Prirodni šminke oko očiju

Kažu da ekspresivni oči su najimpresivniji imovine jedan može imati. Oči, nakon što su svi su put u naš um, i naše osjećaje i misli. Lijepa i izražajne oči reći mnogo o osobi, a ne riječi. Nije ni čudo onda da žene su toliko osjetljiv o svojim očima - ali ne kao 'Rachel' u popularne serije "prijatelja"! Međutim dobivanje natrag na ranije točke, bitno je da naše oči zdrave i da ih unaprijediti odgovarajućim oka šminka. Prirodni oka šminka je ono što je normalno sugerirao - osim, naravno, ti si idući za stranke ili drugih događaja, gdje morate biti podebljano sa svojim šminka. Prirodni šminke oko očiju je u osnovi vrsta šminke koja će istaknuti ljepotu očiju bez čineći ga jasno i glasno, da se šminka na njima! Dakle, tu je više na povećanje oči s prirodnim oka šminka.
Prirodni Eye šminka za smeđih očiju, za početak, neka mi reći da oni sa smeđim očima su jako jako sretan! Kao što ima puno opcija kada se radi o oku šminka za smeđim očima i nijanse su uključeni u to. Dakle, počevši od sa maskara, one s smeđe oči mogu dobiti savršeno prirodni izgled s crnom maskarom. Što se tiče eyeliners, horizont je šire. Izaberite iz niz tamno smeđe za prirodni još atraktivan izgled. Za više dramatičan učinak, crna je lijepa! Govoriti o sjenilom, koristite neutralne boje poput patlidžan, siva, mornarica plava, čokolada, grayish smeđe ili Burgundiji. Za više suptilan i atraktivan izgled, koristite breskve, ružičasto ljubičast, ili voli. Što god učinili, prednost ima smeđih očiju je da ste pobrkan za izbor kad je riječ o oka šminka i možete eksperimentirati. Osim toga možete iskra i osvijetli oči gledanjem nevin i tajanstven u isto vrijeme. Uh
Prirodni šminke oko očiju za Blue Eyes, Plave oci je cijeli različitih loptu igra u odnosu na smeđe oči. Blue oči naglašeni, smeđi, sivi, perika, crna, bakar, ljubičasta, lila, ili zlatnim sjenilom, za prirodni izgled. Sada dolazi maskara. , Možete eksperimentirati s boji maskara dobiti svježeg daha promjena iz rutinskih crni jednom. To također će vam reći koji shade poboljšava lijepu plavu boju očiju. Eyeliner pada u istoj ligi, crno linijski će odnijeti ljepotu vašeg plave oči, pa ići na nešto kao prirodni smeđi hladu. To će privući pozornost na plavu boju očiju. Oh da, i izbjegavati one nijanse plava koja će nadvladati plave boje vaših očiju. Navedeni savjeti za šminku za oči plave oči učinit će se pojaviti kao prirodni i pravi što je više moguće. Pročitajte više u lijeska savjeta oka šminka.
Prirodni Eye Makeup za Green Eyes, a to je kao tvrd kao što se dobiva! Green, stoj! Međutim, da se na sceni sa zelenom, za oko šminka za zelene oči, ono što izgleda najbolje je zelena, ružičasta isključen, nijanse breskve, bronce zeleno, sivo-zelene, smeđe-zelene, kaki i druge nijanse sjene oko na ove retke . Ista stvar vrijedi i za eyeliners - slične nijanse može naglasiti zelene oči. Za prirodni izgled, koristite maskara u hladovini smeđa. Ona će uljepšati i otvoriti vaše oči. Suptilan i prigušenim bojama je ključna istaknuti zelenu boju vaših očiju.
Prirodni Eye Šminka Savjeti; Iznad je nisko na prirodne šminke oko očiju u detaljima. Sada ćemo uzeti brzi pogled na neke opće smjernice kako bi vaše oči koja je savršeno prirodan izgled. , Krenimo prvo, držati tvoj oči šminka na minimum. , A eyeliner treba primijeniti što bliže trepavicama što je više moguće. , Svjetliji ton kože, manje intenzivne boje trebate koristiti za Vaš oka šminka. ; Uvijek zapamtiti da tamne nijanse daju oblik vaše oči, svjetlije nijanse će uljepšati vaše oči i srednje nijanse su super dati dubinu oči. ; Toplije boje su zimzelene i jesu velik za sva vremena i prigode. ; Sada sam siguran da ne će biti široka eyed in iznenađenje znati o tome što koristiti a što ne koristiti za svoje prirodne oka šminka. Možete eksperimentirati i igrati s bojama, ali samo uzeti dobru brigu oko mjera prije i poslije. Vi ne želite na štetu svoje lijepe oči, ha dame?! Ovdje je gdje sam odjaviti, u nadi da ste dobili ono što ste htjeli o šminke oko očiju.