Piling Piling: Domaće

Piling pomaže da se poveća cirkulaciju krvi uz uklanjanje mrtve stanice na koži. Kože piling može obaviti jednom u dva tjedna. Postoji mnogo komercijalnih scrubs na raspolaganju, ali to je piling pročišćavati domaće je više okrepljujuće i napušta kožu ružičast, čista i zdrava.
Piling Piling - Domaći, uz ostale navedene prednosti domaćeg lica piling pročišćavati, jedna važna korist je da je lakši na džepovima.
Zobi, Bazilije ulje piling Piling; Za ovaj piling pročišćavati, od vas će zahtijevati sirove zobi, oko 2 do 3 žličice meda, bosiljak ulje i jabučni ocat. Grind zob u brusilica ili možete odabrati da ih gnječiti rukom. Now miješati oats medom i jabuka jabukovača octa formira glatka tijesto. Poslije pasta je formirana, dodajte bosiljak ulje na zalijepiti. If bosiljak ulje iritira kožu, možete koristiti ulje čajevca umjesto bosiljka ulja. Tea stablo ulje će pomoći u procesu ozdravljenja. Operite lice prije nego što se primijeniti ovaj piling pročišćavati. Nanesite pročišćavati u nježnim kružnim pokretima i ostavite ga na oko 15 minuta. Operite ga s vodom dok je još uvijek nježno ribanje vaše lice. Rezultati ovog pročišćavati su izvrsni. Za više informacija, vi svibanj želite pročitati više o tea tree ulje za akne.
Zobena kaša, Kukuruzna kaša, Wheatgerm piling pročišćavati, kao što ime sugerira, od vas će zahtijevati zobena kaša, kukuruza and wheatgerm za to pročišćavati. Izmiješati sve tri od njih u jednakim količinama, u zdjelu. Imao sam mješoviti dvije žličice svakog od njih. Količina može činiti manje, no količina svu trojicu zajedno dovoljno je napraviti pročišćavati za jedan vrijeme korištenja. Napraviti tijesto, dodati vodu u dovoljnim količinama. Nanesite zalijepiti na lice i operite ga nakon deset do dvanaest minuta, s hladnom vodom. Pogledajte nevjerojatne rezultate ovog pročišćavati za sebe. To također može postati odličan domaći piling tijela pročišćavati. Ako želite koristiti kao piling tijela, svibanj vam je potrebno da se dvije žlice svake od zobena kaša, kukuruza and wheatgerm, ili možda čak i više njih.
Kuhinjska sol, maslinovo ulje piling Piling, a to je vrlo jednostavan recept exfoliating pročišćavati, što će također dati vam efekt spa tretman. Uzmite neke soli u kontejner. Dodajte maslinovo ulje na njega, tako da potopiti soli. Promiješati da mix ove smjese temeljito. Možete koristiti ovu za oboje, tijelo i lice. Nježno utrljajte u smjesu na lice i na cijelo tijelo, i isperite hladnom vodom nakon 10 minuta. Provjerite jeste li pročišćavati nježno, kao sol može biti abrazivna osjetljive kože.
Šećer, maslinovo ulje piling pročišćavati, a to domaći piling šećer pročišćavati je lako napraviti. Pomiješajte maslinovo ulje sa šećerom da se formira gusta pasta. Nježno pročišćavati dijelove tijela koje želite pročišćavati i zapamtite da se izbjegne oči. This pročišćavati također ima dobar učinak na dijelove tijela, kao što su ruke, noge, koljena i stopala.
Maslinovo ulje, kava Ground piling pročišćavati, možete učiniti korištenja kave osnova za ovaj piling pročišćavati. This domaći piling pročišćavati zahtijeva od vas da se miješaju u kavu tlo s maslinovim uljem, tako da se formira smjesu. Možete koristiti ovaj piling pročišćavati na vaše lice, dva puta tjedno.
Soda za pečenje piling pročišćavati, ne mnogi su svjesni činjenice da soda bikarbona se može koristiti za napraviti odličan piling pročišćavati. Mix pečenje soda s vodom da se formira gusta dosljedan tijesto. primijeniti ga na lice, ostavite oko 10 minuta i zatim isprati hladnom vodom i osušite.
Fullers Zemlja, kora od narandže piling Piling; Uzmite ¼ šalice Fullers zemlje, ¼ šalice sušene narančine kore i dvije žlice zobene pahuljice. Izmiješati sve troje i dodati vodu na njega. Izmiješati dobro sve do fino tijesto se formira. Primijenite ga nježno na vaše lice i vrat, u kružnim pokretima. Posebno obratite pozornost kada su ribanje brade i nosa, kao to su područja koje akumuliraju najveći broj mrtvih stanica.
Fullers Zemlje, sandalovina, slanutak u prahu piling pročišćavati, možete napraviti pročišćavati za gotove koristiti. Mix Fullers zemlji, sandalovine i slanutka praha u jednakim kolicinama. Morat ćete spremiti pročišćavati u hermetičan kontejner. Kad god ga želite koristiti, uzmite 1 do 1 ½ žličica za ribanje i pomiješati ga s vodom. Nanesite na lice u kružnim pokretima i oprati poslije 10 minuta.
Sve ove domaće piling scrubs su nježne na koži. Trošak je velika prednost pri odabiru domaći piling scrubs over komercijalno dostupnih piling scrubs. Domaći piling scrubs, međutim, ne bi trebalo koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka koji se koriste u njima.