Hrana za kosu rast

Muškarci i žene, kako želite imati jake kose. Žene su naročito vole duge kose. Ovih dana čak i djeca su svjesni o kose i frizura. Hair igra važnu ulogu u svijet mode i slavnih. Danas, pas frizura također su dobivanjem popularnost diljem svijeta! Ali, vi možete isprobati različite stilove kose, samo ako imate zdrave i jake kose. Iako genetika određuje rast kose, uvijek možete stimulirati rast kose uz pomoć nekih vanjske i prirodnih načina. God način se odlučite za, zdrava prehrana je bitna dopuniti drugim metodama, provedeni za brz i zdrav rast dlake. Zdrava prehrana je dobar za tijela, kao i rast kose. Neka nas imaju pogled na što može biti uključen u popis zdrava hrana za rast kose.
Zdrava hrana za rast kose
Vitamini: Uvijek se odluče za zdrave uravnotežene prehrane, bogate vitaminom B12, kao što to može biti najbolja hrana za rast kose. Vitamini A, B, C, E i K trebao biti prisutan u vašoj prehrani u odgovarajućim omjerima, u protivnom, kosa će se pojaviti dosadno i beživotno. To su bitne vitamine za rast kose. Voće i povrće poput kupusa, marelice, breskve, mlijeko, riba ulje jetre, mrkvu i slatki krumpir su vitamin A bogati, dok vitamin B je prisutan u orasima i zeleno povrće. Vitamin C se nalazi u većini agrumi kao limun, naranče i jagode, zelene paprike, ananas, kivi i sl., a vitamin E nalazi se u zrna, pšenične klice ulje, orasi, zelenog lisnatog povrća, soja, grah sušeni i sirovina sjemena. Antioksidansi prisutni vitaminom E štiti stanične membrane od oštećenja. Plodovi mora je prepuna vitamina K.
Proteini: A redoviti i uravnotežen opskrbu proteina može dokazati da se bolje hrane za zdrav rast kose, što je kosa sama se sastoji od proteina. To je razlog zašto visoki proteinska dijeta pomaže kosa raste brže. Kao što znate, mliječnih proizvoda kao što su mlijeko i jogurt i peradi proizvode kao što su piletina i jaja, uz ribu, klice, orasi, sir, mahunarke i leća bogati su izvori proteina koji potiču rast kose brzo i stoga, trebali biti uključeni u prehrani redovito.
Dodatke prehrani: amino kiseline su lako dostupni i kikiriki maslac je bogat izvor aminokiselina koji pomaže u sintezu proteina. Liječnici obično propisati vitamina multivitamine dodataka ili ukoliko želite svoju kosu da raste brzo. Ostalim prehrambenim dodataka poput biotina vitamini, prenatalna vitamini, MSM (methylsulfonylmethane) i Omega 3 može dokazati da se dobre hrane za rast kose. Doplate folne kiseline koja je zapravo prisutan u zeleno lisnato povrće, grah, grašak, sjemenke suncokreta i neke žitarice također mogu biti predložen kao dobra hrana za rast kose.
Eterična ulja: Kao što je vaše tijelo zahtijeva odgovarajuće tekućine ili tekućine za dobro zdravlje, kose također zahtijeva adekvatnu i redovitu opskrbu eteričnih ulja kao što su ružmarin, lavanda, đumbir, jojoba, sezam, bosiljak, avokado, čaj stablo ulje, maslinovo, ricinusovo, limun, badema i kokosovog ulja. Odgovarajuća dnevni masažu deset minuta s jedne od tih eteričnih ulja za rast kose, može stimulirati kožu i poboljšati cirkulaciju krvi, što može dovesti do jake korijen kose i duge, zdravu kosu. Korištenje kvalitetnih proizvoda njezi kose, bez kemijske sastojke, može spriječiti prhut i gubitak kose. Kana Primjena odnosno masaža s vitaminom E ulja ili ulja gore is vrlo koristan i radit će kao dopunska hrana za rast kose. Uz svim tim valja piti puno vode previše.
Minerali: Te bi trebao uključiti hranu bogatu mineralima poput željeza, kalcija i cinka koji se može pomoći vašem kosa raste.
Vaša kosa odražavaju Vaše sveukupno zdravlje i dijeta pravilan njezi kose njegu kose rutinske igra važnu ulogu u pravilnom rast kose. Zapravo, kose su mrtve stanice vašeg tijela, ali u isto vrijeme, njegova najveća stvar koju puno buke više. Zdrava hrana za kosu rasta vam nudi dobar izgled i stoga, mora maziti kruna slave svoj izgled.