Cvatnja kruške njegu

Kruška stabla su idealni za uređenje i vrtlarstvo svrhe, tijekom cijele godine. U proljeće, bijelo cvjetnice stablo kruške mogu pogledati više upečatljiv sa svojim delikatna, snježnu bjelinu cvijeće. No, čak iu ljetnim mjesecima, oni mogu dodati dodir spokoj njihovim okolnim sa svojim bujnim, sjajan zeleno lišće. Opet, u jesen, ovaj izvanredan stabla bi zauzvrat crveno sa svojim grimizno crveno lišće kako bi stvorili jedan od fascinirajućih znamenitosti gledati. This bjelogorično drvo pripada rodu, Pyrus and obitelji Maloideae. Postoje uglavnom dvije vrste krušaka je plodnih i cvjetnice stablo kruške. Znanstveni naziv cvjetnice stablo kruške Pyrus calleryana, a da od plodnih Kruška je Pyrus communis. Kao što ime sugerira, plodonosnih kruške stablo njeguje svoje ukusna sočne plodove, a procvat kruške u osnovi se koristi za ukrasne svrhe. Više informacija na:; Ukrasno drvo za uređenje, bjelogorično drvo činjenice, bjelogorično drvo Vrste; Cvatnja kruške sorti
Većina cvjetnice stabala kruške održavati ovalnog ili piramidalnog oblika, dok raste i ne zahtijevaju puno prostora. Neke od najpopularnijih vrsta cvjetanja stabala kruške su Bradford, Aristocrat, Redspire, jesen Blaze, Chanticleer Frontier i kruške. Tako, ako s obzirom da biljka cvjetnice stabla, onda prije svega morate odlučiti o specifičnoj raznolikosti. Ova odluka bi u velikoj mjeri ovise o vaš osobni izbor, kao i stanje tla, gdje ćete posaditi. Više informacija o cvatnje kruške sorte i cvjetnice vrste drveća.
Cvatnja kruške njegu
Sadnja cvjetnice stablo kruške; Prva stvar koju morate uzeti u obzir, while sadnja cvjetnice stablo kruške je izbor odgovarajuće stranice. Mjesto koje prima punom suncu bi bilo idealno za uzgoj cvjetnice stablo kruške, jer voli puno sunca. Međutim, to također može biti uzgaja u djelomično zasjenjenom području. Što se tiče zemljišta zahtjevi u pitanju, ti bi trebao malo kiselog tla, s pH u rasponu 4 do 6,5. Tlo treba biti vlažna i dobro dreniranom osigurati pravilan rast od kruške.
Za uzgoj cvjetnice kruška, Možete ići u sjeme ili male, mlade biljčice. Ali, budite sigurni da ste odabrali visoke kvalitete sjemena ili biljčice. Ako ste se opredijelili za biljčice, zatim iskopati rupu od oko četiri puta veći od svojih korijena loptu. Sada, mjesto biljka u rupu pažljivo i onda pokriti sa tla. Kao biljka zahtijeva vlažnom tlu, možete dodati neki malč oko sadnje stranice. Idealno 2 do 3 slojeve malča oko stabla će biti dovoljan da osigura da se tlo može zadržati odgovarajuća razina vlage.
Zalijevanje Cvatnja kruške, navodnjavanje je bitan dio cvjetnice kruška skrb. Kako je spomenuto već, tlo treba održavati vlažnom za uzgoj zdrave kruške. Istodobno, više od zalijevanje također treba izbjegavati, jer to može oštetiti ili truljenje korijena. Biljka treba redovito zalijevanje dok ona sama uspostavlja u tlu. Nakon što biva u stanju držati čvrsto na zemlji, to ne bi treba učestalo zalijevanje.
Cvatnja kruške orezivanja drveća, obrezivanje je onaj dio cvjetnice stablo kruške skrbi, koja pomaže ne samo održavati oblik stabla, ali i čuva ga zdrava i bez bolesti. Idealan vrijeme za rezidbu cvjetnice kruške zime i je tokom kasne jeseni, ili u proljeće, samo kada je stablo prestane cvatnje. Koristiti oštre alate za uklanjanje mrtvog drva i grane koje su narasla izvan kontrole. Također, uklonite neke unutarnje grane za promicanje protok zraka i time spriječiti invaziju cvatnje kruške gljiva. Više o ukrasnih briga stablo kruške.
Neke od najčešće bolesti ili cvjetnice stablo kruške problemi su požar ušiju, što blackens krošnjama stabla, list zagoriti i gljivične infekcije. Uz zalijevanje, malčiranja i obrezivanje, identificiranje ovih bolesti i njihova prevencija je podjednako važno za cvjetnice stablo kruške skrb. Jednako tako važno je razgovarati s profesionalnim oko primjene fungicida, pesticida i drugih preventivnih mjera, kako bi se zaštitili cvjetnice stablo kruške iz ove teške bolesti.