Tijelo operite Sastojci

Tijelo higijena je vrlo važno u osobnoj njezi i zdravlju. Mnoge vrijeme, to je slučaj koji osoba treba motivacije za obavljanje ovog zadatka rutinu vrlo važno za čistoću i udobnost. A što drugo može biti najbolja motivacija nego tijelo oprati proizvode koji čine osoba osjeća kraljevski i kraljevski, svaki put je kupa? Bogata pjena i miris tijela opere koji su dostupni u brojnim okusa u tržištu danas, može biti jako neobičan. Budući da je tijelo oprati igra vitalnu ulogu u svakodnevnom tijelu higijene rutinu osobe, velika je konkurencija među ljepota proizvod proizvođača o uvođenju različitih proizvoda za tuširanje koji imaju različite okusa i mirisa.
Tijelo operite su dostupne u oba organska i anorganska oblika. To je, naravno, odlučuje sastojke tijelo operu i tvari koje bi svako tijelo oprati razlikuje od drugih. Tijelo operite sastojci se razlikuju po njihovim funkcije kao dobro. Na primjer, tijelo operu sastojke za tijela acne svakako treba razlikovati od sastojaka tijelo pranje za čišćenje tijela i osvježavajući tijelo oprati. Drugi ključni faktor odlučiti sastojaka tijelo oprati je tipova kože. To je obično primijetio da sastojci u body wash se razlikuju po različitim tipovima kože. Na primjer, sastojci za masnu kožu pranje tijela su uvijek drugačije nego na suhu kožu tijela oprati.
Sastojaka u body wash, postoji nekoliko sastojaka u tijelo oprati koje ih čine različita od drugih proizvoda tijela higijene i učiniti ih 'body wash'. Ti "osnovne" sastojke u body wash su normalno isto i teško zamijeniti za bilo kojeg razloga. Pa onda, što su ovi body wash sastojci? Let's saznati.
Alpha hydroxy kiseline (AHA), alpha hydroxy kiselina najčešće se koristi i kao glavni sastojak tijela oprati, a također je preporučeno od strane mnogih dermatolozima i njegu kože stručnjaka zbog svojih prednosti. The AHA pomaže tijelu da biste dobili osloboditi od gornjeg sloja kože i mrtve kože koja daje koži neku vrstu grube teksture. AHA čini kožu glatko, uklanja suhe parches, tamne mrlje i smanjuje bore, kao dobro. To je razlog zašto alpha hydroxy kiselina se koriste u gotovo svim body wash proizvoda za veliki ten i proizvodnju novih stanica kože.
Salicilna kiselina (BHA); Salicilna kiselina je također poznat kao beta hidroksi kiselina (BHA). Salicilna kiselina se dobiva iz dobra stara vrba stablo i snažno tijelo oprati sastojak. Ovaj sastojak tijelo oprati je vrlo korisna za njegu kože, uzimajući osloboditi od acne, mrtve stanice kože, zaražene urastao kose, znakove starenja i peruti, kao dobro. Salicilna kiselina ima dragocjena piling, vlaži, antibakterijska svojstva i prodoran da očiste najdubljem pore na koži.
Glycerin, glycerin je bezbojna i bez mirisa tekućina koja ima mnoga svojstva njegu kože i stoga se koristi u gotovo svim kozmetičke proizvode na grafikonu. Koristi glicerina njegu kože samo su beskonačni. Ima umirujuće, piling i ljekovita svojstva koja zapravo povećati do svojih ljekovitih vrijednost. Glicerin je sve specijalista koji se koristi za liječenje mnogih kožnih alergija kao što su ekcemi i psorijaze. Kao rezultat toga, glicerin je ključni sastojak za pranje tijela. Pročitajte na za glicerin koristi za kožu, kao dobro.
Prirodni sastojci; Popis prirodnih sastojaka tijelo oprati je beskrajan i zaista zamoran. Postoje samo tisuće bilja i prirodnih proizvoda za njegu kože kao što su biljni ekstrakti koji uključuju eukaliptusa, aloe vera, čaj stablo ulje, ulje paprene metvice, allantoin, med, ekstrakt badema, limuna ekstrakti i stotine takvih biljnih sastojaka koji se koriste kao značajan tijelo oprati sastojaka. Svaka od tih sastojci imaju vlastiti poseban učinak na tijelo, kao iu funkciji body wash.
Ostali sastojci, zajedno s gore navedenih osnovnih sastojaka body wash, postoji nekoliko sastojaka u tijelo oprati da su prisutni u svakom tijelu opere, u više ili manje količine. Tim tijelom oprati sastojci uključuju, Acqua purificata (pročišćene vode), decyl poliglucose, amonijum sulfat laureth, dinatrij cocoamphodiacetate, cocamidopropyl betain, glikolne kiseline, acrylates/C10-30 alkil akrilata crosspolymer, trietanolamina, methylparaben, propylparaben, urea, phenoxyethanol, triclosan, polisorbatom 20, itd. Pročitajte više o najbolje proizvode za njegu kože.
Pa, ovdje završava na popisu tijela oprati sastojke koji su prisutni u svakom tijelu oprati, ali u različitim količinama. Nadam se da sam uspio da dodate neke korisne informacije o body wash sastojaka u svoje znanje knjizi. Sada prestati brinuti o sastojke i koristiti body wash da ostane zdrava i lijepa!