Rukovanje s Break Up

Break up, ja strah ih, a ne za sebe, već zbog mojih prijatelja koji su u vezi. Vjerovali ili ne, ja sam plakao više nego par mojih prijatelja koji su u vezi i prekinula sa svojim prijateljima dječak. Zvuči smiješno, ali to je istina. Ipak, jedna stvar sam pozitivno o je da rukovanje razbiti je teško. Ali onda, to je sve u vašem umu. Ako ga prihvatite ostati cool i pozitivno o njoj, onda ne bi bilo kao problematičan kao što možda mislite da bude. Dakle, prvi neka mi reći nešto o tome kako ići oko odnos razbiti.
Kako razbiti Gracefully
Un No 'pleasantries Molim: Nitko od vas htjeli ovog nesretnog predmet to dogoditi, još uvijek ste u ovom trenutku. Tako držati aferu kao manje traumatično, jer može biti. Imajući ovo iskustvo da se minimalno neugodna je prva stvar koju ćete napraviti.
G. ili Mrs. Previše Frank: Tijekom razgovora odnosno susret biti iskren s drugim, ali ne učiniti preko učiniti forthrightness. Biste radije suzdržati od reći osobi koju prekida s njom koliko loše ili je bila u vezi. Nadalje, izbjegnu međusobno optuživanje za ono što je pošlo po zlu. Sve je rekao i učinio, hajde ste imali neke velike puta, kako možete povrijediti njemu ili njoj?
D-dan Molimo Vas, što god učinite, kada se odlučite za razbiti, ne razdvoji na dan koji je bio važan za vas kao par ili na odmor. To će biti pravi znači nešto učiniti.
Spasiti Tvoj Glas Rubrika: složili da ste poremećena i boli i agonije, a to ne znači da ste stavili u vašoj argumenata vrištanje i vikanje. Samo se opustite i ako u razgovoru ne dopire do razine verbalnog zlostavljanja i izvan nje, čuti druge osobe van. Povuci odmah čim ste osjetiti stvari idu neredu.
Budite pozitivni: Konačno, koliko je to moguće, čak i ako znate idete da se rukovanje razbiti, kažu Adios međusobno na pozitivan note. Sada se pozitivan, ne znači da ćete biti eksplicitno o sreći da je vaš odnos je došao do kraja. Zakon normalno.
Za više o tome kako razbiti graciozno, provjerite kako razbiti lijepo.
How to hvataljka Break Up
Vrijeme je iscjelitelj: Vi ste milovanje, odnosno rukovanje slomljena srca, stoga, trebate malo vremena za tugovati. Imaju neke 'mi' vrijeme, ako se osjećate poput. Inače, razgovarajte sa svojim prijateljima i reći ono što osjećam. To će vas bolje osjećati.
Analizirajte ovo: Nakon što ste stečen nad početnog šoka, dati ozbiljan mislio da vaš odnos. Introspecting li bili u pravu za svaki drugi, kao treća strana dalje će vam pomoći u prihvaćanju činjenice bolan.
Misija Reumatoidni: Skini svoj um od razmišljanja o drljanje incident koji je dogodilo. Učiniti nešto što vam se zaista sviđa, a rukovanje bol. Ovo je dobar odgovor kako preživjeti razbiti. Upuštati u sebe maženje na srž i držati your mind zauzete u dobrom način. Ovo je jedna od najučinkovitijih i najjednostavnijih savjeta za rukovanje razbiti.
Prihvaćanje je Ključ: na kraju, prihvatiti činjenicu da se nije dogodilo, a vi nazvali ga zatvara. Bilo bi beskorisno ići na razbacan o tome. Ponovo zapaliti dobre uspomene odnosa u vašem umu i Chuck one loše. Nemojte dopustiti da negativnosti puzanja o tom malom incidentu. Imate puno više gledati naprijed u svom životu.
Sada kada znate kako da obrađuju razbiti, ovdje su neke konačne naputke o razbiti pomoći.
Break up savjeti, Već ste prošli kroz loše iskustvo, a sada osjeća potrebu za popuniti prazninu je prirodno. Ovdje ponekad jednom ugrizao dvaput stidljiv ne radi. Zato nemojte žuriti u drugu vezu nakon prekida gore. Dati dovoljno vremena za svoje siromašne Lil 'srca da ozdravi. Zbog toga, usredotočiti na sebe i pitanjima pri ruci. Provedite vrijeme sa svojom obitelji i prijateljima koliko moguće i uzeti stvari kao oni dolaze. Ako osjećate potrebu za terapijom, ići za to. To će sigurno pomoći. Konačno, biti zauzet, upuštati u neki sport ili bilo kakve fizičke aktivnosti i meditacije, ako uopće moguće. Za više informacija o raspada pomoć, check out break up savjete.
Oproštaja načine može biti tako teško kao što ga napraviti. Samo se opustite i neka ide i rukovanje razbiti neće biti Levijatan u svom emocionalnom areni. Ovo me podsjeća na kakvu je Shakespeare rekao o ljubavi Ljubav traži dobra, ali s obzirom netražen, je bolje.
Ja odjaviti ovdje u nadi da nikada morati znati kako nositi s razbiti!