Plačući Njega Willow Tree

Žalosna vrba stablo (Salix sepulcralis), je jedna od mnogih vrsta vrba. It je AA hibrid između kineski Peking vrba i Europske bijele vrbe. Sa više da 400 vrsta, od kojih je većina nalaze se u sjevernoj hemisferi, ovi su stabla ukrasnog drveća se često koriste u pejzažnom dizajnu. Oni su učvršćenje u vodu u vrtu, kao što izgledaju još upečatljiv when posađeno u blizini ribnjak ili jezero, jer je njihov odraz u vodi, dodaje ljepotu mjesta. Žalosna vrba stabla su jedan od brzorastućih hladu stabala, raste i do 10 stopa u jednoj godini. Se pitate o tome kako voditi brigu o žalosna vrba stabla? Pobrinite se da obratite pozornost na čimbenike plačući njegu stabla vrbe naveden u nastavku, i slijedite korisne savjete za uzgoj žalosna vrba.
Kako Briga za žalosna vrba Tree
Postoje mnogi dobavljača žalosna vrba, od kojih mnogi se mogu naći online. Ponekad, možda ćete dobiti golom mladunče (bez listova), a ne brinite jer je to samo uspavanom stanju (biološki odmora) od stabla. Ako dobijete žalosna vrba mladica, koji ima korijene suha, odmah posuti hladnom vodom na korijen da ga napuniti, a ako ne sadnje mladunče odmah, pohranite na hladnom, tamnom i suhom mjestu. Nakon kupnje mladunče, slijedite upute plač vrba dane u nastavku koji će vas voditi u procesu uzgoja žalosna vrba stablo stablo.
Lokacija: Odaberite mjesto gdje će dobiti stablo svijetle suncu. Imajte na umu da korijeni tog stabla prodire duboko u tlo. Dakle, biljka u područje gdje je korijenje neće biti sputani. Izbjegavajte stavljanje u blizini bočno ili driveways. Nikada ne postavljajte jedan žalosna vrba u blizini kanalizacijskih voda ili drenažnom jarku, kao korijeni mogli prepriječiti tih linija i uzrokuju velike štete. To je najbolje ako ih zasaditi u blizini vode tijela kao ribnjak, jezero ili proljeće.
Sadnja Njega: Tlo za vrtlarenje plača vrba stabla, treba biti labav i dobre kvalitete. Plant stabla u rupu, što je dvostruko veličine svoje korijene. Plant stabla u rupu, i napunite rupe s tla. Pazite izbjeći zračnih džepova kao korijenje će postati suha, ako je bilo koji zračni džepovi su prisutni. Dakle, pokriti korijena s tla i ostaviti stabljike otkrila.
Zalijevanje: Držite zalijevanje žalosna vrba stablo redovito, pogotovo u 1. godini njegov rast. Pobrinite se da voda drvo dobro, posebice tijekom ljeta. Ponekad, pada stabla lišće može biti znak nad ili pod zalijevanje.
Gnojiva: Nemojte koristiti gnojiva direktno na stablo, ali ih miješati s tla. Koristite organskih đubriva koje su bogate dušikom.
Suzbijanje korova: Nemojte dopustiti da bilo korova ili trave grow oko stabla u to početnom periodu razvoja. Nakon što završi jedna godina koristiti malčiranja oko stabala, kako bi se spriječio rast korova. Korištenje i-drenirani, organski malč bogata dušika, for plačući njegu vrbe stablo.
Pest Control: Osigurati ispravnu zalijevanje i korištenje gnojiva za borba protiv štetočina, kao što su to bitne za prevenciju bolesti plače vrba stablo. Ponekad, štetočine poput svrdla ili vaši napada žalosna vrba stablo. Da biste spriječili zarazu by štetočina provjerite da li ste redovito orezati stabla i uklonite sve mrtvih, bolestan ili oštećene grane.
Important Savjeti za njegu Willow Tree plač
Ovdje su neke važne savjete treba slijediti dok raste žalosna vrba stabala. , Ako je suša u vašem prostoru, zasaditi nova mladica u veliki lonac i držite ga na sjenovito područje. Držite ga zalijevanje redovito i nakon vrijeme postaje hladnije, presaditi mladunče na vrt. , Ako želite povećati stopu rasta od žalosna vrba stabala, njih biljka u mjesto gdje su dobili svijetle suncu. ; Uzmi pravilnu njegu kako bi zaštitili stabla od bilo kakve prisutnosti nametnika. ; Tijekom jeseni, stablo baca svoje lišće i postati neaktivan. Ipak, u proljeće to je jedan od prvih stabala za početak listanja. ; U kasnijim godinama stabala, osobito nakon tri godine, drvo neće trebati puno održavanje, osim za zalijevanje tijekom suša i redovito obrezivanje. ; To je sve o žalosna vrba stablo briga. Poštujte gore navedene upute skrbi i, zapamtite ove važne savjete kad raste žalosna vrba stablo. Plačući vrba, zahvaljujući milosti i ljepote, dodati vrijednost nečije imovine. Jedan od najvažnijih žalosna vrba drvo činjenice, je da je životni vijek od 30 godina, pa ako vam uzeti dobru njegu vaše žalosna vrba drvo, onda možete uživati ​​u ljepoti se dodaje na vaš krajolik dizajn.