Plijesan Resistant Paint

Postoji mnogo puta kada ljudi moraju se suočiti s problemom plijesni i plijesni rastu na vlažnim mjestima u svojim domovima. Problem plijesni i plijesni je uzrokovan gljiva koja hrani na i raste na vlažnim površinama. Ako je kuća zid pokriven plijesni i plijesni, zid će se pretvoriti obično crne ili sive boje. Važna točka je napomenuti da je uklanjanje i čišćenje plijesni i plijesni off iz zidova vas mogu koštati puno, ako se posao obavlja profesionalno čišćenje uslugu. Čak i ako očistiti zidove sebe, može biti težak zadatak koji može uzrokovati vam puno gnjavaže.
Opširnije na:; Kako to Maknuti plijesni; Kako to Maknuti plamenjače Mrlja, plamenjače Otporan Boje
Plijesan rast se obično nalazi na vlažnim područjima naših domova, kao zidovi kupaonica. Stoga, da bi svoju kupaonicu zidove od plijesni, to je bolje koristiti plijesni, otporna boja za kupaonice. Kao što je njihov ime sugerira, plijesni otporna boja služe isključuje od formiranja plijesni na zidovima, koji čuva zidina slobodan od gljivične rast. Međutim, ta slika sigurno ne isključuju ukupnom rastu plijesni i crne plijesni. Oni su naširoko doprinose u sprečavanju ponovnog izbijanja plijesni. Postoje čak i šanse plijesni i plijesni rastu na otvorenom drvene površine i namještaja, vanjske sidings ili betonske podove. Pa kad je u pitanju plijesni otporne boje, vanjske površine i namještaj mogu se tretirati i za sprečavanje plijesni i plijesni.
Kupnja plijesni Resistant Boje
Danas, postoje mnoge tvrtke koje nude široku paletu boja otporna na plijesni. Štoviše, ovi boje su također dostupne u bojama koji želite. Kupovne plijesni otporan bojama zapamtiti ići onih koje dolaze s dva više godina jamstvo. Jamstvo se može razlikovati od marke do marke. Način primjene boje i broj premaza se treba pridržavati u skladu s propisima i smjernicama koje dolaze s proizvodom. Također bi se osiguralo ako se boje mogu oprati jednostavno i što je čišćenje postupak.
Korištenje plijesni Resistant Boje
Prvi korak u uklanjanju plijesni ili plijesni je čist zahvaćeni površina klora rješenje ili drugi odgovarajući proizvod za čišćenje. Morate koristite mekanu četkicu za ljutiti plijesni i plijesni uklanjanje. After ribanje do površine, isperite područje temeljito s čistom vodom. Ostavite površinu za pokretanje potpuno osuši, a zatim primijeniti plijesni otporan boje. Za bolju zaštitu, preporučuje se primjenjivati ​​plijesni, otporna poddlaka prije stavljanja na plijesni, otporna na boje. Također imate mogućnost dodavanja plijesni, otporna boja aditiv za boju da bi ga više na snazi. Koliko sloja trebate podnijeti zahtjev ovisi o tome koliko je učinkovit boja. U nekim slučajevima, može zahtijevati da se prijave za dva do tri premaza boje biti učinkovit, dok se u ostalim slučajevima, jedan kaput može obaviti posao. Najvažnije vam najviše treba osigurati da je površina čista prije nego što stavite na plijesni, otporna na boje. Primjenom boje na nečista površina ne učinit će to na snazi.
Pročitajte više na:; plijesni sredstvom za uklanjanje mrlja, kako Čist kalup i plijesni, a boja je vjerojatno da će nestati s vremenom, nakon redovitog čišćenja površina. Dakle, za pravilan prevenciju i zaštitu od plijesni i plijesni, preporučljivo je da bi davanje retouches plijesni otporna boja na oslikanim zidovima. Koji god boje koje ste izabrali, uvijek čine ga jednom trenutku da biste dobili kvalitetan i da je iz znan trgovca.