Kočioni Line Repair

Možete koristiti kočnice da se zaustavi svoj auto kad god i gdje god želite također. Tu dolazi vrijeme iako, gdje su kočnice prestati s radom ili trebate pritisnuti pedalu pravi hard za kočnice da nema nikakvog efekta. Nedostatak kočiona tekućina u vašem vozilu ili problem kočnice linije uzrokovati ovu kvar. U slučaju potonjeg, trebate popravak kočnica liniju za rješavanje problema.
Brake linije u automobilima su odgovorni za putuju kočnice tekućine iz master cilindar na kotače. Pucanje koènicama, korozije ili rusting od koènicama su neke zajedničke kočnice linija problema. Stalno trošenja i habanja, trljanje kočnice s bilo kojim metalnim predmetima može uzrokovati hrđanje od kočnica linije. Vi svibanj izabrati za zamijeniti cijeli kočnica linije, ili samo dio nje. Međutim, uvijek je bolje zamijeniti cijeli kočnica liniji, tako da ne lice isti problem i opet.
Alata potrebnih za popravak kočnica Line
Ti bi Vam sljedeće alate za popravak kočnica line:; nove kočnice linije, tekućina za kočnice, kompresija kit, cijevi Cutter, Set ključeva normalne i linija ključeve, penetrantima, podršku štandovi, tape measure; Kako to Utočište kočnica Line?
Jednom imate okupili sve alate za kočnice liniju popravak, vrijeme je početi postupak. ; Provjerite opseg hrđe na kočnice liniji. Ako cijela kočnica linija je zahrđao, morat ćete ga zamijeniti. U takvom slučaju, potopiti elementi koji želite ukloniti u penetrantima. ; Odvijte zagradama koji se drži kočnica linija na okvir pomoću ratchet. , Ako mijenjate samo dio kočnice linije, a zatim izrezati odjeljak s cijevi za glodanje i ukloniti kočnice skladu s pomoću linija ključeva. ; Jednom uklonite zahrđao kočnice liniju, trebate ga koristiti, provjeriti veličinu vašeg novog kočnice liniju. Mjesto i jedno koènicama pored drugih. Sada se osiguralo da je duljina nove kočnice linija je jednaka stare kočnice linije i napraviti slične zavoja na novi, pomoću cijevi Bender. , Nakon izrade nove kočnice linije poput starog u smislu svoje veličine i zavoja, morat ćete riješiti novi kočnice linija u autu. Zategnite oprema koristeći liniju ključevi. , Korištenje cijevi cutter, izrezati svaki dodatni linije break. Kompresije kit se sastoji od dva prstenovi, dva krajnjim poklopcima s rupom u sredini, i centar cijevi. Na jednom kraju kočnica linija, popraviti kapa kraju i na drugom kraju popraviti ferula. Sada držite ovu liniju kočnica u jednoj ruci s centra cijevi u drugom. Uzmi linija kočnica i pritisnite ga tvrdo u središte cijev, ga zaključavanje s kraja kapom. Pomoću ključa, zategnite kapa kraja. ; Uzmi novu liniju kočnica i gurnuti ga u stara linija, crtanje stara linija na cev izuzetno zbijeno. Ponovite isto za drugu stranu. , A sada da je posao na koènicama učinjeno, trebate ispustiti kočnice, ukloniti sav zrak iz kočnica linije. Za ovu, osigurati da kočione tekućine u potpunosti je ispunjen u master cilindar rezervoar. Otpustite vijak kočnica razdjelnik na neki od kotača. Pitati nekoga da sjedite u automobilu, to početak, i držite papučicu kočnice sasvim dolje. it Držite do sav zrak je otišao i brake fluid počinje izlazi iz kočnice linije. Učinite to za sve četiri kotača, i kada je to učinio, napuniti master cilindar s kočionu tekućinu. ; Za pomoć, kočnica linija popravak setove su također dostupni na tržištu. Ove setove sastoje od svega što vam je potrebno za popravak kočnica linija, uključujući kočnice jastučići, ferode i kočnice rotora. Kupi pravilan branded kočnice setove za popravak linije, ti ne bi želite koristiti pod-standardiziranih dijelova za vaš auto.
Pročitajte više o:; Auto Problemi, popravak automobila, auto sigurnost; za popravak kočnica linija trošak izlazi da se nigdje oko US $ 70 do US $ 100, ovisno o vašem automobilu. Dijelovi su ne da skupo i to je 2-3 sata posao u najviše. Preporučljivo je da se, ako nemate prethodnog iskustva u popravak automobila ili nisu dovoljno upućen s autom mehanizam, uzeti vaš automobil na mehaničar na popravak kočnica linije.