Ovaj klasični hair-do, na pravu duljinu može izgledati vrlo privlačno. Mrežicom koji je stvorio na vrhu glave ovisi o dužine kose. Ako vaš lifestyle može nositi ga, kažem ići sve van i pustiti ga biti visoka i moćni. Ali za Suptilnije okruženjima, kratko obrezivanje može napraviti fro izgled prilično smart i sofisticiran.
Fade Haircuts: Od svih kosa dizajne za crni muškarce, osobno osjećam najviše seksi je izblijedjela šišanje. Ovdje vrha glave ima deblji kose, ovisno o vaš zahtjev i ostatak kosa je stanjen dolje. Ovo frizura je poznat među tolikim slavne od Shemar Moore moj omiljeni Pharrell Williams.
Pelenski frizure za žene
Let's pogledajte neke frizura za African American žene. Ovi prirodni pelenskog hairstyles su apsolutno nevjerojatan.
Pletiva i pletenice: twists i gajtanima zauvijek će ostati na modnoj scenarij. To ne samo čine kosu lako upravljati ali također daju dama sportske ih elegantan dispoziciju. Just uganuće ili pletenica vaše kose u bilo stil koji želite. Možete pokušati Senegala uviti pletenice, te su ženstvene i izgleda odlično. Pročitajte više na pletenica frizura za crnkinjama.
Kinky Up učiniti: Ovo je jedan od najjednostavnijih još šik prirodne crne frizura. Svi morate učiniti je punđa punđa i gotovi ste. Najbolji dio je da čak i ako imate, recimo mikro mini pletenice, onda također možete napraviti ovaj kolač. Inače za prirodne pelena kosu, možete pravedan vezati kose u uskoj poni rep te ih uviti u jedan lijep kolač.
Jednostavno se ne: Ako ste otkrili trik za upravljanje kosu, onda ne stidljiv daleko od iznajmljivanja kosu objesiti labav na način da su. ih Stil dobro s nekim ulja i vode baza, ona češalj i pustiti ga biti. Možete koristiti neke dlake igle, ili lijep hair bend osigurati sekcijom na vrhu dolje i lisnato preostalom kose. Ako imate kosu ošišati na kratko, onda ovaj izgled biti jednostavno savršen.
To su samo neki od zabave African American frizure koje možete isprobati. Sjeti s malo trik i vješt ruka, pelena hairstyles može izgledati mitski, tako biti ponosni i vijoriti vaš lijep tresses.