Party Kape napraviti

Party hats može napraviti svaka stranka svečanijim, a ako su djeca mogu ih napraviti, to samo dodaje na zabavu. Postoje razne vrste djecu rođendan kape kako bi, poput stošca, kruna, balon, i pirat kape. Kada je u pitanju party kapa obrta, mogućnosti za kreativno dekoracije su beskonačne. Stranke hats da mogu biti različite oblicima, bojama i veličinama.
Kako napraviti stranku Hats?
Izrada membrana u obliku stranke Hats, Mjesto rad u vodoravnom smjeru. Crtanje polu krug na njega s kompasom. Veličina polukrug bi ovisiti o koliko veliki želite šešir biti. Izrežite koncipirane oblik iz papira. Držite dva rubova papira i dovesti ih zajedno napraviti stožac oblik. Koristite guma ili Staples osigurati rubove zajedno. Napravite dva rupe na obje strane membrane na oko tri četvrtine inča koji se proteže od kraj ka otvaranja. Insert elastična bend kroz rupe, i vezati dva kraja elastične zajedno. Osigurati da duljina elastične je primjereno, tako da wearer lako može mjesto na podbradak. Konačno, dodajte embellishments ili maleni dekoracije party kapa koristeći desni. Ovaj party kapa čineći tehnika čak može poslužiti kao umjetnosti i zanatskih vježbe za djecu postati kreativni.
Izrada Toy Balon Party Kape, prvi korak u izradi igračaka šešira balon party je da se dugo balona i ih napuhati s pumpom do ¾ th pun. Secure dva balona zajedno na njihov mouthpieces. Za izradu balona šešir je obruč, trebate izmjeriti malo više od nogom iz svake balon, i lagano ih uviti dok oni ostati zajedno. Sigurna trećine balon na prednjem usnika, izradu krivulja. Balon se treba biti dopustiti to trčanje preko vrha, a zatim ga uviti opet s druge dvije. Komadi projektiranje s leđa moraju biti savijena, a osiguran na bazu uvijanje.
Za uzimajući obrijana pudlica pogled, možete isprobati zabadanje iz jednog dijela zraka iz balona. Ukoliko želite priložiti kuglice ili loptice na šešir, možete uviti male šaka veličine porcije i priložite ga u šešir. Da bi balon šešir više atraktivnih, možete dodati koliko god želite balona na bazu. Kako se Kape biti stavljen na glavi, morate osigurati odgovarajuću ravnotežu. Pročitajte više o tome kako napraviti balon kape.
Izrada Pirat Party Kape, Još jedan brz i jednostavan rođendana kape su izrađene koristeći presavijeni papir koji nalikuju gusar kape. Ove vrste šešira trebate samo papir i malo sklopivi napraviti.
Položaj velik pravokutni list papira na stolu, s najdužim strani prema vama. Slijedeći korak će biti preklop s desne strane preko na lijevo tako da uglovima liniju i bora. Potom presavijeni pravokutni papir četvrtine okrenuti tako da slobodno kutove lice prema vama i crinkled uglu bodova daleko. Nabavite gornjem desnom preko ruba na gornji lijevi rub i borati malo u središtu vrhu. Trebate ne u cijelosti fold jer morate ponovno otvoriti presavijeni pravokutnik ponovno. Sada postaviti papir u način kako je to prvi puta nakon, i donijeti gornjem desnom preko ruba u središte, tako da gornji kut sada počiva po sredini linija i bora u dijagonalu puta. Nakon toga su dužni učiniti isto za lijevu stranu. Rezultat na kraju će biti oblik jedne kuće. Sada trebate odustati jednom sloju donjem kutu u smjeru prema gore na trokutasti dio kuće. Posljednji korak trebate poduzeti je da se jednostavno okrenuti projekta preko i fold up donji dio opet. Ukrasite kao što želite i uživati ​​u rođendanskoj proslavi.
Pročitajte više na:, stranka Ideje, pribor stranka, to su neke od najpoznatijih stranke šešir obrazaca i stranka šešir predloške za djecu, koji se može koristiti u izradi ukrasne šešira. Međutim, postoje razne vrste šešira stranke da bi za dodavanje zabavu i uzbuđenje na bilo koji stranci.