Dead Sea Salt Sapun

Mrtvo more nalazi se između Zapadne obale i Izraela, to je najniža točka na zemlji. Mrtvo more je hranio uz rijeku Jordan i to je najviši salinitet razinama. Da budem precizniji, sol u Mrtvo more je 6 puta više u odnosu na količinu soli prisutan u oceanima. More je slano jer tako kontinuirano je hranio od strane lokalnih rijeka tog područja i ne postoji rijeka koji odvodi u more. Tako se voda dobiva prikupljeni u moru i to polako isparava ostavljajući iza sebe minerala i soli. Ovaj proces traje već godinama. Nije ni čudo Mrtvo more sol sapuna i blatom maske su učitani s povlasticama.
Prednosti Dead morske soli
Sol koja se nalazi u drugim morima se sastoji od 90% natrija, dok soli u Mrtvom moru ima samo 10% natrija, a ostatak ima visoku koncentraciju drugih minerala poput magnezija, broma, kalij i kalcij. Upravo zbog the presence of such minerals which are highly beneficial for the skin that people travel from all cijelom world to the Dead Sea to benefit from its properties. Dead Sea blatne kupke su popularna, jer u vrijeme faraona. Ljekovita svojstva soli Mrtvog mora je poznato da pomogne ljudima s kožom aliments poput ekcema i psorijaze. Nije ni čudo Dead Sea sol psorijaze kreme su tako popularni.
Dead Sea kozmetike su poznati po svojoj protiv starenja svojstva. Dead morske soli su bogate magnezijev klorid, što je razlog zašto kupke od soli Mrtvog mora sapuna korist kože. Dead Sea blata koristi kožu poboljšanjem zaštite kože, koža može sama barijeru od oštećenja. Tekstura također postaje mekše zbog Dead Sea sapuna i soli pomoću Dead Sea blato maske. Druga poznata činjenica o Dead Sea soli je korištenje blata Mrtvog mora za acne. To je vrlo učinkovit za acne kontrolu i prevenciju.
Redovita uporaba Dead Sea blato sapuna čini kožu mekša i mlađe izgleda. Mrtvo more sol scrubs su također poznati po svojoj čišćenje i detoksikacije svojstva. Ne samo to prednost ali Dead Sea kupke soli i ostali proizvodi su ne samo proširiti na kožu samo. Terapeutska svojstva soli su također poznat da se opuste mišiće.
Dead Sea Mud Sapun Recept
Sada kada smo pokriveni zdravlja blagodatima morske soli, Let's pogledajte kako je napravio sapun. Mislim, nakon svega, nisu svi od nas su dovoljno strpljivi da posjetite Dead Sea.
Sastojci; Mrtvo more sol, Epsom sol, Baking soda, ulje, otopite i prelijte-Sapun baza; Priprema
Količine navedenih sastojaka trebaju biti u proporciji s jedni druge. Za pripremu ovog soli Mrtvog mora sapun, morate rastopiti sapun baze. Pobrinite se da slijedite upute napisan na topiti i zaliti package baze ispravno. Neka to cool za neko vrijeme, onda miješati u soli Mrtvog mora, a neke Epsom soli. Dodaj u eteričnim uljima, možete odlučiti da se miješaju koliko god želite. Stavite smjesu na sapun stvaranje plijesni i postaviti da se ohladi na sigurno mjesto. U oko jedan dan vrijeme tvoj sapun bi trebao biti spreman.
Pa ovo je sve na Mrtvom moru sol sapuni. Izrada njima može biti prilično mukotrpan no dobra vijest je da se uvijek može naručiti hrpa soli Mrtvog mora proizvoda putem Interneta. Ajde, uživajte u misteriozne načine na koje priroda koristi nas.