Retirement stranka Poziv tekst

Umirovljenje znači radosti za neke, dok za neke to znači prazninu u životu. Dakle, umirovljenje stranke mora se razveseliti one usamljene duše, kao i da slavimo s onima Happy-Go-Lucky ljudi! While bacanje party za umirovljenike, morat ćete držati nekoliko etiketa retirement party u umu.
Kao prvo, ne biraju mjesto bučan kao i većina uzvanika će biti stari. Drugo, ne ukrasiti stranke dvorana previše svijetao, držati ga elegantno i sofisticirano. Također ne pozvati previše goste, samo usko povezanih ljudi. Također je važno da skreću pozornost na ugostiteljstvo, ne bi ili napraviti previše namirnica, također ne čine spicy ili masnu hranu. Za zabavu zadržati igre retirement kojima gosti mogu sjediti i igrati, neka govore također biti kratki i dati priliku za bliski prijatelji i obitelj član umirovljenik dati govor strana, jer su ljudi koji najviše znače the umirovljenik. Više o umirovljenje party ideje.
Govoreći o mirovini party pozivnica ideje riječima, ne postoji skup pravilima. Možete imati formalni kao i neformalnim retirement stranke pozivnice. Međutim to je dobro slijediti nekoliko stvari poput, čuvanje broj riječi u provjeru, poziv ne bi trebao biti predug. Također imajte na umu da je poziv za odlazak u mirovinu stranke, tako da ga ne čine previše fancy ili previše trendy. Više o darovni program za odlazak u mirovinu.
Uzorak Retirement stranka Poziv wordings, poziv retirement stranka tekst može biti kao jednostavan kao što slijedi:
Ljubazno su pozvani, da nama, kao i mi slaviti, umirovljenje gospodina Ivana Patterson, u (mjesto) (datum) od (Time).
Simpsoni, zahtjev zadovoljstvo vaše tvrtke, u mirovinu večera, u čast g. John Patterson, u (mjesto) (datum) od (vrijeme).
Poslije trideset pet godine posvećen službi; na Simpson,, gospodin John Patterson odlazi u mirovinu na (datum)., Molimo biti naš počasni gost, kao slavimo svoju mirovinu.
To su neke jednostavne retirement party pozivnica ideje tekst. Također bi mogao imati smiješni, ali značajan poziv tekst za odlazak u mirovinu party kao što slijedi:
Tekst broj 1, ured zidovi su sada njegova prošlost, On je povučen na sunčani; obale na zadnji! ; Pozvani ste da odlazak u mirovinu, stranku, John Patterson, (datum), u (mjesto), iz (vrijeme).
Tekst broj 2, a sat je bušena za, zadnji put, a dnevno samljeti je lijevo, iza sebe, nema više sastanaka ili stranica, faks, to je vrijeme da ritanje leđa i opustite se!
Vi ste pozvani na, mirovinski stranku, John Patterson, na (datum i vrijeme), u (mjesto).
Tekst # 3; Zaboravite crna kravata, to je bez formalne afera., Samo dolaze kao što su za taj casual njuh., Mi ćemo piti i smijati se kao i mi sve pričati uspomene,, to je skup za prijatelja koji će sigurno nedostajati.
Pozivamo Vas da ponuda zbogom, da naši dragi zaposlenik John Patterson, na (datum i vrijeme), u (mjesto).
Tekst # 4, prebrzo je vrijeme prošlo nas je, a sada je vrijeme za nas reći dobar-bye,, Molimo Vas da nam se pridružite želja mu je najbolje,, kao on počinje svoje duge i dobro zasluženi odmor.
Molimo Vas da nam se pridružite na ručak, u čast, John Patterson, (datum) od (Time), u (mjesto).
Tekst # 5; John Patterson odlazi u mirovinu, on je stavio u njegovo vrijeme, a on ostavlja nas sada s toplijim planova na umu., Samo R & R i uzimanje života spor,, kod kuće, u vrtu, ili možda Meksiko!
Molimo Vas da nam se pridružite za konačni zbogom, od (vrijeme) (datum), u (mjesto)
To su neke od umirovljenja stranke poziv wordings, ako želite nešto drugo, možete dodati retirement citati Problem s umirovljenja je da nikada dobiti slobodan dan! - Abe limun ili mirovinu: svjetski najduža pauza za kavu!.