Dreadlock stilova za žene

Dreadlock frizura nastao mnogo godina leđa. To je vrlo jedinstvena frizuru, gdje je dlaka su mat vrlo zamršenim i zapletenim preko svake druge. Ovo je jedna od vrsta frizure, gdje je škare i češalj nisu uključeni. Dreadlock stil za žene su vrlo popularne, posebno među crnkinjama. Prije premještanja na dreadlock stilovi za žene, neka nam prvi se pogled što dreadlock stilovi su zapravo.
Dreadlock Stilovi, Dreadlocks su također naziva kao dreads ili brave, i to je frizuru gdje je kosa je zaključana na obrascu tangles. Frizura Smatra se da je nastao iz nekih plemena u Africi. Štoviše Rastafarians uzeti u obzir ovu frizuru kao i njihovu identifikaciju. Rastafarians su sljedbenici pokretu, koji se dogodio u Jamaica, dugo natrag u 1930's. Dakle, mnogi dreadlock nositelji može se vidjeti u Jamajci. Dreadlocks nisu ništa drugo nego frizuru koja se formira po teškim rogozina of kosa obliku debele pletenice kao struktura. These blokiranje svici su formirani, naravno, i frizura se može održavati duže vrijeme bez korištenja bilo britva, škare, četka ili češalj.
Pročitajte više na:; Dreadlocks - Kako održavati; frizuru Ideje: Dreadlocks; Kako to Grow Dreadlocks, Dreadlock stilova za žene; Dreadlock stilova ići s svim dužinama kose, ona može biti duga, kratka ili prosječno. Dreadlock stil je rekao da se jedan od prirodnih frizura s obzirom na uzorak u kojem kose su raste. Priprema dreadlocks je prilično jednostavan posao. Pročitajte članak, dreadlocks - kako započeti znati detaljne korake za izradu dreadlocks. Neka nas pogledajte u različitim frizura za različite duljine dreadlocks.
Dreadlock Stil za žene - kratka kosa: Izrada stil kratke dreadlocks može biti vrlo teško, jer oni ne mogu održati lako. Ali te može biti koristan, jer oni ne uzeti vremena da se osuši nakon pranja. Bantu čvorovi su neke od popularnih frizura koji se koriste za kratke dreadlocks. Za pripremu these čvora, a prvi uzeti 4-5 dreadlocks koji su blizu jedni drugima sa sličnim debljine i polako ih uviti zajedno. Sada, fold these dreadlocks na pola u obliku petlje prema dolje. Zatim, uvijte krajeve dreadlocks na petlji i onda ugurati završava u čvor formirana.
Dreadlock Stil za žene - dugu kosu: Long dreadlocks imaju širok opseg eksperimentiranja s različitim stilovima. Ali to može biti malo teško raditi s njima jer su vrlo teška. Ovdje je jednostavan frizuru za dugu dreadlocks. Prvo, oblik cornrows na pola puta natrag u glavu formiranjem pletenicama. Zatim držite završava ovih cornrows sa gumenim bendova. Nadalje, formira rep sa labav dreadlocks, a zatim zamotati labav kraja dreadlock na rep bazu. Pročitajte više o Cornrow dizajni i kako pletenica cornrows.
Dreadlock Stil za žene - Medium Boja kose: Dreadlocks koje sežu vrat ili lagano četkom ramena mogu se tretirati kao srednje dužine dreadlocks. Iako postoje vrlo malo frizura koja se može učiniti s takvim dužine, pletenice i pletiva može pomoći doći do dobar dreadlock stilova. To obrazac crinkles u vašem srednje duljine dreadlocks, prvi operite kosu ispravno i zatim oblik pletenice vrlo čvrsto, u jednu pletenica. The pletarskih treba biti učinjeno kada je kosa mokre. Tada suhu kosu uz pomoć kosu ili kosu s kapuljačom. Vrijeme potrebno za suhu kosu zavisi od debljine vlasi. Nakon što se kosa suši, odmotavati se pletenice i dobiti naborani izgled dreadlocks.
Iznad dani su neke od popularnih dreadlock stil za žene. Što god može biti duljine dreadlocks, oni mogu biti oblikovane u različite načine. Možete čak ići na glavu oblozi da bi vaš izgled dreadlocks više trendi. Pročitajte više na, dreadlock glavu oblozi. Samo držati eksperimentiranja i dolazi do jednog dreadlock frizuru koja vam odgovara u većini.