Kako liječiti ispucala usta

Svatko želje da imaju reddish i mekih usana. Glatko usne dodati ljepotu osmijeh tvoj i cijelog lica. No, često možda pate od ispucalih usana, ili puknut. Ispucala usta su grubi, čudan i možda krvariti. Peeling the flaky koži može dovesti do manje oteklina, kao dobro. Iako neki imaju ovaj problem zimi, neki možda mogli imati ispucale usne u svako godišnje doba. Ispucala usta obično javljaju ako ste loše. Ostali uzroci uključuju stalnu ispucala usta usne lizanje, ili piling na koži pahuljica, osobito sa svojim zubima. Atmosferskih uvjeta kao što je hladno vrijeme, izlaganje suncu ili jakog vjetra može uzrokovati ispucale usne. Vitamin nedostatak, pušenje ili čak i alergijska reakcija na kozmetičke proizvode koristiti za usne mogu dovesti do ovog problema. Pravilno i redovita briga mogu pomoći izliječiti ispucale usne vrlo brzo. Da, ukoliko želite da biste dobili običan, glatke usne onda ovdje su nekoliko savjeta o tome kako liječiti ispucalih usana.
Easy načina da liječe ispucala usta, prvi korak za liječenje ispucalih usana prestati koristiti svaki kozmetički proizvodi za vaše usne. Da, barem dok se potpuno izliječiti. Sljedeći korak jest piling usana svako jutro. Sada pročitajte dolje navedene ispucala usta lijekove i slijedite jedan od njih dnevno za 1-2 tjedna da potpuno liječiti vas usne.
Vazelin; Korištenje vazelina je jedan od najboljih načina da liječe ispucale usne. Nanesite sloj vazelina nad vama usne. Pričekajte 2 minute. Sada ga utrljajte kružnim pravcima preko usana s kažiprsta. Sada, uzmi ručnik umočen u toplu vodu. Nježno utrljajte preko usana u kružnim smjeru ukloniti čudan kožu. Odmah će imati meke usne. Primjeni vazelina 3-4 puta na dan da ih zaštiti od daljeg chapping. Pročitajte više o vazelina namjene.
Maslac i Ghee; Nanesite maslac nekoliko puta dnevno na čistu usne. Također možete primijeniti čisti ghee da stilom usne. To su poznati kao najbolji lijek za ispucale usne. To će također pomoći crnkasta usne dobiti natrag svoje izvornu boju.
Ricinusovog ulja, ako iznimno have ispucala usta a zatim prijeđite na ricinusovog ulja. primjeni nekoliko puta na dan pomoći će liječiti ispucala, pahuljast, krvarenje usne ricinusovo ulje je učinkovit lijek za ispucala usta. Pročitajte više o ispucala usta lijek.
Latice ruže, možete koristiti latice ruže for ispucala usta prirodni lijek i imati one prekrasne, ružičasta usne! Samo natopite nekoliko ružinih latica u sirovom mlijeku za 2 sata. Sada samljeti napraviti tijesto i primijeniti ga u odnosu na usnama. Isprati nakon 15-20 minuta. Također možete zdrobiti ruža latice u glicerin i primijeniti u odnosu na usne za 15 minuta i zatim isprati. Ovaj prirodni lijek ispucala usta će vam pomoći zadržati svoje izgubljeno crvenilo previše.
Slane vode; iznenadio! Da jednom letva vodena otopina je učinkovit način za liječenje ispucalih usana. Svi trebate učiniti je potopiti ručnik u otopinu soli vode i stavite ga preko vaše usne ispravno. Uvjerite se da je mjesto na uglovima, kao dobro. Učinite to svaku večer za oko 10 minuta za ispucala usta liječenje.
Med i glicerin, med i glicerin može napraviti savršen ispucala usta lijek. Mix 1 / 2 TSP. meda 1 žličica glicerin i dobro izmiješati. Primijeniti ovu masu svake noći. Pročitajte više na suhom napuknut usnama.
Pročitajte više o piling Usne:; Ljuštiti Usne sa šećerom; Ljuštiti Usne kod kuće, dok vas slijedite jedan od navedenih načina da liječe ispucala usta redovito, morate uzeti nekoliko predostrožnosti kao dobro. Kao što je spomenuto, prestanite s korištenjem kozmetike do usnama izliječiti u potpunosti. Možete, umjesto, odlučiti za domaće usne sjaj. Također, dok počnete koristiti kozmetiku, odlučiti za jedan hidratantni ruž za najbolji brand. Remember da jeftini brandovi mogu dati vaše usne izgledaju odlično ali ih štetu kao dobro. Nanesite kvalitetan balzam za usne when vani kako bi zaštitili svoje usne-zrake od sunca. Pravilna njega i koristeći home lijekova navedenih redovito će definitivno pomoći imate one lijepe i kissable usne!