LED TV Vs. Plazma TV

Što se tiče maloprodajne industrije televizora pitanju, gori rasprave koja čini Buzz je natjecanje između dva najnaprednijih i tehnološki televizijske prijemnike. LED TV vs plazma TV je pitanje koje je podijeljena mišljenja stručnjaka i potrošača diljem svijeta danas. Izbor je težak jer su obje televizijske prijemnike pružiti iznenađujuće mogućnosti i uvelike poboljšati doživljaj gledanja potrošača, ali da odaberete jedan od LED TV vs plazma TV je zadatak koji nije moguće izvesti pravilno, bez razumijevanja funkcioniranja i TV postavlja. Pročitajte više na jeftini flat screen televizor-a.
LED TV
Jednostavno rečeno, LED TV-a su samo podskup LCD panela. Samo način osvjetljavaju LCD pixela na zaslonu televizora je različitih faktora među LCD TV-a i LED TV-a. Najveća prednost LED TV-a je da oni troše najmanje iznos energije i snage iz svih HDTV-a dostupnih na tržištu danas. Možete spremiti do 40% posto snage pomoću LED TV nasuprot LCD TV ili Plazma TV. Žive slobodno dizajn žarulje u LED TV i osigurati bolje prijateljstvo eko, uz druge pogodnosti proširene panel vijek trajanja i niže topline emisija LED televizora. Kada se analizira LED TV vs LCD vs plazma, ti čimbenici počinju igrati važnu ulogu. Pročitajte više o tome kako ne rade LCD TV.
Plazma TV
Plazma TV-a su vrlo popularni stan HDTV-a, ali oni zahtijevaju više nego samo niske cijene ostati konkurentan s kolegama. Oni su cijene puno niže ako usporedimo li LED TV vs cijene Plazma TV, a to nije dovoljno što su LED TV-a imaju puno više prednosti od plazme TV-a. Plazma TV imaju niže razlučivosti od LED TV-a kao rezultat pokazati manji iznos detalja i grafika za filmove i igre. No, prednost plazme TV-a je da oni mogu proizvesti odlična boja i kutove gledanja u isto vrijeme.
LED TV vs Plazma TV
Sada se postavlja pitanje koji nastaje u našim umovima da od LED TV vs plazma TV, na koji je bolji? Morate uzeti u obzir niz parametara kako bi dobili odgovor na to pitanje o flat screen TV.
Točnost boje, u trenutnom scenariju, plazma TV-a definitivno imaju prednost nad LED TV-a kao i oni pružaju daleko nadmoćniji nijansi boja i kvalitete. U iskazivanje plazma TV-a, boja piksela su ispunjena tri glavne boje - crvena, zelena i plava. Ove boje kombiniraju stvoriti učinak milijardi različitih boja. Izbor boje puno ovisi o osobnim ukusima sada kao što su LED TV-a brzo se zatvaraju taj jaz u plazmi TV u LED TV vs plazma TV debatu. Pročitajte neke stan recenzije TV ekran da bi dobili bolju ideju različitih TV modela i njihove značajke.
Kut gledanja: u plazma TV-a, svaki single pixel svijetli, pa pogled iz svakog kuta izgleda apsolutno savršeno. Tijekom vremena kuta gledanja koristi za LED TV-a i LCD TV-a u cjelini su porasli, ali su još uvijek smatra inferiornim u odnosu na raspoložive mogućnosti u plazmi TV. Iznad 75 stupnjeva off centar LED TV gledanja kvalitete će pasti drastično. Tako što se tiče kuta gledanja je zabrinut za LED TV-a vs plazma TV, plazma TV-a su čisti pobjednik.
Svjetlost, a to je područje koje LED TV-a pobijediti. Plazma TV-a su na početku da sustigne LED TV je sada u svjetline kvalitete, ali oni još uvijek imaju neke udaljenosti otići prije no što može nadoknaditi. Razlog zašto svjetlinu kvocijent je tako visok za LED TV-a je da su izgradili s vrhunskim dioda pozadinsko osvjetljenje sustav koji emitira ogromno svjetlila.
Kontrast Razine; omjer kontrasta za TV mjere kontrast između najtamnije crne i najsvjetlije bijele. Plazma TV-a uvijek su izgrađena s velikom kontrastu razinama, no LED TV-a su uhvatiti se s njima u tom odjelu. Ako ste s obzirom na parametar kontrasta omjera za LED TV-a vs plazma TV-a, zatim plazma TV-a su puno bolji.
Dugovječnost; U tom smislu, oba LED TV-a, kao i plazma TV-a su na istoj razini. Optimalna uvjetima vidljivosti se mogu vidjeti za obje vrste TV do oko 100.000 sati rada u prosjeku. Tako dugovječnost ne igra nikakvu ulogu u LED TV vs plazma TV debatu.
Zaslon spali, spali Zaslon je pojava koja traje mjesto kada je slika lijevo još više od sat vremena. Kao rezultat toga, slika zadržavanje kvalitete TV prijemnik ima hit. LED TV-a nikada nisu suočeni ovaj problem, jer oni uliti tehnologije poznate pod imenom 'uvijanje kristala "u borbi protiv ovog. Tijekom posljednjih nekoliko godina, vrh proizvođača plazma TV-a također su stvaranje neke tehnologije za borbu protiv ovog, ali do sada LED TV-a imaju prednost.
Veličina i trošak, Što se tiče veličine tiče, obje LED TV-a i plazma TV-a dostupni su u velikim veličinama, tako da nema usporedbe tamo. Plazma TV-a na čelu linija just marginalno ipak. Since plazma TV-a bili su izrađeni prije LED TV-a, njihov proizvodni objekti i procesi su već na mjestu. Trošak po jedinici proizvodnje za plazma TV-a je manja od one LED TV-a zbog tog razloga. Kao posljedica toga, plazma TV-a su daleko ekonomičniji od LED TV-a za potrošača i ukupnu kvalitetu plazma TV-a je više nego LED TV-a. , Također pročitajte u sljedećim člancima kako bi saznali više. , LED TV vs LCD TV, plazma vs LCD TV, imajući ovih parametara na umu, LED TV vs plazma TV rasprava može se vidjeti u drugačijem svjetlu. Obje vrste TV pružiti vrhunsko iskustvo gledanja, posebno za digitalnu televiziju, a oba su vrlo napredne tehnologije proizvoda, ali na temelju čimbenika raspravljali ovdje, plazma TV-a su marginalno bolji od LED TV kompleta.