Poništenje procesa

Postoje dvije različite vrste poništenja, jedan da je Katolička Crkva potpore i druge da država potpore. Ukoliko ste katolički par, koji su se vjenčali u crkvi, u slučaju braka ne radi out, možete samo ponovo se vjenčati u crkvi ako je vaš prvi brak je poništen. Da biste dobili poništenje od strane crkve ili države, vaš brak bi trebao imati uzeti mjesto na temelju skup posebnih okolnosti. Prije početka svaki proces poništenja braka, par je u pitanju prvo mora procijeniti ako bilo koji od uvjeta koje je brak nevažeći primjenjuju na njih. Ako se raditi 'kvalificirali', onda oni mogu početi poništenja braka proces.
Poništenje Napredak u Katoličkoj crkvi, u Rimokatoličkoj Crkvi, brak je sakrament, a onaj koji ne može se raspustiti. Jedan je puštena iz obveznica valjanog braka koji je potroši, kada je supružnik umre. Rimokatolička crkva ne daje razvoda ili prepoznati razvoda izdane od strane drugih institucija. No, crkva se pitanje poništenja, nakon što je crkva sud utvrđuje i izjavljuje da je brak bio valjan.
Katolička poništenje procesa može se jednostavno definirati kao osoba koja dolazi na Crkvu, te tražeći da se čuo. Vlasti crkva tada prikupljanje informacija o par i braka, ispitati činjenice, a zatim utvrditi da li je brak nevažeći prema zakonima Crkve. Ako je, onda oni dati poništenje. Da biste dobili loptu valjanje, molitelj mora prvi kontakt njegov / njezin župnik odnosno sud član osoblja. On / ona treba da prikaže neke dokumente u vrijeme primjene, uz početnu naknadu. Nakon toga slijedi snimljeni preliminarni razgovor ili pripovijesti. Kao dio postupak za poništenje svjedoka popis moraju biti pružene. Ako su razlozi za poništavanja braka utvrdio sud, a zatim formalne rasprave će se održati. Dok je katolička braka poništenje postupka se razlikuje od jedne župe u drugu, u nekim Biskupiju, sud ne započeti proces do šest mjeseca nakon izdavanja konačnog razvoda dekret, a cijeli proces obično traje oko 14 mjeseci. Saznati više o razvodu odvjetnici i pravnici razvod.
Pravne Poništenje procesa, da biste dobili poništenje pravnog, uvjeti koji čine brak ništav trebaju biti jasno i uvjerljivo pokazao u sudu. Međutim, zakoni koji određuju invaliditeta bračni ugovora nisu iste u svakoj državi. Prije početka poništenje postupka, provjerite županiji činovnik ureda za okolnosti potrebne da biste dobili poništenje. U većini država, brak može biti poništena u prve četiri godine. Većina ljudi doći u dodir s brakom poništenje odvjetnika odmah, ali da bi bilo dobro ako možete izdvojiti neke od razdvajanja detalja prije nego nastavite s pravnom braka proces izdvajanja. Ako vaše stanje to dopušta, i da se odlučite na sliku za poništenje bez pomoć od odvjetnika, obratite se obitelji sudaca županijskih ureda. After pravilno razumijevanju procesu, morat ćete podnijeti potrebnu dokumentaciju traži poništenje civilnog s odgovarajućim sudom u vašoj nadležnosti.
Opširnije na:, poništenja braka, razlozi za poništaj, poništenje Vs Razvod, u velikoj mjeri mnogi razlozi za poništenje Crkve i države poklapaju. Neke zajedničke osnove za poništenje u većini država uključuju prijevare, bigamija, ludilo, impotencija, mentalne nesposobnosti, prisilom, neuspjeh konzumirati brak, ni partner mlađe od pristanak ili nesposobnosti na temelju alkohola ili droga. Li neki od tih se odnose na vaš brak, onda možete početi proces poništavanja, i nadam se, imati svoj škriljevca wiped čisto.