Foot Tattoo Bubrenje

Foot tetovaže izgledaju vrlo lijepo, senzualan i atraktivan. Tako da više i više ljudi, posebno žene, su zainteresirani za uzimajući tetovaža učinio na svoje noge. Međutim, noga tetovaža vrijeme zacjeljivanja je vrlo duga. To može u rasponu od nekoliko dana do nekoliko tjedana ovisno o veličini i mjestu tetoviranje. Jednom tetovaža je učinjeno, mogućnost stopala tetovaža oticanje je visoka. Cijelog stopala, uključujući nožne prste i gležanj oticanje dobiti. It maksimalno u okolici tetovaža koja postaje crvena i topla na dodir.
Zašto stopala Tattoo nabubri?
Kada ste odlučili da se tetovaže na noge, te bi trebao biti psihički spreman doživjeti više boli slijedi oticanje zbog tetovaža. Postoji nekoliko završetke živaca i kapilare na nozi. Oni se ne jastučićima s mišićima kao u drugim dijelovima tijela. Kao rezultat, dobit ćete više boli i krvarenje će se dogoditi. Što je veća količina krvarenja, veća je vjerojatnost bubrenja. To je jedan dio tijela gdje je cirkulacija krvi nije dovoljno te je stoga osjetljiv na mnogo stresa što ga čini skloni oteklina. Ako nosite cipele i čarape, toplina, znoj i trenje worsens situacija dalje. I naravno, na nogama su izložene puno prašine i prljavštine koja se također čine ga više osjetljiv na infekcije. Pročitajte više pješice tetovaže - ne boli.
Sprječavanje Foot Tattoo Bubrenje
Kada je dobio nogu tetovaža učinio na nogama, morate poduzeti sve moguće mjere kako se ne bi zarazila. To će pomoći da se smanji rizik od otekline, pa čak i ako se oteklina, to bi trebalo ići na najranije.
Držite veličinu tetovaža malih. Izbjegavajte takve dizajne koje zahtijevaju detaljima previše. Vi ste dužni da se broj stopala trzaja kada se tetovaža učinio i tetoviranje zahtijeva dugo vremena do kraja. Kada tetovaža posao zahtijeva više vremena onda je vjerojatno da će dati puno oteklina.
Tijekom liječenja foot tetovaža, omogućiti što više zraka moguće na podnožju tetovaža po ne nosi cipele. Kada se zahtijeva da koriste obuću, nositi japanke. Ako idete bosi za maksimalno vrijeme, oba stopala tetovaža boli i oteklina će se smanjiti bržim. Nakon što oteklina odlazi dolje, ako želite nositi cipele, omotajte stopala s sterilnom gazom i onda nositi par čarapa. Inače, foot tetovaža oteklina će buknuti još jednom zbog trenja s cipela.
Oticanje i bol stopala tattoo vjerojatno dogoditi, možda ćete morati uzeti vrijeme s posla dok tattoo dobiva zaliječeni. U slučaju, vaš posao zahtijeva da ćete ostati na nogama za dugo vrijeme, onda morate uzeti pauzu za ne samo nekoliko dana, ali nekoliko tjedana. Ako ne možete priuštiti da se tako duge pauze, čekati i ići za tetoviranje samo kada može uzeti vremena off.
Imajući u podnožju očistiti sve kroz dan je veliki veliki izazov. Perite stopala 2-3 puta dnevno uz pomoć blagim anti bakterijski sapunom i toplom vodom. ga na suhom se dobro sa soft komad tkanine bez trljanja platno nad tetovaža. Nanesite losion tetovaža njegu koja sadrži više vitamina A i D. Utrljajte losion s nježnim ruku i DAB-off viška koristeći papirnatim ručnikom. Učinite ovo nekoliko puta na dan da bi koža hidratizirana koji će zauzvrat pomoći da ozdravi tetovažu brzo. Pročitajte više pješice tetoviranje skrbi.
Pio puno vode će vas hydrated i smanjiti šanse za zadržavanje vode u nogama. To će spriječiti tetovaža od daljnje oticanje. Smetnje uravnotežene prehrane i unosa vitamina tijekom perioda oporavka će ubrzati procesa ozdravljenja. Svjetlo aerobik vježbe će poboljšati cirkulaciju krvi na nogama i na taj način srušiti upale.
Možete dobiti puno oslobođenje od oteklina, ako držite noge u povišenom položaju, dok spava ili sjedi na stolici. Primjena leda umota u mekom pamučnom krpom će pomoći ako u podnožju tetovaža oteklina počinje svrbež. Ono što je najvažnije, strogo slijedite upute pješice tetovaža daje tattoo umjetnik nepromjenljiv. Pročitajte više pješice tetovaža nepromjenljiv.
Foot tattoo oteklina održava idući gore-dolje. Jednog jutra se može činiti da oteklina je otišao dolje i sljedećeg jutra vam svibanj pronaći da je to ranjavanje previše. Držite bliski gledati na oteklina da provjerite za bilo zaraženo tetovaža simptome. Ako ste uočiti da postoji previše oteklina s nekim izlučevinama s površine kože, onda to znači da ste dobili infekciju. U tom slučaju, obratite se liječniku odmah započeti liječenje potrebno za stopala tetovaža oteklina.