Trepavica Dye

Danas, žene su teži za savršenstvom u svim područjima. Od savršen odjeća za određenu sezonu, savršeno napregnut tijelo, do savršenog, kože, kose, trepavica! Da Želja za savršenstvom je donio naprijed još jedan novi spot, gdje se može postići - trepavice. Mnoge žene i tinejdžerice, u pokušaju da utakmicu svoje trepavice s kose i kože, su se opredjeljuju za trepavica boje. Ona je postala čak i lakše s dostupnosti različitih boja trepavica setove na tržištu. Međutim, važno je biti svjestan svih informacija o trepavica boja, prije venturing u postupku bojenja your eyelashes.
Proces trepavica Dyeing
Proces bojenja trepavica se može provesti u salonu, ili kod kuće s DIY (Do-it-yourself) kit kod kuće. Unatoč tome, to je poželjno najprije isprobati proces u salonu, tako da se može lako imitirati kod kuće. To je obično procedura da se vaše trepavice obojen:; Okolici trepavice pokriveno zaštitno. , A boja se primjenjuje na trepavice. , Nakon petnaest minuta, boja is izbrisala off s vodom. ; Ne samo da je postupak u salonu brz, ali ona je ujedno i jeftin postupak dobivanja tih dugo priželjkivani trepavice koji savršeno odgovaraju vaše kose i kože. Boje teži da traje mjesec dana, gdje u boji trepavice prirodno zamijeniti vaše izvorne trepavice. Trepavice također može biti obojen polu-trajno. Čak i oni boje, koje traju samo za navečer, na raspolaganju su onima koji ne žele da se rizik od stalnog bojadisanje. Pročitajte više na:; trepavica nijansiranje, šminke oko očiju, kupujete pravo trepavica Dye Kit
Ako želite ton your eyelashes na svoju vlastitu, provjerite da ste odabrali pravi kit trepavica boje to učiniti. Trepavica boja može biti štetna, ako se koristi u pogrešan način. Slijedite ove korake da kupe pravo kit trepavica boja:; Kada se odlučite za obojati trepavice sebe, važno je razumjeti što će odgovarati boji vaše kože i kose. To je vrlo primamljiva da isprobate različite trepavica boja boja u tržištu. Možete uzeti suđenje boja koje svibanj vam odgovarati s onima trepavica boje koje traju jedan dan. ; Trepavica boje su također dostupne na raznim salonima, koji su ovlašteni baviti u profesionalnom ljepotu proizvoda. Kupnja kit trepavica boja iz njih je mudrije jer oni mogu pomoći u odabiru pravih boja. ; Uzmite pokupiti iz stalnog, polutrajna, ili privremeni trepavica boja. ; Pazi za sastojke boje. Odlučite se za boje koje koristi biljne boje u boju trepavice. To je relativno sigurnije od ostalih kemijskih bojila. , Slijedite točno, upute navedene u kit, uključujući i patch test kako bi se izbjegle bilo kakve alergijske reakcije kasnije, da se one sanjive trepavice. ; Trepavica Dye rizici i mjere sigurnosti
Lijep kao oni mogu učiniti vaš izgled trepavica, trepavica pomoću boja uključuje određenu količinu rizika. U stvari, US FDA strogo je obeshrabrilo korištenje bilo trepavica ili obrva boje. To je zato što je nekoliko trepavica boje, uglavnom one uvezene iz drugih zemalja, je utvrđeno da sadrže ugljen-katran, čije korištenje može uzrokovati infekcije dovode do oslabljen vid ili trajno sljepilo. Slijedeći su neke druge rizike korištenja trepavica boja:; Prvo, postoji velika razlika između boja kose i trepavica boje. Ne, ni pod kojim okolnostima, koristiti boja kose na trepavicama da ih podudaraju s kosom. Intenzitet kemikalija može dovesti do oteklina i upala, a uzrok infekcije u oku. , Iako je svibanj zvuk outrageous, neiskusni primjena trepavica boja je rezultiralo smrću! Mogućnost trajnog sljepila već spomenuo prije. , Nitko od proizvoda na tržištu koji tvrde da trepavica boje, su odobreni od strane FDA. U takvom slučaju, jedino osoba odgovorna za nelagodu ili problema s očima će vam biti. , Nekoliko salona koristiti proizvode koji su zabranjene od strane FDA, time stavljajući vas u opasnost od teškog oštećenja očiju. ; Pročitajte više na oku skrb.
Iako trepavica boje obećanje ljepotu ste oduvijek željeli, oni imaju nekoliko faktora rizika. Mnoge žene su tvrdili da su provedena sigurno postupcima trepavica bojenje, bez ikakvih problema. Ipak, statistike tvrdeći vida, sljepoću i smrt se ne može zanemariti. Postoji nekoliko alternativa za one sanjalački trepavice ste oduvijek težili, kao što je maskara i privremenom trepavica boje. To su relativno sigurnije nego stalne. Prednosti, postupcima i rizicima koji su uključeni u korištenje boja trepavica sve je spomenuto ovdje. Konačna poziv tvoje da li bih se rizik postupak trepavica bojenje, i koji želite da ostane na sigurnije strane korištenjem alternativnih metoda.