Topljiv Razmjena Smjerovi

Što je Topljivi Razmjena?
Rastalnim sučelja je metoda u kojem dodatnim slojem tkanina je stitched glavnom tkanina za bolju podršku i oblik. U ovom, komad tkanina fused u glavnu tkanina i zatim stitched zajedno. Iako zvuči vrlo jednostavna, jedan je biti pažljivi da boju tkanina utakmice s bojom glavnih tkanina, a komad ispravno izrezati i poravnata. Ranije, ljudi morali pripremiti komada da osigurač na vlastitu, koja ponekad naviknut biti dosadan posao. Ali sada jedan mogu kupiti taljive međupovezivanje i jednostavno napraviti stalnog obveznica s tkanina. Međutim, pobrinite ste ga dobiti pravo prvi put, kao jednom što ste namjestili taljive sučelja, nema upropašćenje. Obično koriste za ovratnike, manžetama, necklines, itd., danas, taljive sučelja za torbe i torbice je također u trend. Slijedeći su jednostavne taljive međupovezivanje smjerova koji će vam pomoći u šivanje komad tkanina na glavni tkanina ispravno s manje naporima.
Kako Primijeni Topljivi Razmjena?
Stvari Potrebna; gvožđe; Peglanja brodu; Pritisnite krpom; Poprskajte bocu; Topljivi Razmjena Smjerovi: "Za lagani tkanina, postavite stupnjom temperature malo veći od normalne temperature za tkanina. Za srednje teške težine tkanina, držati željezo na 'vune' i dopustiti glacalo zagrijavati za 15 - 20 minuta osigurati da je vruće dovoljno. ; Držite tkanina komad na glačanje brodu s pogrešnoj strani gore i centrirati sučelja na vrhu ga s ljepljive strane dolje. U slučaju niste preshrink the međupovezivanje prije ga izrezivanja, možete pare smanjiti po održavanju željeza malo iznad međupovezivanje komad i parne njoj za nekoliko sekundi. ; Steam profircati the međupovezivanje ga dodirivanjem u različitim mjestima s vrhom željeza. To će pomoći u neznatno vezivanja tkanina s međupovezivanje tako da neće pomak u vrijeme fuziju procesa. ; Vlažiti press tkaninu ravnomjerno s sprej bocu, ali ne potopiti it mokrim i onda držati pritisnite krpu na vrhu sučelja. ; Sada mjesto željeza izravno na odjeljak tkanina komad i primijeniti Odmjerenim i ravnomjernim pritisak na nju. Ako je potrebno, koristite obje ruke primjenjivati ​​pritisak ali ne slajd glacalo. ; Za svijetle ponderirani tkanina i sučelja, primijeniti pritisak i držite za 10 sekundi, dok za teška vagani tkanina pritisnite i držite za 10 - 15 sekundi. ; Nakon vremena istekne, podignite željeza i provjerite li press krpom je suha ili ne. Ako ne, povećati temperaturu željeza i mjesto glacalo na tkanina za nekoliko više sekundi. ; Sada držati glačalo ravno dolje na sljedećem odjeljku biti fused dok preklapaju neke na prvu dionicu kao dobro. Primijeni pritisak i držite za određeno vremensko. ; Podignite željeza i ponovite postupak dok cijeli komad je pritisnuta, a zatim okrenite komad over na željezo na drugoj strani. ; Ostavite komad tkanina jer je do se hladi potpuno, kao čak malo kretanja kad je još uvijek toplo može intervenirati s proces spajanja. ; Pročitajte više na taljive sučelja uputama.
Stoga, da formira pravilan obveznica s glavnim tkanina, taljive sučelja prvenstveno zahtijeva četiri stvari: topline, pare, pritisak i vrijeme. Biti jedna od najviše najjednostavnijih tehnika za sučelja, taljive sučelja donosi hrskave dodir na tkaninu. Stoga, spomenutih taljive sučelja smjerovima, ako slijeđen i pogubljen pravilno, sigurno će Vam donijeti najbolje rezultate.