Nitaste uklanjanje bradavica

Nitaste warts su uzrokovane zbog humanim papiloma virus ili HPV. To se može pojaviti na bilo kojem dijelu vašeg tijela, a posebno razvijati oko toplim vlažnim mjestima kao što su posjekotine ili ozljede. Ukoliko se pitate are warts zarazna, neka mi reći da oni mogu biti prenijeti s jednog dijela tijela na drugo i od osobe do osobe, kao i zbog izravnog dodira. To su ružni i imaju višestruke tanke, četka poput growths. Izgled nitastih bradavica na očnom kapku je najčešći. Simptomi nitastih bradavica obuhvaća svrbež i krvarenje i bol ako mogu pojaviti u područjima gdje je koža trlja. To su obično meso boje. Uklanjanje nitastih bradavica može biti učinjeno kroz sljedeće procese.
Nitastih bradavica Uklanjanje Opcije, postoje razne načine nitastih bradavica uklanjanje home lijekova i drugih tretmana, kao dobro. Neka nam pogled na opcije na raspolaganju. Pročitajte više o bolesti kože.
Početna lijekovi za uklanjanje bradavica nitaste, ljepljive trake uklanjanje bradavica je popularna i učinkovit home pravni lijek za nitaste i druge različite vrste warts. Morate primjenjivati ​​ljepljive trake za pokrivanje bradavica na svoj bradavica i držati ga za tjedan dana pred uklanjanja. Još jedan način nitastih bradavica tretman kod kuće za mljevenje some korijander i napraviti topao oblog od njega će se primjenjivati ​​na bradavica. Trebate slijedite ove za nekoliko mjeseci. Drugi način za liječenje nitastih bradavica koristi krumpir kriška. First pročišćavati području koristeći jednokratne turpija za nokte. Sada mjesto kriška i učvrstite ga ljepilom zavojem. Ostavite ga za jedan dan i otvoriti sljedeći dan i zamijeniti fila i zavojem. Trebate ponoviti ovaj postupak za nekoliko dana da biste dobili rezultate. Primjena luk sokom bradavica redovito također je poznato da se na snazi ​​u uzimajući osloboditi od njih. Pročitajte više o home lijekova za uklanjanje bradavica.
Nitastih bradavica Liječenje opcije; Možete posjetiti dermatologa, ako ne vidite poboljšanje u nitastih bradavica ili ako problem ide na povećanje. Liječnik može propisati neke oralne lijekove i tematska pomasti. Osim ovih postoje i nekoliko drugih postupaka, koji možete odlučiti za uklanjanje bradavica. Laserska kirurgija je popularan opcija za uklanjanje bradavica. Evo maleni laserski snop se koristi za snimanje stanice i uništiti bradavice. Možda ćete zahtijevati više od jednog sjedi za potpuno uklanjanje bradavica. Druga mogućnost je cryosurgery. Ovdje se posebna kemikalija, uglavnom tekući dušik koriste za zamrzavanje stanica rasta bradavica. Sa ovo ćelije praska i nitastih bradavica uništen. Ovaj tretman također treba ponoviti nakon 2-3 tjedana za nekoliko mjeseci, tako potpuno da biste dobili osloboditi od virusa uzrokuje bradavica. Na sljedeću mogućnost je koristeći electrosurgery, gdje električna struja se koristi za ubiti virus. Vaš liječnik može također predložiti operacije gdje se bradavica će biti isključen nakon davanja lokalne anestezije. Ova metoda se smatra kao zadnja opcija kao kirurgija može ostaviti ožiljak preko kože i traje dugo vremena za naginjanje. Pročitajte više o warts uklanjanje i liječenje.
Navedene su neke od mnogih načina nitastih bradavica uklanjanje. Pobrinite se da zadržite koža čista i suha. Također čišćenja na području prije nego što odluče za bilo koju vrstu liječenja je vrlo bitna. U slučaju bradavice se u koži nabora, ne možete ih zadržati podstavljene kako bi se izbjegla bol ili iritacije uzrokovane zbog trenja. Pobrinite se da ne ostaneš u neznanju o nitastih bradavica i odluče za liječenje u najkraćem mogućem roku.