Prevladali Ljubomora u vezi

Kao dijete, kao adolescent, kao mladi ljubavnik ili kao iskusan bračni drug, svi smo se i da će biti pogođen ljubomore, jedan od najčešćih emocija koja, kada jeza u odnos ima najviše razarajući učinak. Malo ljubomore je u redu. Neki čak ga vidjeli kao znak kao njegov / njen partner ljubavi. Međutim, kada taj osjećaj prelazi granice racionalnosti, možete ga uzeti u obzir kao smrt zvoniti o zdravom odnosu. Slažem se to nije tako lako kao što zvuči, ali mi svi trebali znati kako prevladati ljubomora u vezi kao iu većini slučajeva podrijetlo je više psihološki nego činjenica.
Ljubomora je moj Reached štetnim NL? , Je li to doista njegov rad koji drži ga tako kasno u uredu? , Zašto on govori toliko o tome da ženska kolega mu? , Zašto je Hvala Ti što konobarica u restoranu? ; Li ta pitanja zvuk slični onima koji često iskrsnuti u vašem umu? A da li oni smetaju? Pa ako je odgovor na prvo pitanje je 'da' onda vjerojatno stvari nisu toliko loše. Ali ako odgovor drugo pitanje sigurni DA onda prijatelju trebate uzeti zaliha situacije. Trebate naučiti kako prestati biti ljubomoran.
Pitanja i sumnje može držati niču u našim umovima. No, trik leži u tome kako se približavamo i nositi se s njima. Problem sa osjećajem ljubomore da je tako intenzivan da nas lišava naše sposobnosti da racionalno razmišljati. Svibanj biti Vaš partner stvarno svidjela hrana a on je želio da izrazi svoje zadovoljstvo. Želite li mu za ulazak u restoranu kuhinja i osobno zahvaliti kuhati svaki put on uživa u svojim večeru? Također znaju da, da određeni ženski kolega svog partnera je vrlo efikasan u svom radu. Cijeli ured priznaje da. Zašto previđaju da činjenica kada je vaš partner joj pohvale? Bili ste Svjesni iz prvog dana ga upoznao, da je njegov posao zahtijeva ga povremeno ostati kasne u uredu. Onda zašto ga je sumnje za to? To sve leži u načinu na koji mislimo i vidjeti stvari nego da stvari mogu biti jako u krivu. Ovdje su neke načine koji se bave ljubomore u vezi.
Kako da prevlada Ljubomora u vezi?
Prepoznajte uzrok, u većini slučaja, ljubomora proizlazi iz osjećaja nesigurnosti. Razumijevanje ovu činjenicu je najvažnije za prevazilaženje ljubomoru u odnos. Iza početni bijes na vaš partner cijeneći nekog drugog, vreba strah od njega gubljenja / nju. Ali, zašto bi vaš partner ostaviti vas? Mislite li da je druga osoba je ljepši ili pametniji? On / ona može biti, ali u nekim slučajevima ima i onih koji ste bolje. Pokušati prepoznati svoje snage i prihvatiti činjenicu da, ako Vaš partner vas voli i je s tobom, to je zato što je on / ona voli vas put si. Ako ste stvarno u ljubavi, lako bi znati ako Vaš partner također voli vas uistinu ili ne.
Razmazite se; li self indulgencija zvuk luda na takvoj situaciji intenzivne krize? Vjerujte mi, razmaziti se mogu raditi čuda u takvim trenucima. Ne samo to uzeti jedan um od misli da sumnjamo u njegov / njen partner, također podiže raspoloženje. One također mogu steći neke vještine u ovom trenutku. Pridružite salse nastavu ili naučiti jezik. Ovo je vrijeme dobro proveo i tko zna vašeg partnera samo svibanj cijenimo sve više za nova dostignuća!
Razumijemo vaše partnera; ja nisam jedan od ljubomoran vrstama. Ne, stvarno to znači. No, tijekom početne faze moj odnos, ja bih osjećati malo neugodno o cijeni moj zaručnik i druge djevojke (iako moram priznati da su svi bili prilično sam sebe). Nakon je osjetio moje nelagode je rekao: Gledajte, cijenim i zaboraviti. Pa to je bio njegov mantru i tako je s većinom ljudi. On mi je rekao, nema zla u nadopunjuju ljepotu. Problem leži kada se objesio na tu stvar. Sam zadržao ovaj filozofije na umu i svaki put lijepu djevojku prolazi, ja break u osmijeh čak i prije mog zaručnika mogu cijeniti djevojke i mi završiti smijeh i zadirkivanje jedni druge u epizodi.
Da razgovaramo, u slučaju da iskušali sve gore navedene trikovima i još uvijek se ne može držati da zavidljiv neman iz svoje pameti, probajte ovo zadnja opcija - razgovarajte sa svojim partnerom. Reci mu, ili joj što je granica do koje bi bilo ugodno s njim cijeniti druge osobe. Pustiti ga znati koji ponašanja njegovih uznemirila vas. Može se dok razgovarate on će vam objasniti njegov uzeti na subjekt koji bi olakšali Vaše živci za dobro. Postoje različiti odgovori na pitanje, kako se nositi s ljubomorom. Par treba razumjeti koji radi najbolje za njih.
Je li to kraj?
Svi prijedlozi o tome kako prevladati ljubomoru u odnosima počivale su na pretpostavci da sve svoje osjećaje bili pod utjecajem svoje percepcije situacije, a nisu bili potpomognuti sa stvarnim događajima. Međutim, to možda neće biti slučaj i sa svima. Ponekad nevjera ne leži iza jednog osjećaj ljubomore. U tom slučaju to je opet komunikacije koji vam mogu pomoći. Razgovor se situacija s partnerom prije nego izbije u komplicirano pitanje odnosa. Ako možete to riješiti razgovorom, dobro. Inače znaj kada kraj odnos.
Znati više na:; Relationship Advice; Relationship Advice za žene; Za dugo je vjerovao da ljubomora bila žena's domene. Ali svi znamo da i muškarci i žene trebaju moći da prevlada ljubomoru u odnos. Došao sam do kraju članka i bih ponavljati ono imam naglasio ranije kao dobro - 'sumnje vreba više u umu nego što zapravo jest'. Saznajte vidjeti istinu. sebe Učite kako ne biti ljubomoran. Ili drugo možda samo propustiti najbolje trenutke svog života.