Kako to Grow Shrooms Indoors

Gljive su jestivih gljiva koje imaju stabljike i kapu. Kao kulinarski sastojak, oni su vrlo svestrani, oni uklopiti u lako s većinom skupine hrane. Hranjive su gljive vrijednost tako visoka, gljivama treba redovito uključene u prehrani. Ako ste ljubitelj biljaka koji ima svježe proizvode ravno iz svog dvorišta, a zatim znajući kako rastu shrooms u zatvorenom prostoru je potrebno za vas. I za sve one koji žele znati i naučiti kako da rastu shrooms po prvi put, to će biti idealno vrijeme da saznate.
Kako to Grow Shrooms kod kuće; Kako gljive rastu i vrijeme oni uzeti da postane jestivo puno ovisi o vrsti jestiva gljiva da ste raste, kao i klimatskim uvjetima koji se uzgajaju u. Različite gljive imaju različite medije raste, tvrdog drva, piljevina, slama, composted gnoj, kore, itd. Uzgoj gljiva je potpuno drugačija od uzgoja ostalim zelenim biljkama, kao gljive ne sadrže klorofil, a oni ovise o drugim biljnim materijalom za njihovu hranu nutrients . The svega što treba učiniti je da prikupi potrebne materijale i informacije potrebne za rast shrooms kod kuće.
Pribor, sterilizirano supstrat za uzgoj, ćup ili lonac za uzgoj, toplomjer, gljiva spore ili sporeprint, sterilizirano pero nož, Magli prskalica, Čista voda na sobnoj temperaturi; Uzgoj Shrooms procesa, Ready-made gljiva setove su dostupni za prvo vrijeme. Sterilizirati posudu koju namjeravate ni porast gljiva unutra. Jedan može koristiti štednjak pritisak sterilizirati lonac ili staklenku kako bi se osiguralo da ne postoje problemi pri zatvoreni u vrtu. Stoga, pripremite rastući medij kao i po uputama s obzirom na kit. Položite medij u lonac i sprej magla dok je vlažan. Višak ili premalo vlage neće omogućiti Mriještenje gljiva spora.
Sijati gljiva spore po uputama. Dubina i udaljenost će ovisiti o različitim gljiva uzgajaju. Struže sporeprint u supstrat za uzgoj vrlo pažljivo i brzo. Kao zrak je pun drugih spora, to se lako može zaraziti vaše shroom spora. Stavite poklopac jar na vašem ili lonac i premjestite ga u hladnom i tamnom kutu kuće.
Održavanje ispravnu temperaturu (raspon od 60-70 stupnjeva Fahrenheit) i vlage je izuzetno pogodan za pravilan rast i razvoj biljaka. Koristeći unutarnji termometar, držati ček za temperaturu, a ako se osjećate pad razine vlage, stavite neke vode ladice blizu shroom staklenke da se osigura optimalan rast micelija i plodonošenja.
U oko 3 tjedna, od vas će vidjeti sićušne niti nicanje iz rastući medij. To je slično sjeme klijati u sadnice. Skinite poklopac i pokriju razmnožavati s centimetar potting tla. Spritz tlo s vodom ponovno. U još tri do četiri tjedna malo gljive će se početi prikazivati. Harvest ih kad im kapu potpuno je otvorena i odvojen od stabljike. Harvest samo potpunosti razvijen gljive, kao i nerazvijene i one imaju tendenciju da se otrovne. One mrijest će vam dati najmanje četiri žetve. Pročitajte više na savjete o rastu i gljive.
Korištenje ekspres loncu je neophodan za sterilizaciju. Sterilizacija je vrlo važno da se izbjegne kontaminacija, tako da, ako se pitate kako rastu shrooms bez ekspres loncu, onda morate pogledati u nekom drugom postupku sterilizacije. Alternativa ekspres lonac bi bilo da kuhati vodu u velikom loncu s odgovarajućim veličine poklopac držati staklenke, dok za parenje je proces.
Nadam se da ovo odgovorili na Vaše pitanje o tome kako rastu shrooms zatvorenom prostoru. Počnite s gljivama koji zahtijevaju osnovnu njegu i prijeći na egzotične vrste!