Ljubavnih odnosa na radnom mjestu

Bips bio mlada, živahna žena s puno snovima i ciljevima karijere. Ona nedavno imala pridružio multi-nacionalna tvrtka na entry-level položaj i bio stvarno uzbuđen o njoj novi posao. Imala je veliki radnom mjestu, podržavaju kolege i šefa (Ivan), koji joj je uvijek poticao i poštovati njen rad. Bips potajno imao hots za nju šefa, ali ona nije usudio govoriti itko o tome, inače njen šef saznala. Little did ona znali da Ivan nisu mogli uzeti oči off joj otkad ona prvi bih zakoračili u ured. Pa, takve stvari rijetko ostaju tajnu za predugo, i ubrzo, obojica počelo viđenje međusobno. Kao dana prošao, Bips shvatio da ona bila početku zaljubiti u John. Jedne noći međutim, ona primijetio sliku druge žene u njegovu novčanik. Ispalo je da druga žena bio John's supruga. Ona ga ispitivali o tome i on pogledao drugi način. It sinulo na nju. Stvari počeo dobiti ružno između njih. Uskoro, Raščulo među drugim suradnicima. Kada vijest dosegla uši tvrtke CEO, pozvao obojici njegovom kabinu. Dvadeset minuta kasnije, oboje su vidjeli kliring njihovih stolovi i ladice.
Navedena priča bila jedan mogući scenarij pogledu ishoda ljubavi odnosa na poslu. Međutim, to ne znači da svatko i svatko tko zaljubljuje u nekoga iz svoje radno će patiti istu sudbinu. Nema Sir, to je definitivno nije ono sam sugerirajući. Što sam sugerirajući, je da koncept ljubavnih odnosa na poslu ili uredu je nešto što je izuzetno lukav, i jedan koji treba dati oprezni misao.
Kako Safe Jesu Love Relationships at Work?; Uglavnom, kada je riječ ured ili radnom mjestu romantiku, postoje 2 glavne mogućnosti:; Istinski ljubav odnos između dviju suradnicima. ; Povremene bacati ili afera između dva suradnicima. ; Istovremeno, postoji još jedan vrlo važan faktor razmotriti - li ili ne jedan od co-radnika singl. Ako imate scenarij gdje jedan od njih je samac, ali drugi je vjenčana osoba ima izvanbračne aferu, onda je ovo ništa ali recept za profesionalni katastrofa. Ova vrsta odnos samo će pozvati nevolje, bez obzira dotičnog udvoje su istinski u ljubavi s jedan drugoga, ili imaju casual aferu. Takvi odnosi su frowned na većini profesionalnih radnim mjestima i konačni ishod je nikada previše ugodan za dva uključenih ljudi. Ćete samo završiti ruining Vaših profesionalnih ugled, razmaziti vašeg profesionalnog životopis i hindering vaše karijere ambicije.
Ako međutim, događa da oba dotični ljudi su jednokrevetne i su istinski u ljubavi s jedan drugoga, onda situacija je potpuno drugačije. Ovaj tip odnos mogu, ili svibanj, imati pozitivan ishod. Razmislite situacija kojem ste (single) su u ozbiljnu ljubavi odnos s netko drugi (također single) iz vašeg ureda. Sada, ako ta osoba se dogodi da se rade na drugom odjelu, onda stvari ne bi trebao biti problem. Ako oba ozbiljni o međusobno, i ako oboje osjećate da vaše odnos može rasti u budućnosti, ili može ići naprijed u pozitivnom smjeru, onda je nitko drugi's business. Ovo je savršeno prihvatljivo situaciju i jedan protiv kojih nitko trebali imati problema.
Međutim, ako imate situaciju kojem ste (single) dogoditi da biti u ozbiljan ljubavi odnos s netko drugi (također single) tko bilo vaše superioran, podređeni, ili netko iz vaš odjel koga ste redovito raditi, onda ovaj situacija mogla dovesti do nekoliko komplikacija. Međutim, ovi komplikacije mogu biti bavila. Ako ste u istinske ljubavi odnos s bilo Vašeg poglavara ili podređeni, i oboje vidite pozitivne budućnosti za vaš odnos, onda možete razmotriti govoreći nekome iz viših upravljanja u cilju probati i dobiti sami prenesena na drugačiji odjel . To će riješiti problem nespretnosti koje inače bi postojala, treba netko od vas zemljišta u poziciju u kojoj jedan je izvješće na druge.
Pa, ovaj bio malo odnos savjete glede senzibilnost ulaska u ljubavnih odnosa na poslu. Zapamtite, ljubav odnos na radnom mjestu uvijek uspijeva podići nekoliko obrve. Ali ako oboje originalni o tome i vi osigurati da slijediti određene radnom etika, onda nema razloga zašto to ne trebali raditi.