Igračke za 2-godišnjake

2 godine star dijete je puna energije i polet. Energije za istraživanje svemu što on dolazi preko. Postoji toliko toga za njega učiti, istraživati ​​i upoznati s. Age 2 je velika godina tranzicije when dijete počinje njegov put prema djetinjstvu. Pa, što se može najbolje igračke za 2 godine starosti, koji se može poboljšati učenje, kao i razmišljanje proces djece? Ovo je mjesto gdje obrazovne igračke za dojenčad i djecu dolaze u ruci.
Opcije dosta tamo, kada je riječ o igračkama dva-godišnjaci. Ima toliko uzbudljivo igračke za 2 godine koji može biti zabavan za 2 godine star dječak ili 2-godišnju djevojčicu. Kao Zapravo, neće biti potrebe za vas da ih upoznati s klasičnim igračke za malu djecu, kao i rodbina i prijatelji pobrinut će se da je gifting opterećenja od njih (bez obzira dob djeteta). Postoji potreba za malo kreativnosti pri odabiru igračke za 2 godine star, jer će biti puno igračaka i igara koje će biti beskoristan (križaljku!) a ponekad i štetnih (laserski snop pištolj!) za dijete u toj dobi.
Top Igračke za 2-godišnjake, uzimajući u obzir spol, igračke za 2 godine može se podijeliti i napravio previše svestrani. Prilikom odabira igračke za 2 godine stare djevojčice, mogućnosti automatski dobiti ženstvenijim kao baby doll, kućica za lutke, veterinarski igračku kit, liječnik je kit, mini kombi s malo ljudi, košarica, glazbeni čaj, pliš igračke, drvene igračke, Lil Snoopy , gospodin i gospođa Krumpir voditelj, kupatilo zalijevanje konzerve koje su najbolje za kupka kace, glazba kockice i tako dalje su najbolje od izbora na raspolaganju. Dok su igračke za 2 godine star dječaka je više od muške, kao i mini automobil automobili, vozila maizes, jumbo elektromagnete, rakete, cariboo set, košarka hoops, itd., mogu biti izabrani.
Dressing Ups; igri uče oblačiti majmuna 'je jedna od najboljih igračaka za 2-godišnjake. To je sjajan način za poboljšanje motornih vještina djece, kao i učeći ih pravi način da se dotjerati uz pomoć pliš igračke. Uz majmun, tu su i lutke, drugih životinja i klaunova that klinac mogu naučiti maskirati se. Ove igračke dolaze gore sa stvarnim odjeću da dijete može odnositi na. Čitajte na edukativne igračke.
Skwish Classics; Ovo je još jedan zanimljiv igračke za 2 godine. Najveća korist od ovog igračka je vidio na taktilne i vizualne razvoj djece. To je složen strukturu elastične trake i perle, čini se da bezbroj na dijete i on može protumačiti različita značenja, svaki put kad ga vidi. Jarke boje i lako klizne beads čine ovu igračku vrlo koristan za 2 godine star. Postoje Te magnetske trokuta koji se također pomiče njegov kut prema djetetu obrađuje. Oni također mogu biti neke od najboljih igračaka za 2-godišnjake.
Ispunite i prosuti, To su igračke za 2 godine da opet poboljšanje motornih vještina i ruku-oko koordinacije djece. To je kutija s mnogim hardverskim aparat koji su izrađeni od tkanina, pjenom i mekom plastikom. Vibracione stroj bušilica, odvijač, čekić, vijci, vidio i mnoge druge aparati su tu da se dijete može igrati. Postoji ogromna raznolikost u ovom popuniti i prosuti dijelu, tu su piknik kutijama, škola kutije, putne torbe i mnoge uzbudljive setove dostupan.
Utakmica Kartice: "Ovo su dobro poznati aktivnosti igračke za 2-godišnjake i one vrste iznad 2 kao dobro. Odgovarajući igračke nije ništa drugo nego palubi zanimljivih flash kartice koje imaju različite teme, kao što su životinje, ptice, strojevi, automobili, ljudi i mnogi drugi. Ona pomaže dijete upoznati sličnosti i razlike u dva stvarima. On može shvatiti da ulazak u komada će mu dati cijelu sliku. Troškovi odgovarajući igračaka je također vrlo minimalan i jednostavan o izvršenju proračuna, može biti negdje blizu $ 15 i više (ovisno o materijalu od palube).
Magično Glazbeni; Postoje glazbene kutije izrađene u raznim oblicima i veličinama s glazbenim tipkama i karticama na njemu. Pritiskom na svakoj kartici će se proizvoditi pojedine zvukove kao da je životinja, ptica, glazbe, pjesme i tako dalje. Ove igračke pomoći djeci razumjeti različite zvukova, kao i glazbene note i stoga su oni najbolji način za razvoj glazbene interes u djece u tako mladoj dobi. Oni mogu koštati i do $ 30 i više. Pročitajte više na aktivnosti igračke za djecu.
Graditeljstvo i obnovu, a razlog za kategorizirati igračke kao i po njihovu funkcionalnost je raznolikost istih. Ima toliko zanimljivih igračaka za 2-godišnjake koji mogu biti odabran, poput ovih konstruktivne igračke za 2-godišnjake. To su plastične, kartona ili drvene kutije, ili komada raznih oblika i veličina koji bi mogli biti izgrađena zajedno za veliki stvaranja. Ovo je ujedno i igračka kako bi se poboljšala taktilni sposobnosti djece. Dekorativni blata i gline, koje se također mogu pretvoriti u željeni oblik, itd su neke konstruktivne igračke za 2-godišnjake.
Pročitajte više na:; Creative igračke za 2-godišnjake, Učenje Igračke za 2-godišnjake, postoje neke kartonske knjige koje su velike slike neke redoviti stvari koje bi željeli upoznati dijete s. Izbori previše, sve što morate učiniti je odabrati najbolju igračku koja može biti korisna kako bi se poboljšala razina razmišljanja i kreativnost Vaših bala radosti. Na tom imajte na umu, zaključujem ovaj članak o igračkama za 2-godišnjake. Nadamo se da ćete naći korisnim!