Ruž za biljnu Care

Ruž Biljka je jedna od najpopularnijih zatvoreni biljaka među vlasnici kuće. Svijetli crveno, cjevasti cvjetovi su karakteristične značajke ove biljke s bujnom zeleni lišće. Kao što su lišće kaskadno, a arching, ruž biljka izgleda najbolje ako se čuva u viseća košara. Ova biljka ima više varijanti što učiniti dobro kao kuća biljaka. Da bi biljka uživati ​​zdrav rast i dug život, koristiti neke od tih ruž biljnih njegu savjeta koji su kako slijedi.
Briga o Ruž Plant, Bright, neizravna izloženost suncu je ono što se zahtijevaju za ruž opskrbu biljaka. Izravno sunca i posebno poslijepodne topline treba izbjegavati kao Internet svibanj spali biljke's lišće.
Za njegu usne biljka, tlo je potrebno da se čuva vlage u svim vremenima, nije vlažan ipak. Također je važno pobrinuti da biljke ne smije biti lijevo na suho out. Jedan naznaku Elektrana ne primaju adekvatnu količinu vode pada off svoje lišće. Tijekom ljetnih mjeseci, biljka može zahtijevati vodu češće i na zime, kao i biljka će učiniti s manje vlage, smanjiti količinu zalijevanje.
Držanje vlažnost razinu gore je također jedan od najvažnijih savjete u skrb ruž biljka. Tijekom toplijim mjesecima, misting lišće svaki dan ili dva pomaže u održavanju biljka vlažne i svježe. Misting dvaput tjedno je dovoljno dobar tijekom hladnijim mjesecima. Naznaku niskom vlagom je lišće okreće crni i pada off.
Hranjenje biljka s tekućim gnojivom svaka dva tjedna u ljeta promiče zdrav rast i tako to hranjenje jednom tjedno tijekom zime. Potrebne informacije o vrstama gnojiva može tražiti u trajanju od djelitelja.
Vrsta tla koji će se koristiti za njegu usne postrojenja treba jednom treseta temelji potting tla visoke kvalitete. Tlo mora biti vlage i drenaža retencionih. U cilju poboljšanja odvodnje, možete dodati i malo pijeska.
Tijekom njegovu aktivnu rast, biljka ruž svibanj potreba ponovno potting svake godine. Međutim, kada oni zreli, oni mogu biti zadržao u istom lonac i to će pomoći biljka da procvate bolje. Temperatura pogodan za njegu ruž postrojenja iznosi oko 75-80 stupnjeva. Normalna sobnoj temperaturi je dovoljno tijekom zime.
Zajednički houseplants štetnici svibanj podići zabrinutost za zdravlje postrojenja. Mealybugs, pauk novčića, aphids and tripsa su zajedničke probleme. Zaraza can se brine pomoću buhača-based insekticid za pokrivanje stabljike i listova čvorišta ispravno. Ovih insekata su gori kada biljka izostavili na suho.
Gljivične bolesti koja se naziva Botrytis može izazvati crne mrlje na lišću. Cool i vlažnim temperatura je odgovoran za nastanak ove bolesti. Dakle, dobili osloboditi od utjecati lišća i premještanje postrojenja u toplije područje.
Dok timarenje ruž biljka, ne morate učiniti mnogo. Regular misting ili tuš kao i kada potrebi, grooms biljka dobro.
Ruž biljka rezidba može biti učinjeno nakon razdoblja cvatnje. Savjet reznice od ruža biljaka osigurava učinkovito širenje. Tijekom proljeća, umočiti reznice na ukorjenjivanje hormon i držati ih toplom dok se u potpunosti ukorijenjena i spremni da se transplantirati.
Vi svibanj biti zainteresirani znati više o:; Prednosti sobne biljke, sobne biljke koji čiste zrak: "Ovo su neke od važnih savjeta koje treba poduzeti njegu u skrbi ruž biljka. Sveukupno, biljka je low-održavanje jedan i ne uzrokuje kaša gnjavaža svom vlasniku. Poput bilo koje druge zatvoreni biljka, ovaj jedan je također velik dodatak to sve vrste interijera. Dakle, donijeti kući neke od tih ljepotama i dodati toplinu Vašeg doma!