Uzimajući osloboditi od Buhe naravno

Zaraza ove male krilate krvi odojak mogu biti samo više nego neugodno, recimo, 'A bolovi u vratu! " Nakon kućne oko kuće jedan je od glavnih pozivnica za buhe provesti lijepo i nikada je završio odmor u našoj kući. Tih parazita plijen na gotovo sve vrste toplokrvne kičmenjaka uključujući pse, mačke, zečevi, vjevericama, miševima i ljudima previše. Kao ludo-svrab senzacija koja zahvaća domaćin nije dovoljno, ovi paraziti također uzrokovati alergijske reakcije i osip u području ugriza.
Uzimajući osloboditi od prirodno buha je pametan pristupa kada je u pitanju pozornost koja is podignuta zbog nuspojava pesticida. Prisutnost i dostupnost u različitim home lijekova za zaraze buha, odbaci upotrebe štetnih i opora kemikalija. Evo neke djelotvorne korake za dobivanje osloboditi od buha, naravno, od svog doma i okolice.
Kako da biste dobili osloboditi od Buhe
Prvi korak u uzimajući osloboditi od buha, naravno, biti uzimajući zauzet sa svojim Usisavači. Svaki kutak, cervices, rupe na zidovima (ako postoji), pod krevet, prostirke, ljubimac kreveta, tepiha i svaki namještaj mora biti dobro i temeljito usisati. Ovo pomaže uzimajući osloboditi od gadan malo jaja, ličinki i kukuljica u kojima se sakrio u lijepo malo tamne kutove, nevidjeno bilo tko. Nakon usisavanja temeljito, dati drugi kadar to opet. To čini vaš rad djelotvoran i sebe, da bude siguran da nema jaja lijevo bez nadzora. Nakon toga, pečat i raspolagati s vakuum vrećice u pravilan način. Uz usisavanje, također možete uzeti pomoći parobrod koji je dovoljno dobar da ubije buhe na svim životnim fazama.
Pranje ljubimac krevet prostor, prostirke i kat tepisi sa toplom vodom pomaže u uništavanju jaja the buha. Nakon što su oprali, osigurati da ono što su suha dosta, kako bi se izbjegli vlažna okruženje koje pogoduje rastu ovih parazita. Znati više o tome kako to ubiti buha u tepih.
Pripremite smjesu dijatomejske zemlje (svjetlo tlo consisting of silikatnom dijatomeja ostataka i često se koristi kao materijal filtriranje) i borne kiseline (3 šalice dijatomejske zemlje za svaku ½ šalice borne kiseline). Smjesu lagano polijevanje, osigurati da se pokriju svi baseboards, preko tepiha, ispod kreveta, ormari i na mjestima gdje se vaš ljubimac spava. Lear više o činjenice o dijatomejska zemlja.
Također možete koristiti kombinaciju borne kiseline i citrusa oguliti prepisati dobivanje riješiti buha u kući, nakon što je radio s usisavanje. Pospite borne kiseline na područja kao što je već spomenuto, nakon čega slijedi prskanje ekstrakt. Vakuumski nakon dva dana i raspolaže s vakuum vrećice. Najbolje je ako su torbe čuvaju u zamrzivač kao i pada temperatura će biti previše hladno za jaja ili ličinke za opstanak.
Više o:, In Buhe HouseHow biste dobili osloboditi od Buhe, uzimajući osloboditi od Buhe Naravno iz dvorišta
Zašto dvorištu? Pa, u dvorište je glavni stanica za buhe čekati za prijevoznike koji će ih odvesti u svoju kuću, a prijevoznici bi vam biti ili većinu vremena, svoje kućne ljubimce. Dobili osloboditi od buhe naravno po održavanju travnjaka kratko, obrubljen i zali. Trava koje su košene redovno, dopustiti suncu da istrijebi buha i potomstva.
Tretiranje dvorištu s poljoprivrednim vapna učinkovit način buha istrebljenja. Nemojte zaboraviti da se liječenje onih područja koja su travnate i vlažne. Kad je vapno dođe u dodir s tim parazitima, to radi tako da ih dehidracijom do smrti. Dakle, dobili osloboditi od bilo kakve mrtve trave ili lišća, koji mogu poslužiti kao skrovišta za ove parazite.
Uzimajući osloboditi buha, naravno, iz vaše kućne ljubimce je nešto što čini istrebljenja foolproof jedan. Kako je spomenuto, svoje kućne ljubimce može biti glavni nositelji buha. Stoga, kupanje kućnih ljubimaca tjedno je potrebno i to čini održavanju oka na bilo koji simptomi buha zaraze. Abnormalni grebanje i grickanje, primijetili kada se u kućne ljubimce, mora se posumnjati kao moguće zaraze. Veterinar će biti najbolji izbor da se misli o tome, u tom slučaju. Liječnik će preporučiti razne lijekove ili proizvoda koji će pomoći eliminirati i spriječiti bilo kakve zaraze. Pročitajte više na buhe na psima.
Tako, nakon navedenih lijekova i da je radio oko kuće, dvorišta i vaši kućni ljubimci, treba biti dovoljno dobar za dobivanje osloboditi od buha, naravno. Tretiranih područja može tražiti drugi metak kao što su vjerojatno da su šanse da buhe vraćaju. Držite se s usisavanje i čišćenje, i vaše kuće će biti potpuno besplatan buha ni u kojem trenutku!