Kako se mjeri prsten veličine

Vi svibanj ištanje to kupiti prsten za taj neko poseban u vašem životu, ili jednu za sebe. Vi svibanj morati dati svoj prsten veličine nekome tko želi predstaviti Vam prsten. Postoji mnogo razloga, zašto vam svibanj ištanje to znati kako se mjeri veličina prstena. Dakle, što je postupak koji će vam pomoći odrediti veličinu prstena? Odgovor je vrlo jednostavan i možete završiti mjerenjem veličine prstena u samo nekoliko minuta. Možete pročitati više na nakit u članke o:; platine nakit, Silver Nakit, Gold Nakit, odrediti prsten veličine
Pri mjerenjima prsten veličini, morate slijediti nekoliko savjeta koji će vam pomoći u određivanju prsten veličine ispravno. Prva stvar za učiniti je izmjeriti prstom u toplom temperatura na kraju dana. Koristite ubod ili komad papira o ¾ u veličini, koja se može koristiti za zaokrenuti dnu vašeg prsta. Tada koristite olovku za označavanje uzica ili papir na točki koja spaja dva kraja. Morate se mjeriti na vrh string, do olovkom oznaka. Morate utakmicu ovo mjerenje s olovkom oznaka ispod. Ako je Vaš zglobovima su veće nego na dno prst, trebate uzeti u obzir veličinu kutni kada kupujete prsten. Te bi trebao kupiti prsten sa širim bend koji je oko ½ - 1 veličinu veću.
Tablica za mjerenje prsten veličine
Ring Size UKMeasurement (mm) prstena Veličina USA, D41 2; E432.5, F443, G453.5, H464, I474.5, J495, K505.5, L516, M526.5, N547, O557.5, P568, Q578 0,5, R599, S609.5, T6110, U6210.5, V6311, W6511.5, X6612, Y6712.5, Z6913, Z 17.013,5, Z 27114, Z 37314,5;
Savjeti za mjerenje prsten veličine
Sada, uzmimo pogledajte neke od koraka izmjeriti svoj prsten veličinu ispravno. Pri mjerenjima prsten veličine točno, pazite da ne mjeri hladno prste. Na prstima su najmanji kada je hladno. Jednom kada gurnite prsten kalibracijski alat, vidi da se lako može slide off kutni. Mjerenje prsten veličine na kraju dana je vrlo važna kao i vaš prst veličine je najveći u ovom trenutku.
Ako planirate iznenaditi nekoga i želite pronaći prsten veličine tajno, najbolja stvar za učiniti je uzeti prsten od osobe koja je već je nosio, pod izlikom uzimajući ga za čišćenje, na draguljara. I možete samo zaigrano uzeti svoj prsten i nosite ga u svoj prst. Provjerite da li gurnuti ga do točke odakle se ne mogu pomaknuti dalje. Zatim usporedite te točke na juvelir sa svojim diplomirao alat. Ako još uvijek niste sigurni, ako ste je dobio ispravne veličine, izaberite prsten veličine malo veće, jer je lako napraviti prsten manji nego što je veće.
Možete pročitati neke više informacija o angažman prsten na članke na:; Expensive angažman prstenovi, angažman prstenje za muškarce; Kako kupiti dijamant angažman prsten: "Ovo su neke savjete o kako se mjeri veličina prstena. Uvijek je korisno ako znate svoj prsten veličine ili vaš voljenima, jer postaje lakše kupiti ispravnu veličinu, ako ste u kupovinu preko interneta. Trebate zapamtiti da online trgovinama imaju devizna politika, ako prsten veličina ne odgovara. Nadam se da ovaj članak o tome se mjeri veličina prstena je korisno za vas.