Eksterijer Slikarstvo troškova

Zašto nam je boja eksterijera kuće? Pa, to se može činiti čudno pitanje, kao što svi znaju, da je slikarstvo eksterijera kuće ljepotu! No, postoji još jedan razlog, zašto je ovo djelo je učinjeno? To je, pod uvjetom da je zidove naše kuće pečata, što ga štiti od šteta nastala zbog kiše, scorching sunca i drugih vremenskih komponente. Iz tog razloga je daleko važnija od ranijih. Zidovi kuća trebao biti dovoljno jak da ne ispucati i oslabiti! Pročitajte više o home dekor.
Eksterijera kuće obično su slikane nakon intervala 3 do 5 godina, kao život većina eksterijera boje je oko 5 godina. Međutim, danas smo dobili boje koje su puno više pouzdan i izdržljiv previše! Zato, potrebno je da biramo boju, koja će zaštititi zidove naše kuće za duže vrijeme. Najvažniji faktor kada se radi o slikarstvu eksterijera kuće je vanjski slika trošak. Mnogi ljudi smatraju da je preskupo. Međutim, da vam kažem da vanjski slika trošak ovisi o mnogim čimbenicima, od kojih neke navode se u nastavku ... Pročitajte više na home poboljšanja.
Čimbenici Odluka Kuća Eksterijer Slikarstvo Cost
Žele znati eksterijera boje cijene? Pa, uspostavljanje točnu cijenu je prilično teško, jer postoje mnogi faktori koji utječu na vanjski boje trošak. Stoga, ne mogu reći, da li cijeli posao je skupo, ili jeftino. Ovdje su neke od faktora koji igraju važnu ulogu u odlučivanju eksterijera boje trošak. , Tip Paint: Ovo je najvažniji. Your eksterijera slikarstvo cijene u velikoj mjeri ovisi o tipu boje koje ste izabrali za vaš dom. Postoje visoke kvalitete i skupe boje, kao i ima jeftine boje s kraćim trajnosti, dostupan na tržištu. Opcije na raspolaganju su alkidne boje ili latex boja, koji su dovoljno dobro poslužiti za dugo vremena. Unatoč tome, odluka da kupujete jedan, ovisi o vama. , Charge po galonu: Ovo je još jedan značajan dio. Uz eksterijera slikarstvo cijena po kvadratnom metru, slika je trošak također se procjenjuje u odnosu na cijenu po galonu. Your eksterijera slikarstvo troškova izravno je proporcionalna naknada za galon. , Područja koje se Slikano: Naravno, ako imate velike površine, od vas će zahtijevati više i više litara boje i zato, to bi povećanje cijene slikarstvo eksterijera svoje kuće. ; Domaće radne Troškovi: Ovaj potpuno ovisi o vašem području stanovanja. Slikarstvo eksterijera Nije lako otići! To je zapravo, sastavljena od mnogih drugih sub postupke, koji zahtijevaju vrijeme, kao i nastojanja da se završi. Uklanjanje stare boje, brušenje, priming, slikarstvo, re-slikarstvo, za završnu obradu, itd. su uključeni u procese eksterijera slikarstvo postupku. Osim toga, možda ćete morati boji glavna vrata, vrata, zidove garaža, cjevovoda, itd., kako bi se slagala s novom bojom svoje vanjske zidove. Rada naknada za sve ove postupke kao i trošak opreme potrebne u obavljanju njima su uključeni u cijenu eksterijera boje. ; Eksterijer Slikarstvo procjenu troškova
Smo upravo vidjeli važni čimbenici koji igraju ulogu u odlučivanju eksterijera slikarstvo cijenu. Sada, mi ćemo nastaviti čitati o nekim stvarni trošak figure. Većina vanjskih boja košta oko USD 30. - USD 40 po galonu. Kao što sam rekao ranije, više je područje, više će se broj potrebnih litara te stoga više je trošak slike! Također, s obzirom na cijenu po četvornih metara je važno. Većina vjerojatno, u prosjeku, slika izvođača naplatiti oko 2 USD - USD 3 po kvadratnih metara. Tako da sada, možete izračunati ukupni trošak eksterijera slikarstvo, s obzirom na cijenu po galonu, cijenu po četvornih metara i lokalne radne troškove. Pročitajte više o,, Slikarstvo Kuća Cijena za procjenu; Slikarstvo unutarnjih troškova, slikarskih tehnika za zidove, umjesto da profesionalci to učiniti rad, možete to učiniti zadatak, a sve po sebi! Ali, samo kada znate točan Tehnika slikanja, poznavanje boja i dovoljno vremena da ispunite ovaj posao. Po tom, možete spremiti puno trošku u zapošljavanju stručnjaka raditi ovaj posao. Od ove rasprave, nadam se da je dovoljna će vam pomoći da izračunati vanjske procjene slikarstvo trošak. Sve najbolje!