Bay zavjesa za prozor Ideje

Bay prozori su prekrasne arhitektonskih home decorating značajke, koja dodati egzotične izgled sobi. Oni poboljšavaju prirodnog svjetla, i dodati dubinu sobe. Osim obličje veliki, oni također zahtijevaju vrlo malo održavanje i prozor tretmani. Ako ste sretni dovoljno imati erkera u vaš dom, vas svibanj lice poteškoća uzimajući zavjesa ideje da ukrasite već velik obličje prozora. Ali to ne moraju biti izazovan. Iako očito je da obični zavjese i šipke ne rade za zakrivljene erkera, postoji obilje mogućnosti za uvali ideje prozor zavjese.
Zavjese ste izabrali za erkera treba naglašavaju prirodne ljepote uvalu prozora. Vi ne želite da zavjese sakriti prozore. To je obično teško smisliti s uvali idejama prozor zavjesa zbog jedinstvenih oblika erkera. Iako broj prozora variraju, općenito erkera su tri usporedno prozori u polukružni formaciji. Također, erkera obično naglašavaju jastuk klupe ili udoban kutak. Pročitajte više na uvalu prozor tretman ideje i uređenje savjete.
Zavjese za Bay Windows
Kada imate erkera kod kuće, vi svakako želite zavjese za erkera koje vam omogućuju da uživate u prekrasnom pogledu ste vani, uz complimenting sobu i samoga prozora. Slijedi nekoliko uvali zavjesa za prozor ideje koje će dati ugodan pogled u svoju sobu.
Roman nijanse: rimski nijanse su jedno od klasičnih izbora za uvali ideje zavjesa za prozor. Kako se rimski nijanse izrađene od materijala, oni izgledaju vrlo lijepo. Osim toga izgleda dobro, i oni držati uvali prozor uredan i uncluttered. Također, ako imate kreativnu crtu, onda čak i možete naučiti kako napraviti rimskih nijanse kod kuće. Ako imate prekrasan šareni vrt pogled, a zatim zadržati boju rimske nijanse jednostavan. Ali ako imate crno-bijeli grad pogled, onda možete koristiti šarene uzorke i teksture za prozor sjenila. Uz sjenila, imate mogućnost izrade vaše zavjese za privatnost, ili ih valjanje do pogled na predivan pogled imate. Ako želite dodatno unaprijediti izgled uvale prozora, a zatim dodao valencije na sjenila je velika mogućnost.
Kapci: Ako imate kući vikendica stil s rustikalno temu, onda velika mogućnost za zaljeva ideje zavjese je imati rolete. Prozor šalukatre su sjajan način dodavanja tekstura i šarm u sobu, dok još uvijek uživajući prirodnog svjetla. Oni su također vrlo praktični, jer oni zahtijevaju manje održavanje i čišćenje prozora nije puno hassles. Možete čak i boje rolete u svijetle boje za nastavak rustikalni izgled. Također možete koristiti rolete u modernom dekoru pomoću podebljano metala rolete na mjestu oslikane seljak roleta.
Zavjese: Ako ste u potrazi za više tradicionalnih tražiti uvali ideje zavjesa za prozor, onda je najbolja opcija je da koristite zavjese. Postoji mnoštvo izbora u drapes for uvali prozor zavjese. Jedna mogućnost je korištenje obična zavjese koje omogućuju prirodno svjetlo potok dok je još uvijek pruža privatnost. Još jedna mogućnost je s čvrstom ukrasne prozor panela ili vezen draperija tkanina uz obična zavjesa. To daje uvali prozor svestrani i elegantan izgled. Ovdje imate mogućnost za povlačenjem obična blizu ako želite svijetle sobe, dok ostavljajući dekorativne ploče kao što je to, ili možete povući i, obična i ukrasne ploče, blokirati sve svjetlo i stvarno stvoriti dramatičan izgled. Pročitajte više o tome kako objesiti zavjese.
To su samo neke ideje za uvali ideje zavjesa za prozor. Iako se na prvi nalaz zavjese ideje za erkera može činiti izazov, samo pomoću svoju kreativnost, možete doći do opcija za zavjese za erkera koji će odgovarati Vašim soba dekor i stil. Bez obzira na vaš dekor, je li moderna ili rustikalnom, ili Victorian style dekor postoji mnogo opcija na raspolaganju za uvali ideje zavjesa za prozor.