Radijator Flush: Kako Flush radijator

Radijator bilo koje vozilo je najvažniji dio jer pomaže u procesu hlađenja. Ispiranje radijatora bilo koje vozilo bi trebalo biti učinjeno redovito nakon svakih sest mjeseci. To će pomoći u održavanju radijatora, izbjegla svoju curenje i također će spriječiti sve vrste štete. To će pomoći u učinkovitom funkcioniranju radijator flush kao dobro. Kako to ide o tome onda? No, ispod sam pretpostaviti da ispiranje će biti izvedena na auto radijator flush. Pročitajte više o radijator curenja popravak.
Kako na istoj razini a Car radijator, a materijali ćete zahtijevati za auto radijator flush su motor poklopac ili deku, kadu odvodnje i plastičnu ladicu, hladne vode, voda crijevo i radijator rumenilo rezno ulje. ; Prije počnete s stvarni proces automobila radijatora flush, pobrinite da ste isključite motor i ostavite ga da cool normalan temperaturu. Cover cjelini isključuje motor, ostavljajući radijator, s dekom. To će zadržati druge komponente sigurno iz vode. ; Pustite da se motor potpuno ohladi, a zatim uklonite poklopac radijator. ; Ako crijeva pojaviti se biti krhki i oni sadrže prekomjerne vlage, ona označava njihovu štetu. Dakle, ne dobiti ih popraviti odmah. , Mora postojati neki iznos tekućine prisutan unutar radijatora. Ocijedite tekućine u kadi ili plastične ladicu. Ako je tekućina čista, onda to znači da s vanjske strane radijator je slobodan od bilo kakve štete ili hrđe. Ako je nečist, a zatim provjerite eksterijera i učiniti potrebno čišćenje. ; Uz pomoć crijevo, isprati radijator s hladnom vodom. Pustite vodu da prelijevanja radijator. To će osigurati da radijator će biti temeljito očistiti. Pobrinite se da su sve strane i dijelovi radijatora očistiti dobro. ; Do hlađenja motora jakna, priložite vrt crijevo koje će ponovno obaviti čišćenje. , Pustite vodu da se odvod potpunosti, a zatim zamijeniti sve cijevi i dnu radijatora kapu. ; Sljedeći korak u procesu auto radijator rumenilo je dodavanje rezno ulje na radijator. Pobrinite se da iznos rezno ulje dodano, ne prelazi ili je manje nego je naveo proizvođač. , Screw povratak na vrh radijator kapa. ; Sada, uklonite motor poklopac, zapaliti motor i provjerite ako postoje bilo Leaks. Ako nema rezno ulje je prisutan ispod automobila nakon pokretanja motora, onda ste uspješno ispran radijator. Sada, možete uzeti svoje vozilo na pogon. Nakon se vratite iz pogona, provjerite ako hlađenja sustav radi efikasno i nakon motor ima ohladi, također provjeriti za razinu rezno ulje. To će vam pomoći znati ako daljnje potrebe arogantan gore. ; Navedene metode mogu se koristiti za ispiranje bilo koje vozilo radijator. Neki ljudi također koristiti radijator flush stroj za iznad svrhu. Navedena metoda u osnovi koristi za čišćenje i ispiranje ne zapečaćene sustava.
Pročitajte više na:; Kako često Flush jedan Radijatorski; Trošak Radijatorski Popravak; To je sve o radijator flush. Kako na istoj razini radijator? je upit koji je zbrinuta u gornjem članku i očekuje se da će biti od pomoći u slučaju da ga poželite izvođenje navedenih po sebi. Dodatni tijesta spremljene mogu se koristiti u radiš nešto bolje, ono o prijetnju pčelica?