Valovita Haircuts za muškarce

Među muškaraca's hairstyles, valovita haircuts su jedan stil koja daje messy ali stilski izgled. Neki casual valovita haircuts za muškarce također daju pravednog-out-of-krevet izgled. Ali, dečki to ne znači da ne morate držati vaše kose čistim i dobro održavan. Koristeći morske sprejevi sol mogu učiniti vaše kose suha. Tako osigurati pravilnu njegu kosu koristeći blagim šamponom i dobar omekšivač, zadržati svoju kosu čistim i mekom. Kratki posada rezovi su vrlo uobičajena među muškarci, ali valovita haircuts za muškarce su uvijek glavu tokar.
Valovita Haircuts za Dečki
Teško dati valovita frizure za dečki određenu ime i stoga teško objasniti stilist. Plan out što želite iz vaše šišanje unaprijed ovisno o čimbenicima, sviđa tekstura vaše kose, kosu dužina i hairstyle želite. Uvijek možete koristiti bojanje kose ideje na boju vaše kose nakon šišanje, kako bi vaš izgledaju više jedinstvena. Najlakši način da objasni svoje frizer valovite frizuru želite, bilo je pokazati mu uzorak sliku slavna osoba, ili odaberite frizuru iz slike u katalogu koji će biti dostupan u kozmetički salon. Neka nas pogledajte na raznim valovite frizure za muškarce, koje su made by popularne slavne osobe.
John Mayer Valovita Frizura: Ova frizura je pogodan za dečke s malo kovrčave kose. To je frizuru koja zahtijeva jako malo održavanja i pomaže vam dobiti taj ekstremno seksi out-of--krevet izgled. Za ovu frizura, šišati na leđa, kratke, i izrezati stranama kose do kosu. Prednja odjeljak kose treba izrezati u takav način da dosegne malo iznad obrve.
Johnny Depp Frizura: Jedan treba imati blago valovita ili vrlo valovita kosa za ovu frizuru. Cut kosu dok ne dosegne vaš vrat, ona straightening do vaše uši i zatim čuvanje ostatak vaše kose valovita. Uvijek možete vezati dijelu vaše kose za stranke dati formalni izgled. Ovo frizura je također vrlo nizak održavanje stilu.
George Clooney Valovita Cut: George Clooney ima sol i papar kose. Ovo je dobar izbor među valovita haircuts za okrugle lice. Biste dobili ovaj izgled, morat ćete istaknuti valova na vrhu vaše glave tako da izgled je poboljšana. Ovo frizura je pogodan za muškarce s blago valovitu kosu. Cut vaše kose vrlo kratkom na strane i na leđa i pustiti to ostati malo dugo na vrhu. U ovom, pogledajte, to je dobra ideja da dio kosu postrance.
Ashton Kutcher Valovita zurkom: Ova vrsta frizure je vrlo popularan i stilski i odijela dečki s četvornih jawlines. Ovo je također omiljeno među teen hairstyles. Smanjiti vaše kose u ovom stilu, rastu vaše kose, a zatim tekstura ih pomoću britva. Sweep prednji dio kose bočno i pustiti ga pada uptil obrve. Neka duzinu kose na leđa biti takav da dosegne sredini zatiljnog.
Owen Wilson Valovita Šišanje: Ovo je stilski valovita šišanje za muškarce. Za ovu hairstyle, trebate kose koja dosegne vrat. Izrežite prednje i strane vaše kose u slojevima. Držite prednji hair odjeljak sitno češljana i pustiti kose na leđa ostaju valovita.
Robert Pattinson frizuru: Ovo je dobar kratak šišanje koja daje jedinstven izgled i je pogodan za dečki s angled čeljustima. Vaša kosa treba medij valovita za ovu šišanje. Za ovu frizuru, cut back vaše kose vrlo kratko i ostaviti na vrhu i stranama kose, duge. Polu-smeč kosu s gel, u tri sekcije, vrhu i dva bočna sekcije.
Kadgod, opting za valoviti šišanje, zapamtite da nakon što napravite vaše kose valovite the, dužina vaše kose će pojaviti kraće. Ovo je važno zapamtiti, pogotovo ako imate prirodno valovitu ili kovrčava kosa. Kose koja doseći uptil, ili ispod ramena je izvan mode i srednjih valovita haircuts do vrat su popularne, pa izbjegavajte bivše hairstyle. Odaberite bilo jedan od gore valovita haircuts za muškarce, i uživati ​​najnovije modne u muškoj hairstyle.